Du3lisT (29-10-13)
Τελικά έχουν γίνει λιγάκι καραγκιόζηδες οι ποδοσφαιριστές. Ακου πάει ο άλλος να κάνει τον πίθηκο για να αποσπάσει την προσοχή... ελα κάντο σε μένα βλάκα να βρεθείς στο νοσοκομείο με δορυφορική κεραία στον κώλο σου.
There is a Dude in town
Du3lisT (29-10-13)
Σκηνή 1
Ο πορνόγερος επιχειρηματίας, κλείνει το μάτι στην γραμματέα, λέγοντάς της :
- Είσαι για μια όμορφη βδομάδα στο εξωτερικό, εσύ κι εγώ; Θα το κάνουμε να φανεί σαν επαγγελματικό ταξίδι!
Σκηνή 2
Η γραμματέας τηλεφωνεί αμέσως στον άντρα της :
- Έλα γλυκέ μου, για μια βδομάδα, το αφεντικό μου κι εγώ πρέπει να πάμε στο εξωτερικό, γι αυτό να προσέχεις τον εαυτό σου, έτσι, αγάπη μου;
Σκηνή 3
Ο κατεργάρης σύζυγος τηλεφωνεί στην κρυφή ερωμένη του :
- Η γυναίκα μου πάει στο εξωτερικό για μια βδομάδα, ας περάσουμε αυτή τη βδομάδα μαζί.
Σκηνή 4
Η κρυφή ερωμένη τηλεφωνεί στο μικρό μαθητή που του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα :
- Για μια βδομάδα έχω μια σοβαρή δουλειά, οπότε δεν χρειάζεται να έρχεσαι για μάθημα.
Σκηνή 5
Ο μικρός μαθητής τηλεφωνεί στον παππού του :
- Παππού για μια βδομάδα δεν έχω μαθήματα, γιατί η δασκάλα μου έχει δουλειά. Να περάσουμε αυτή τη βδομάδα μαζί;
Σκηνή 6
Ο παππούς πορνόγερος τηλεφωνεί στη γραμματέα του :
- Συγγνώμη, αλλά αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να την περάσω με τον εγγονό μου, οπότε, δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλουμε αυτό το «επαγγελματικό» ταξίδι που κανονίσαμε.
Σκηνή 7
Η γραμματέας τηλεφωνεί στον άντρα της :
- Αγάπη μου, αυτή τη βδομάδα το αφεντικό μου έχει μια δουλειά, κι έτσι ακυρώσαμε το επαγγελματικό μας ταξίδι.
Σκηνή 8
Ο σύζυγος τηλεφωνεί στην ερωμένη δασκάλα :
- Με συγχωρείς, δεν θα μπορέσουμε να περάσουμε μαζί αυτή τη βδομάδα. Η γυναίκα μου ακύρωσε το ταξίδι της.
Σκηνή 9
Η δασκάλα τηλεφωνεί στο νεαρό αγόρι :
- Κοίτα, ακυρώθηκε η έκτακτη δουλειά που είχα, οπότε, έλα κανονικά στα μαθήματά σου
Σκηνή 10
Ο νεαρός μαθητής τηλεφωνεί στον παππού του :
- Παππού, η δασκάλα μου δεν έχει τελικά δουλειά αυτή τη βδομάδα, κι έχω μαθήματα, κανονικά. Συγγνώμη, αλλά δεν θα μπορέσω να σου κάνω παρέα.
Σκηνή 11
Ο πορνόγερος επιχειρηματίας στη γραμματέα :
- Κοίτα, μην ανησυχείς γι αυτό που σου είπα, θα πάμε το «ταξιδάκι» μας τελικά. Κάνε κανονικά τις κρατήσεις.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα τηλεφωνήματα ακόμα συνεχίζονται....
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (30-10-13)
Φορείς όχι κάτοχοι![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
BrazHlias (29-10-13)
αν και καθημενος, μιλησες ορθα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλό το σενάριο ωρέ Τσέλιγκα αλλά "δράση" δε βλέπω. Σουλούπωσέ το λίγο...
*και βγάλε τις γυναίκες. Ο επιχειρηματίας προσκαλεί τον γραμματέα του σε πονηρό ταξίδι! Ξέρεις εσύ...
Τα βλέπεις? Μόνο η γιαγιά κοιτάει το "απαράδεκτο" θέαμα. Όλοι οι υπόλοιποι, "φυσιολογικοί" άνδρες και νέοι, αποστρέφουν το βλέμμω από την κοπέλα...
voskos_7 (30-10-13)
Βρε; Θα έγραφα εγώ, τέτοιο σενάριο; Ο Αγγελόπουλος είμαι, ή ο Μπέργκμαν;;;
ΑΝ ήταν στο χέρι μου, μόνο το παιδί θα γλύτωνε στις πρώτες σκηνές, γιατί μετά, θα το μεγάλωνα: Όποιος θέλει να παίζει, πρέπει να ιδρώνει...
Πάλι καλά που κοιτάει εκεί: Εγώ βλέπω και κάτι αγκαλιάσματα πιό πίσω...![]()
Γιαγιά, θα ήθελες να έχεις αυτό το κορμί έτσι;![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (30-10-13)
Η τύπισσα έχει κυτταρίτιδα και τρίχα κάγκελο. Μπαν η φωτογραφία.![]()
There is a Dude in town
Ακολουθόντας κατά γράμμα τους κανόνες, υποψιάζομαι, η οποία σαν τακτική, είμαι σίγουρος ότι θα μας οδηγήσει εθελοντικά στην έξοδο...
Οπότε, ας απολαύσουμε την παραμονή μας, όσο αυτή διαρκεί...
Ε, εδώ σε θέλω: Τι με τις φωτογραφίες του Σπύρου, στο θέμα της απωλείας, όλοι μου είστε εύκαιροι για γαμπροί.
Εδώ, να σας δω, τι άντρες είσαστε...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τίποτα πιο ελκυστικό σε μια γυναίκα από τις όποιες της ατέλειες...
Αναδυκνύοουν και τονίζουν κατά τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά της, που πάντα υπερτερεί.
(αφήνω στην άκρη το γεγονός, πως, συνήθως, είναι άκρως διεγερτικές...)
Για αυτό στην Γερμανία, κάποτε λέγαμε: "Κορίτσια ελάτε όπως ακριβώς είστε" και πραγματικά τότε το σεξ έκανε θραύση. Ωραία χρόνια...
voskos_7 (30-10-13)
dimace (31-10-13)
Τύποι μου, την κυτταρίτιδα την αφήνω σε σας. Παθαίνω σύγχιση, γυρίζει το υδραυλικό μου σύστημα 45 μοίρες και δε συμμετέχω στον κόσμο της λογικής, όταν την βλέπω. Τέζα σου λέω...
There is a Dude in town
How many Spaniards does it take to change a light bulb?
Juan!
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (31-10-13)
Δηλαδή, τώρα, εσύ πιστεύεις ότι αυτή η μπουλντόζα, έφτασε εκεί οδηγούμενη και όχι μεταφερόμενη από άλλο όχημα, το οποίο, μάλιστα, κινήθηκε χωρίς την συνοδεία άλλων υπαλλήλων που επέβαιναν σε άλλο όχημα του δήμου...
(Εγώ, για αυτή τη μία λάμπα, μπορώ να σου βρω και 20 μεροκάματα και χωρίς αλλαγή, αν θέλεις...)
Bookmarks