voskos_7 (23-11-13)
voskos_7 (23-11-13)
Πάρτε όλοι από μία τσάμπα, είναι δωρεάν .....εφημερίδα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (23-11-13)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θα μπούνε και Κινέζοι?![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Θα'ναι σαν τον παιχταρά που έφεραν... πάμε το κουτόχορτο... τρενάκι όλοι μαζί, ατμομηχανή ο Ιβάν από πίσω οι Κινέζοι και πίσω ο τίγρης για να έχει φόρα όταν έρχεται. Χικ...
There is a Dude in town
γελάει ο κόσμος.μετά τους άραβες έρχονται οι κινέζοι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
VALVERDES_7 (25-11-13), voskos_7 (25-11-13)
Μικροτσούτσουνοι, θα γίνουν φιλενάδες με τον Τράκη.
There is a Dude in town
voskos_7 (25-11-13)
Δεν είναι, που είναι μικρά - είναι και ελλατωματικά. Θα εκραγούν σε κανέναν κόλπο, η θα έχουμε καμία απότομη συστολή, και θα έχουμε δράματα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τι κόλπο ρε τρελέ, δεν έχει κόλπο ο Τράκης (νομίζω).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για τα Κινέζικα λέμε, αλλά ήρθες και έδωσες μία ενδιαφέρουσα ντροπή στην συζήτηση... Μπαρμπούνι είναι, ο Δημητράκης, να μην έχει κόλπο;;; Δεν είναι μόνο ο μπροστινός... Και ο πίσω, κόλπος είναι... Δεν είναι ονομασία οργάνου, αλλά, σχήματος, εκτός αν έχεις δει εγκόλπιο να κρατιέται στο επίμαχο σημείο... Εκεί, έχεις κάθε δικαίωμα στη σύγχυση, πλέον...
Πωπω χαρα που θα κανουν οταν πεσουν κατηγορια και ξεσκιζουν ολα τα παραρτηματα.Ακομα καλυτερα οταν φτασουν την αεκ.
nbqgr (25-11-13)
το παραρτημα το ξεσκισε.απο την μητρικη ομως εφαγε μια πουτσα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Βαρδινογιάννης: «Θα έφερνα τον Χάτζι»
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αποκάλυψε πως είχε σχέδιο να αφήσει 1-2 χρόνια στη Στεάουα τον Γκεόργκι Χάτζι για να εξελιχθεί και μετά να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στον ρουμανικό Τύπο για τον Χάτζι, ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του '80 είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό:
«Γνώριζα την αξία του Χάτζι από τον Βαλεντίν Τσαουσέσκου και με είχαν συμβουλέψει να τον αποκτήσουμε. Το σχέδιό μας ήταν να τον αφήσουμε 1-2 χρόνια στη Στεάουα για να εξελιχθεί και μετά να τον φέρουμε στον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε, μάλιστα, να του εξασφαλίσουμε ελληνική υπηκοότητα λόγω και της καταγωγής του. Είχαμε κάνει μία πολύ καλή οικονομική πρόταση. Τα έγγραφα για τη μεταγραφή ήταν έτοιμα το 1988, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε. Μετά ήρθε η επανάσταση στη Ρουμανία και ο Χάτζι επέλεξε να υπογράψει στη Ρεάλ».
Cobain_7 (26-11-13)
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Θα εφερνα μεζε, αλλα εχετε φαει"
Ο Βραζηλιας ο Λυμπεροπουλος αποκάλυψε πως είχε σχέδιο να φερει ενα μεζε για συνοδεια του τσιπουρου για να μην το πιουνε ξεροσφυρι, αλλα οι καλεσμενοι του ειχαν φαει.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζηλιας ο Λυμπεροπουλος στον ρουμανικό Τύπο για τον μπεκρη μεζε, ο οποίος ηταν ετοιμος απο το πρωι της δευτερας:
«Γνώριζα πως θα ερθουν καλεσμενοι στο σπιτι μου και ετσι ετοιμασα κατι απλο. Το σχέδιό ήταν να πιουμε μεχρι σκασμου, τοσο ωστε να μην μπορουμε να σηκωθουμε απο την καρεκλα. Προσπαθήσαμε, μάλιστα, να πιουμε και τα τεσσερα μπουκαλια αλλα δεν κατεβαινε αλλο. Τα τηγανια ηταν ζεστα και το σπιτι μυριζε λαδιλα, ολα ηταν ετοιμα για το μεγαλο φαγοποτι, αλλα δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ηθελα, ολοι ηρθαν φαγωμενοι. Μετά ήρθε η γυναικα μου στο σπιτι και ο μπεκρης μεζες εμεινε αφαγωτος».
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks