Σε γράφουμε στον πούτσο μας
γαμιέσαι στο τηγάνι
τ' αρχίδια φτάσαν λάρυγγα
κι εσύ δεν είπες "φτάνει"
αντε γαμήσου δράκουλα
βρυκόλακα πρεζόνι
και όπου και να βρίσκεσαι
γάβρος θα στον χώνει
τον πούτσο σαν θα λαχταράς
θα έρχεσαι λιμάνι
θα σε γαμάμε μια ζωή
μουνί Βαρδινογιάννη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Όλο μας αραδιάζουνε
ένα σωρό ιστορίες
και σ'όλες τα ταιριάζουνε
με τις δικτατορίες
Για Τράκη κάτι λέγαμε,
για να 'ρθει να τους πάρει
αλλά τον πούτσο κλαίγαμε
Κινέζικα τρυπάρει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έκανα copy το ποίημά σου, Βοσκόπουλο, και το ανέβασα στο Τρανσλάτουμ! Έχει πάρει σε λίγες ώρες 900 likes και ήδη η Βικυ θέλει να με κάνει admin.
(αν μπορέσεις μου εξηγήσεις γιατί ο λογαριασμός μου έχει κλειδωθεί και το προφίλ μου διαγραφεί θα είμαι πραγματικά ευτυχής με τις ποιητικές σου επιδόσεις)![]()
dimace (26-11-13)
O λυρισμός σου με αγγίζει τόσο "πατώκορφα", που θέλω να σου πω ένα μεγάλο............................................ ..ΑΕΙ ΜΑΜ....ΟΥ!
*πλάκα στην πλάκα, πέρνα καμιά βόλτα να κόψεις κίνηση και, πού ξέρεις, μπορεί να βρεις και τίποτα ενδιαφέρον. (που δεν το πιστεύω αλλά λέμε...)
*πάντως η κλασσική μουσική έχει αναβαθμιστεί κάπως και ξέρεις τον λόγο... Έλα κι εσύ να τους πεθάνεις στην Βαλεντίνα να γίνουμε δύο ...οι ανώμαλοι.
voskos_7 (26-11-13)
πήγα να διαβάσω τα ζώδια σήμερα και έγραφε:δεν διάβασες για τα επαγγελματικά σου πιο πάνω και μου θες και έρωτες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
To βαζω στο εδω γελαμε για να μη διακοψω τη συζητηση στο οφ τοπικ.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Ευτυχία. Είναι η λέξη που περιγράφει τις τελευταίες μέρες που ζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής έγινε μπαμπάς.
Προσωπικα νομιζα οτι ο κυριος ειναι ομοφυλοφιλος.Συγχαρητηρια φυσικα για το χαρμοσυνο νεο,αλλα εχουν γελιο τα σχολια απο κατω.
...ούτε που φαίνονταν η κοιλιά![]()
voskos_7 (26-11-13)
nbqgr (26-11-13)
[YOUTUBE]CdBzOOg2whk[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αυτο το βιντεακι εχει ποσταριστει παντου τελικα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Kaine (26-11-13), VALVERDES_7 (26-11-13)
ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ;!!!!!![]()
There is a Dude in town
Ιεφτασεεεεεεεεεεε!!!
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ολα τα λεφτα ο φουστερ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλά ρε, άλλη δουλειά δεν έχουν και με παρακολουθούν;;;
Μία συγκριτική μελέτη της συμπεριφοράς ανδρών-γυναικών στο σούπερ-μάρκετ.
Γυναίκες :
1. Προσπαθούν να παρκάρουν
2. Παίρνουν ένα καροτσάκι.
3. Το γεμίζουν με χρήσιμα πράγματα σε χρόνο ρεκόρ.
4. Βάζουν τα ψώνια στις σακούλες με απόλυτα λογικό τρόπο (ό,τι είναι για το ψυγείο σε μία σακούλα, τα λαχανικά σε άλλη κλπ)
5. Πληρώνουν.
6. Γυρίζουν στο σπίτι
7. Αδειάζουν τις σακούλες και τακτοποιούν τα ψώνια.
Άνδρες :
1. Παρκάρουν.
2. Μπαίνουν στο σούπερ-μάρκετ...
3. Ξαναβγαίνουν για να πάρουν καροτσάκι
4. Αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν κέρμα.
5. Πηγαίνουν στο περίπτερο να κάνουν ψιλά
6. Βρίσκουν ευκαιρία και διαβάζουν το Φίλαθλο (σε σπάνιες κλινικές περιπτώσεις την ημερησία και τον επενδυτή)
7. Παίρνουν το καροτσάκι.
8. Κάνουν όλες τις πιθανές διαδρομές στο σούπερ-μάρκετ (κατά μήκος, κατά πλάτος και διαγώνια)
9. Τελικά αγοράζουν ένα ζευγάρι κάλτσες, 2 κατεψυγμένες πίτσες, φιστίκια, λουκάνικα, μπύρες και ένα κόμικς.
10. Δεν ασχολούνται με άχρηστα πράγματα όπως βούτυρο, γάλα, γιαούρτι, απορρυπαντικό και λοιπές αηδίες
11. Πηγαίνουν στο ταμείο με την πιο ξανθιά και... εννοείται πιο αργή ταμία
12. Βάζουν στη σακούλα τις πίτσες μαζί με τις κάλτσες και το κόμικς.
13. Γυρίζουν σπίτι
14. Βάζουν τις σακούλες σ' ένα τραπέζι (ίσως πάλι νομίζουν ότι τα ψώνια θα βαρεθούν και θα βγουν μόνα τους).
15. Βάζουν όμως τις μπύρες στο ψυγείο (μα για τι τους περάσατε... για άσχετους;)
16. Την πέφτουν στον καναπέ με το κόμικς και τα φιστίκια και περιμένουν να κρυώσουν οι μπύρες...
Bookmarks