Ελα ρε Κώστα, ασε τα αυτά και πες μου, θα πάμε σήμερα να κάνουμε κάνα φροντηστήριο ρακής στις "αναμνήσεις του μπάσταρδου"; Εκτός που έχει ζωντανοι μουσικοι, εχει φερει εναν καινουργιο αλλα εμπειρο ψητά, που κάνει κάτι παπούτσια σχαρας να γλειφεις τα δαχτυλα σου.
Ελα, θα φερω και προσωπα, γνωρισα μια χωριατα βλαχα αλλο πράγμα, φουλ κομπλε γκομενα, με καλιτεχνικο πατικιουρ, μιλαει αγγλικα- αλβανικά, τα ειχε με με εναν τυλιγματα τον Μαρινο, αλλα επαθε τροχαιο συμβαν αυτος, του την ειχε φυλαγμανη ο ξαδελφος του...
Τελος παντων, αμα ειναι πες μου να της πω να φερει και καμια φιλη της, αντε και ραντεβου αναμεσα στον 1 και 2 οροφο στον ημιοροφο. Και να μην ξεχασουμε να φαμε και καρπουζι, γιατι εχω ακουσει οτι τυφλα ναχει το διαγκρα, γιατι αλλιως ξερεις, εχει μουντιαλ και που ρεγουλα στο κερατο, θα μας την κανουν τα κοριτσα και θα τρεχουμε στις ποτάνες, και που λεφτά, ολο στο κυνηγι υπολοιπων πελατων ειμαι τελευταια, και δεν κανει και να κλεβεις, και θα τη βγαλουμε με καμια γρια που τρεμει το χερι της, και χεσε μεσα, καλυτερα να τα δωσω για κανα κερι στο μιχαλακη![]()
αχαχαχαχαχχααααα.... έχυσα...
δάκρυα από τα γέλια...
There is a Dude in town
Reds (23-01-14)
Είχαν μαζευτεί οι Βλάχοι και ήταν προβληματισμένοι. Συζητούσαν :
-Βρε κοίτα να δεις οι Πόντιοι. Τους έχει μάθει όλος ο κόσμος. Είναι τόσο στουρνάρια και βλάκες που κάνουν ηλίθια πράγματα και είναι παγκοσμίως γνωστοί. Κάτι πρέπει να κάνουμε.
-Σαν τι να κάνουμε δηλαδή;
-Να κάνουμε κάτι παντελώς ηλίθιο για να γίνουμε και εμείς γνωστοί.
-Όπως;
-Πχ να φτιάξουμε μια γέφυρα στην έρημο Σαχάρα.
Έτσι και έγινε. Έφτιαξαν τη γέφυρα και την ημέρα που θα έκαναν τα αποκαλυπτήρια σκέπασαν τη γέφυρα με ένα πανί λευκό και κάλεσαν κόσμο, δημοσιογράφους κλπ.
-Τώρα είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε παντελώς γνωστοί για τη χαζομάρα μας και θα ξεπεράσουμε τους Ποντίους.
Τραβάνε το σκοινί, πέφτει το πανί και βλέπουν πάνω στη γέφυρα δύο Ποντίους να ψαρεύουν
panahs7 (23-01-14)
Μη στέκεστε στην μέση από τον δρόμο: Θα σας χτυπήσει κανένα ζωντανό και θα'χετε άλλα...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ολοι παίρνουμε spam emails που υπόσχονται τρελλά λεφτά χωρίς κόπο ή επιμήκυνση πέους και διάφορα τέτοια κουλά. Εδώ ένα βιντεάκι που δείχνει τι θα γινόταν αν αυτά τα emails ήταν αληθινά.
sirkostas (25-01-14)
[YOUTUBE]yxUP871zGP8[/YOUTUBE]
ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ...
Όταν βαριέμαι πηγαίνω σε νοσοκομείο, βάζω άσπρη ποδιά και λέω στους χειρουργημένους “συγχαρητήρια η αλλαγή φύλου ήταν επιτυχής!”
Όταν βαριέμαι πηγαίνω σε νεκροταφεία, τριγυρνάω στα χαμένα τινάζοντας χώματα από πάνω μου και ρωτάω τον κόσμο τι έτος έχουμε.
Όταν βαριέμαι νύχτα σε ταξί, δείχνω του οδηγού μια πολυκατοικία και του λέω: “Εδώ αυτοκτόνησα πριν δύο χρόνια...”
Όταν βαριέμαι περνάω από εκκλησίες και μόλις βλέπω γάμο, μπαίνω μέσα, στήνομαι στην ουρά και όταν έρχεται η ώρα να χαιρετήσω το γαμπρό σκύβω και του λέω “τυχερέ... τα καταπίνει κιόλας”!
Όταν βαριέμαι πάω στον κτηνίατρο δακρυσμένος και τον εκλιπαρώ να αλλάξει λάμπα στην πυγολαμπίδα μου...
