Σελίδα 340 από 503 ΠρώτηΠρώτη ... 40140240290300310320330336337338339340341342343344350360370380390440 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 6.781 έως 6.800 από 10059

Θέμα: ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!

Το avatar του χρήστη red.empire7

Περιοχή
    ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Thanks
    755
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 920 φορές σε 489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!

Είναι βράδυ.......
    Ένας τύπος είναι με το αυτοκίνητο του σε ερημικό μέρος και παρατηρεί ότι είναι έτοιμος να μείνει από βενζίνη...
    - Πω πω !!! τι κάνω τώρα...
    Ξαφνικά βλέπει μία πινακίδα που λέει "ΠΑΝΩΧΩΡΙ - ΚΑΤΩΧΩΡΙ".
    "Ας τραβήξω", σκέφτεται, "για Κατωχώρι που είναι και κατηφόρα"...
    Παίρνει την κατηφόρα και πράγματι μετά από λίγο το αυτοκίνητο μένει από βενζίνα. Ο δρόμος είναι σκοτεινός...
    Στο βάθος του δρόμου το μόνο φωτεινό σημείο... Μία πινακίδα που λέει "Μπαρ".
    "Oυφ, πάλι καλά", σκέφτεται. "Κάποιος θα μου πει που να βρω βενζίνη..."
    Μπαίνει μέσα στο μαγαζί και παρατηρεί μία περίεργη εικόνα... Αρκετός κόσμος μέσα αλλά όλοι σιωπηλοί, νωχελικοί, μόνο ο barman, αργά αργά σκουπίζει ένα ποτήρι...
    - Συγνώμη κύριε, λέει του barman. Έχω μείνει από βενζίνη και επειδή είμαι ξένος...
    - Ξ Ε Ν Ο Σ είπες; Παιδιά ένας ξένος! φωνάζει ο μπάρμαν δυνατά...
    - Ξ Ε Ν Ο Σ; λένε όλοι με μία φωνή. ΝΑ ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.
    "Παναγία μου! σκέφτεται ο τύπος. Πως θα την κοπανήσω από εδώ;;"
    - Ξ Ε Ν Ο Σ, Ξ Ε Ν Ο Σ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!! φωνάζουν όλοι και πετώντας καρέκλες, τραπέζια, πάνε όλοι καταπάνω του....
    Ο τύπος αρχίζει να τρέχει και βγαίνει από το μαγαζί... Όλοι από πίσω να τον κυνηγάνε και να φωνάζουνε:
    - Ξ Ε Ν Ο Σ, Ξ Ε Ν Ο Σ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!
    Ο τύπος έχει τρομοκρατηθεί....
    Ξαφνικά ο δρόμος φωτίζεται όλος!!! Ανοίγουν πόρτες, παράθυρα, κόσμος βγαίνει μέσα από τα σπίτια, πηδάνε από τα παράθυρα και να φωνάζουνε όλοι:
    - Ξ Ε Ν Ο Σ, Ξ Ε Ν ΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!
    Ο τύπος τα έχει κάνει πάνω του, τρέχει απεγνωσμένα, βλέπει μία πινακίδα που λέει "ΠΡΟΣ ΠΑΝΩΧΩΡΙ".
    - Κάποιον άνθρωπο θα βρω εκεί να με βοηθήσει, σκέφτεται και τρέχει με όση δύναμη έχει...
    Από πίσω του ο όχλος έχει γίνει τεράστιος και όλοι να ουρλιάζουν:
    - Ξ Ε Ν Ο Σ, Ξ Ε Ν Ο Σ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!
    Ξαφνικά φτάνει στην πινακίδα "ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΩΧΩΡΙ".
    Βλέπει Πανωχωρίτες εκεί να στέκονται:
    "Θεέ μου σώθηκα!!!".
    Κοιτάει πίσω του και βλέπει τον κόσμο που τον κυνήγαγε να έχει
    σταματήσει και να επιστρέφουν προς το χωριό τους....
    O τύπος πέφτει εξαντλημένος στην αγκαλία ενός γέρου...
    - Δεν θα το πιστέψετε τι μου συνέβει... πάει να πει ο τύπος.
    Ο γέρος τον αγκαλιάζει στοργικά και του λέει:
    - Γιατί να μην σε πιστέψω αγόρι μου... Είμαι 87 χρονών και έχουν δει πολλά τα μάτια μου, αλλά ένα είναι σίγουρο... Όσα χρόνια θυμάμαι εδώ στο χωριό, πάντα οι Κατωχωρίτες τρέχουν και εμείς γαμάμε...

