Με κανονικές τιμές εισητηρίου και επικίνδυνο αντίπαλο, πόσοι θα μαζευτούν;
Αν ανακατέψουμε κι άλλο τις φωτογραφίες, γεμίζει το Μαρακανά;
Τελικα επρεπε να πεσουν κατηγορια για να αποκτησουν κοσμο.
Αλλα οταν ο αντιπαλος τους εχει μαθει να βλεπει 10 οπαδους-συγγενεις στην κερκιδα,φυσικα και εντυπωσιαζεται απο τον κοσμο της ΑΕΚ.
Με κανονικές τιμές εισητηρίου και επικίνδυνο αντίπαλο, πόσοι θα μαζευτούν;
Αν ανακατέψουμε κι άλλο τις φωτογραφίες, γεμίζει το Μαρακανά;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
O oρισμος του οτι να ναι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Cobain_7 (23-10-13)
voskos_7 (23-10-13)
Ένα πρεζάκι πάει στο 'Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'.
Πρώτη ερώτηση:
Ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας;
A) Θεσσαλονίκη
B) Πάτρα
Γ) Αθήνα
Δ) Λάρισα
- Το Γ.
- Πολύ σωστά, μόλις κέρδισες 1 €. Πάμε στην δεύτερη ερώτηση.
- Φιλαράκι, σταματάω εδώ.
Kι ένα εντελώς καμένο
Ηταν ο Τζεημι Λαννιστερ , και σερφαρε το web βλεποντας τα αγαπημενα του βιντεο. Συνεχεια ομως εβγαιναν ηλιθιες διαφημισεις στην αρχη, και του εσπαγαν τα νευρα επειδη επρεπε να καθεται και να περιμενει να τελειωσουν.
Επειδη η κατασταση δεν παλευοταν αλλο, καλεσε μια συνδιασκεψη των Maesters απο ολο το Γουεστερος για να βρεθει λυση. Μαζευτηκαν λοιπον οι καλυτεροι Maesters που ηταν και κατασκευαστες πολυμεσικων ιστοσελιδων : 9 απο το Casterly Rock , 12 απο το King's Landing , 8 απο το Winterfell και μαζι και ο αδεφος του Τζεημι ο Τυριον, που ειχε μεγαλη εμπειρια στον κλαδο αυτο.
Aφου συζητησαν το θεμα για πολλες μερες, ψηφισαν για την καλυτερη λυση, και εφεραν τα πρακτικα στον Τζεημι: 'Ολοι τον συμβουλευαν να παταει το κουμπακι που λεει παραβλεψη (skip) οταν εμφανιζεται η διαφημιση - ολοι, εκτος απο τον Τυριον, που ειχε ψηφισει να περιμενει να τελειωσει η διαφημιση.
Διαβαζε σκυθρωπος ο Τζεημι τα πρακτικα, και ετσι τον βρισκει η ορεξατη αδερφη του η Σέρσεη. -Τι εχεις Τζεημι; Τι συμβουλευει τελικα η συνδιασκεψη; και απανταει ο Τζεημι: - 29 κατασκευαστες πλην Τυριον συνιστουν skip.![]()
BrazHlias (24-10-13)
[YOUTUBE]g1c3SYS3Y90[/YOUTUBE]
Η αντανακλαση στον καθρεφτη ενος στρατιωτη -πολεμιου ομοφυλοφιλικων εκδηλωσεων στη Ρωσια.Ειρωνεία¨
![]()
Για να συμβεί αυτό στην Ελλάδα τον στρατιώτη έπρεπε να τον λένε Σητσυοπ. Οκ, μαλλον θα τη γλυτώναμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Rena (24-10-13)
[YOUTUBE]VlOxlSOr3_M[/YOUTUBE]
—John Lennon
BrazHlias (25-10-13)
Jumbo: "- Είμαστε παντού!!!"
Mikel: "-ΧΑΧΑ - Θα'θελες..."
—John Lennon
since1971 (28-10-13)
—John Lennon
Επικό τρολάρισμα στον Βελλίδη!
Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Τραπ στον Βελλίδη σε μια εκτέλεση φάουλ της Βέροιας στον αγώνα με τον ΠΑΣ
Ο "μικρός Θεούλης" της Βέροιας, ονόματι Τραπ, έκανε κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ και σε κανένα ποδοσφαιρικό αγώνα.
Στάθηκε μπροστά του, δεν τον άφηνε να δει και προσπαθούσε να μιμηθεί τον Έλληνα τερματοφύλακα και τις κινήσεις του. Πραγματικά απίστευτος ο Τσέχος!
Απολαύστε τον:
Cobain_7 (28-10-13)
Eπισης πλακα ειχε αυτο...
Μιλάνε 2 Κινέζοι στο Skype:
-Έλα με βλέπεις;
-όχι μόνο εμένα βλέπω...
Bookmarks