Όταν βαριέμαι παίρνω τηλέφωνο την κοπέλα μου και της λέω ότι είμαι ο τύπος που γνώρισε προχθές. Η βαρεμάρα μου σταματάει όταν με ρωτάει: Ποιος; Ο Γιώργος ή ο ξανθός;
Όταν βαριέμαι πάω σε κάποιον που μοιράζει φυλλάδια... τα μαζεύω από πίσω του... και μόλις τελειώσει του λέω: Φίλε σου έπεσαν αυτά...!!!
Όταν βαριέμαι στην ουρά του σουπερμάρκετ, ρίχνω προφυλακτικά στο καροτσάκι της μπροστινής γιαγιάς. Μετά περιμένω την αντίδραση της ταμία.
Όταν βαριέμαι πηγαίνω έξω από τα γυμναστήρια και τρώω αργά αργά δυο πιτόγυρα... ενώ τους κοιτάζω.
Όταν βαριέμαι πηγαίνω στο σουπερμάρκετ και ρωτάω σε ποιο διάδρομο είναι το ράφι με τις γεροντοκόρες.
Όταν βαριέμαι στέλνω ένα μήνυμα “Σε βλέπω!”... σε ένα τυχαίο κινητό.
Όταν βαριέμαι στο χωριό κολλάω τους παππούδες ρωτώντας “τίνος είσαι ‘συ;”
Όταν βαριέμαι φοράω κουκούλα, πηγαίνω σε σουβλατζίδικα και φωνάζω: Αφήστε όλοι τα πιτόγυρα κάτω, ΝΗΣΤΕΙΑ!!!
Όταν βαριέμαι παίζω τζένγκα με τον παππού μου που έχει πάρκινσον.
Όταν βαριέμαι βάζω χαρτάκια στα παρμπρίζ καινούριων αυτοκινήτων όπου γράφω “Συγνώμη που στο χτύπησα”.
Όταν βαριέμαι πάω σε κομμωτήρια και αφού μου βάλουν την μπέρτα κουρέματος βγάζω δυο μαχαιροπίρουνα και λέω “τι καλό θα φάμε σήμερα;”
Όταν βαριέμαι χτυπάω άσχετα κουδούνια και τους λέω... “για το πετρέλαιο ήρθαμε”...
Όταν βαριέμαι πηγαίνω σε φαλακρούς, τινάζω με το χέρι την πλάτη τους και τους λέω ότι ήταν γεμάτοι τρίχες...
Όποιος βρει τον Χριστόδουλο Ξηρό θα πάρει 4.000.000 €!!!!
μείον:
- Φ.Π.Α. 23%
- Φόρος Εισοδήματος 42%
- Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης 4%
- Φόρος μεγάλου πλούτου: 10%
ίσον: 840.000 καθαρά
ενημερώνονται οι επίδοξοι "πληροφοριοδότες" ότι θα πρέπει να μαζέψουν αποδείξεις από επιχειρήσεις ίσες με 25% του εισοδήματος τους, δηλαδή 1.000.000 ευρώ
Υ.Γ.: Το δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα να σας καταβάλλει το ποσό των 4.000.000 € όταν τα ταμειακά διαθέσιμα το επιτρέψουν με τόκο υπερημερίας 6%
Αντίθετα, η καθυστέρηση στην καταβολή των προαναφερθέντων φόρων είναι κακούργημα, επισύρει ποινή φυλακισης, πρόστιμα κατά περίπτωση από 1000€ και πάνω, ενώ επιπλέον χρεώνεται με τόκους υπερημερίας 8%
Ο σύζυγος γυρίζει σπίτι αγριεμένος.
- Τι έχεις; τον ρωτάει η σύζυγος.
- Άσε με!, της λέει αυτός, τσακώθηκα με το θυρωρό!
- Για ποιο λόγο;
- Λέει πως έχει πηδήξει όλες τις γυναίκες της πολυκατοικίας, εκτός από μια!
- Μμμ... Θα είναι εκείνη η ψηλομύτα του τρίτου...!!!
Μπαινει ενας τυπος σε ενα μπαρ στα Εξαρχεια..
Παει στον Μπαρμαν και του λεει :
-Μικρε,πιασε ενα Ουισκακι σκετο και βαλε και καρπους
-Ξηρους?
-Μην λες ονοματααααα.....
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (01-02-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Του Αγίου Βαλεντίνου τι θα κάνεις;
-Τι μέρα πέφτει;
-Παρασκευή...
-Φακές.
λεει η αλλη:
-Το σπίτι είναι μπουρδέλο, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω..
-Αρχικά, όρισε μία τιμή.....
• Ο Χολέβας πήρε κόκκινη κάρτα.
• Ο Άρης εβάλε 3 γκολ (αλλά πάλι έχασε).
• Χιονίζει στην Θεσσαλονίκη.
• Σεισμός στην Κεφαλονιά.
• Ξαναέβαλε γκολ ο Βύντρα.
Το τέλος πλησιάζει...
Bookmarks