Εχω ριξει το γελιο λεμε με αυτους..
Ελληνάρες...........
Στο 5.28 και μετα μεγάλη μάχη λέμε.Οσφπ- Παο.
Βρήκα τον Καναδό..
VALVERDES_7 (03-02-14), voskos_7 (31-01-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θρύλος VS Μπουγάτσας σε γιαπωνέζικη τσόντα...
![]()
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
Κοινωνικός κινηματογράφος, φίλε μου. Όχι τσόντα.
(ρε, Βοσκέ, θα τους μάθεις επιτέλους τίποτα ή να βάλω τις φωνές;)
Nistisimos (31-01-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
voskos_7 (01-02-14)
BrazHlias (02-02-14), dimace (02-02-14), panahs7 (07-02-14), sabar77 (02-02-14), VALVERDES_7 (03-02-14)
sirkostas (03-02-14)
Τι είναι αυτό??? ρωτά ο σύζυγος
-Εεεε, κρέμα προσώπου.
-Και πόσο κάνει;
-67 ευρώ.
-Είσαι σοβαρή? Εμένα δεν με άφησες να πάρω μια βότκα με 17 ευρώ και πήγες κι έδωσες 67 ολόκληρα ευρώ για μια κρέμα????????????
-Ε..., να..., για να με βλέπεις πιο όμορφη.
-Τι λες μωρή??????????? Και με 17 ευρώ την ίδια δουλειά θα κάναμε...!!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εκ πείρας, αφού είμαι έμπειρος γραφολόγος, το πράγμα μυρίζει μούφα. Ο γραφικός χαρακτήρας δεν δικαιολογεί τα τόσα ορθογραφικά λάθη. Είναι στρωτός, αβίαστος, χωρίς πίεση και διακοπές και το νόημα αυτού που θέλει να πει ο πιτσιρίκος, ξεκάθαρο. Γιατί το έκανε βέβαια ο μικρός, δεν καταλαβαίνω... Εγώ πάντως, μια φορά στη ζωή μου έκανα κάτι παρόμοιο στο πανεπιστήμιο (κληρονομικό στον Κουμάντο), όπου έγραφα ό,τι μου κατέβαινε και τελικά πέρασα!...
sirkostas (03-02-14), The Dude (04-02-14), VALVERDES_7 (03-02-14)
Εδώ έχει γράψει το "Χημεία" λάθος που αυτό είναι υπερβολικό καθώς οι μαθητές βλέπουν συνέχεια τις λέξεις των μαθημάτων τους και είναι αδύνατον να μην τις απομνημονεύσουν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εμένα μου κάνει εντύπωση που λείπει το όνομα του μαθητή από το γραπτό. Δεν είναι καλυμμένο με μπλάνκο ή θολωμένο από τη κάμερα για να προστατευτεί η ανωνυμία του. Λείπει τελείως.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-02-14)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Posted by: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] in [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], tags: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Ο Αχιλλέας Μπέος έβαλε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Βόλου. Μάλιστα, ωραία ως εδώ. Αλλά μια τέτοια μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και της κοινωνίας γενικότερα, θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητά του και να παρουσιάσει τον εαυτό του κάπως πιο “ελεύθερα” και διασκεδαστικά. Το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (που έπιασε πρόσφατα και τα 40.000 μέλη – ευχαριστώ-) παρουσιάζει τις προτάσεις του, παρέα με τις απαραίτητες λεζάντες.
1. Αχιλλέας Μπέος Ναπολέων. Εδώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η λεζάντα/μότο “Μην ακούτε τον τρελό, όχι άλλο Βατερλώ” αλλά στοχοποιώντας άλλον υποψήφιο Δήμαρχο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι όχι. Ίσως κάτι σε “Ο Μπέος είναι λέων, είναι ο Μέγας Ναπολέων”
2. Αχιλλέας Μπέος Μόνα Λίζα. Σίγουρα πρέπει να είναι κάτι που να αποκηρύσσει τη μίζα. Σκέφτηκα κάτι σε “Δεν είναι καιρός για μίζα, με υπογραφή η δική σας Μόνα Λίζα” ή “Διώξε το κακό από τη ρίζα, ψήφο στη δική σας Μόνα Λίζα”. Κακά επίσης δε θα ήταν το “Δίνω στον Βόλο νέα φόντα, υπογράφω σαν Τζιοκόντα” και “Ο Μήτρογλου έχει παπάκι Honda, κι εγώ είμαι η Τζιοκόντα”.
3. Αχιλλέας Μπέος άγγελος. Ταιριαστό θα ήταν το “Για του Βόλου μας τα ιδανικά, Αχιλλέας Μπέος πλασμένος αγγελικά” και το “Για τακτοποίηση του δήμου του μπ**ρδέλου, ψηφίστε Μπέο που έχει τη μορφή αγγέλου”.
Γενικότερα άλλα μότο που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα στην προεκλογική του καμπάνια, θα μπορούσαν να είναι τα “Αν δεν είσαι για τον πέο, ψήφισε Αχιλλέα Μπέο”, “Για ένα Δήμο να μην είναι του κώλου, ψήφο στον Μπέο για Δήμαρχο του Βόλου” και “Τώρα που ανοίγει η αυλαία, θέλεις μόνο Αχιλλέα”. Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό;
—John Lennon
VALVERDES_7 (04-02-14)
—John Lennon
sirkostas (07-02-14), SOLID (10-02-14), VALVERDES_7 (08-02-14)
Bookmarks