voskos_7 (17-09-13)
voskos_7 (17-09-13)
[QUOTE=voskos_7;1016484]Εντάξει, ημίωρο μου φάνηκε...
Ωωωωωωωωωω.........
Αντε να σε εχει πιασει κοψιμο και να της λες πηγαινε με γρηγορα στο σπιτι...
![]()
voskos_7 (17-09-13)
panahs7 (17-09-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ένας Ιταλός, ένας Εβραίος και ένας Τούρκος είναι στον παράδεισο και θέλουν να κατέβουν στη γη.
Μετά από πολλά παρακάλια του Αγ. Πέτρου και, για να τους ξεφορτωθεί, τους λέει:
- Θα πάτε στη γη, αλλά με τους εξής όρους:
Ο Ιταλός δε θα φάει πίτσα, ο Εβραίος δε θα πιάσει λεφτά στα χέρια του κι ο Τούρκος δε θα το κάνει.. οθωμανικά.
Αν κάποιος παρεκτραπεί, θα τον πάρω πίσω αμέσως.
Κατέβηκαν στη γη λοιπόν και άρχισαν τις βόλτες.
Κάποια στιγμή όμως πέρασαν από μια πιτσαρία κι ο Ιταλός δεν άντεξε. Μπαίνει μέσα, παραγγέλνει πίτσα και μόλις βάζει την πρώτη μπουκιά στο στόμα του, τσουπ, εξαφανίζεται.
Ο Εβραίος κι ο Τούρκος τρομοκρατήθηκαν, αλλά εκεί που περπατούσαν, το μάτι του Εβραίου βλέπει μια χρυσή λίρα στο δρόμο.
Δεν κρατήθηκε.
Σκύβει να την πάρει και, τσουπ,....... εξαφανίστηκε ο Τούρκος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
[MENTION=534]Rena[/MENTION];μου θυμισες ανεκδοταρα!Εγω ελεγα να εχω ανοικτο τον υπολογιστη και να δανειστω τον Μπονγκ απο τον Μαρινακη να το φυσαει,αλλα μετα σκεφτηκα υδροψυξη.
Είναι ένας βασιλιάς με την γυναίκα του και πηδιούνται λέει ο βασιλιάς στον μαύρο υπηρέτη του:
- Εγώ θα το κάνω με τη γυναίκα μου και εσύ θα μας κάνεις αέρα με το φτερό.
Τι να κάνει ο υπηρέτης παίρνει το φτερό και αρχίζει.
Αρχίζει το ζευγάρι να κάνει σεξ, μα μόλις τελειώνειο άντρας του λέει η γυναίκα του:
- Κώστα, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη!
Τι να κάνει ο άντρας ξαναρχίζει. Τελειώνει, όμως πάλι η γυναίκα του δεν έμεινε ευχαριστημένη και λέει ο μαύρος:
- Ασε φίλε να την κανονίσω εγώ και κάνε εσύ αέρα.
- Εντάξει, του λέει ο βασιλιάς και πιάνει το φτερό.
Αρχίζει και ο μαύρος και η γυναίκα του βασιλιά μένει κατενθουσιασμένη και λέει ο βασιλιάς:
- Είδες, ρε μαλάκα, πως κάνουν αέρα;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
![]()
Το ειχα διαβασει στο ιντερνετ αυτο. Kαι προσπαθουσα να θυμηθω ποιο ανεκδοτο μου θυμισα.![]()
Cobain_7 (19-09-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (19-09-13)
-ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑ ΦΕΡΩ
- ΘΕΛΩ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ !!!
- ΔΕΣ ΜΙΑ ΚΑΡΙ@ΛΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (23-09-13), Du3lisT (23-09-13), Rena (23-09-13), VALVERDES_7 (24-09-13)
voskos_7 (23-09-13)
dtakis80 (23-09-13), sirkostas (23-09-13), sk12072 (23-09-13), VALVERDES_7 (24-09-13)
Απίστευτοι οι τύποι.
Αλλά, ρε παίδες, είναι γήπεδο Δ' εθνικής αυτό? Εκεί παίζουν οι φλώροι και παριστάνουν τάχα τους προοδευμένους ποδοσφαιρικά?
Κοιτάξτε ρε σαχλαμαράκηδες γερμανοί σε τι κυρίλα αγωνίζεται ο Ελληνας ποδοσφαιριστής.
Bookmarks