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον red.empire7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (26-08-13), sadi (25-08-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.976
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.384 φορές σε 19.002 μηνύματα
    Ignore User

Σεμινάριο οφθαλμιατρικής νευροχειρουργικής και ο Κωστίκας ακούει τους συναδέλφους του να εξιστορούν τα μεγαλύτερα κατορθώματά τους.
    Γάλλος: " -Εμείς είχαμε μία περίπτωση μερικής τύφλωσης από τροχαίο ατύχημα την οποία σχεδόν έχουμε αποκαταστήσει."
    Κωστίκας: "-Καλοί είστε..."
    Γερμανός: "-Εμείς είχαμε μία περίπτωση ολικής τύφλωσης από επίθεση με οξύ και η όρασή του έχει αποκατασταθεί σε ποσοστό 50%."
    Κωστίκας: "-Ε, Καλοί και οι Γερμανοί..."
    Αμερικάνος: "-Εμείς αποκαταστήσαμε έναν ολικά τυφλό από παθολογικά αίτια σε ποσοστό 65%."
    Κωστίκας: "Καλοί είστε όλοι, αλλά, είστε πίσω..."
    Αναρωτιούνται όλοι και αγωνιούν και εκπλήσσονται την ώρα που ο Κωστίκας φέρνει έναν εκ γεννετής τυφλό με θεωρητικά καμία πιθανότητα ίασης.
    Του λέει: "- ξάπλωσε μπρούμυτα και έχε το κεφάλι να κοιτάει προς τα πάνω"
    Ξαπλώνει ο τυφλός και βλέπουν οι άλλοι τον Κωστίκα να στέκεται μπροστά στο πρόσωπο του τυφλού, να βγάζει το εργαλείο του έξω και να το ακουμπάει πάνω στο μέτωπο του τυφλού.
    Ρωτάει: "- Βλέπεις ρε;;;"
    Απαντάει ο τυφλός "- Αρχίδια βλέπω..."
    Γυρνάει στους υπόλοιπους: "Είδατε που γιατρεύτηκε;"
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

consigliere (25-08-13), Reds (29-08-13)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Το λογαριασμό; Παύλο...

-Πέτρο
    -Ανδρέα
    -Ιάκωβε
    -Ιωάννη
    -Φίλιππε
    -Θωμά
    -Ιούδα
    -Ματθαίε
    -Ιάκωβε
    -Σίμων
    -Ματθία
    -Παύλο

..... Ο γνωστός Παύλος κύκλος
    *****8.23*****

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (25-08-13)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.107
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.380 φορές σε 20.658 μηνύματα
    Ignore User

Προσοχή τσιρίζει!

Ο Χριστός κι η Παναγία...

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσοχή τσιρίζει!

αι στο διαολο, τσολι.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Thanks
    20.107
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    αι στο διαολο, τσολι.
    Έλα ρε μη το βρίζεις το μαλακισμ...εεε...το κοριτσάκι.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προσοχή τσιρίζει!

Καλό το χορταράκι;
    Εκλαψα απο συγκίνηση. Αλήθεια σας λεω ρε εκλασα. Γαμωτοπληκτρολογιο.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προσοχή τσιρίζει!

Aν της κοψει το ιντερνετ ο πατερας της να δεις πως θα κανει.
    *****8.23*****

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν της κοψει το ιντερνετ ο πατερας της να δεις πως θα κανει.
    Που να σταματήσει να της προμηθεύει χόρτο η τσατσά δίπλα της.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (25-08-13), voskos_7 (27-08-13)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Μου αρεσει που κανει και διαλειμματα στις τσιριδες. Φορτωνει η μπαρα του HP και αρχιζει παλι μετα.
    *****8.23*****

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

sadi (25-08-13), voskos_7 (27-08-13)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Ειναι τεσσερις τυροπιτες και παιζουν ποκερ, ποια θα κερδισει?
    Αυτη με το καλυτερο φυλλο.
    *****8.23*****

17. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (25-08-13), IERO (29-08-13), kwtsios (29-08-13), panahs7 (25-08-13), sadi (25-08-13), voskos_7 (27-08-13)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Δυο αγελαδες συζητουν:
    -Eιναι η τελευταια φορα που συναντιομαστε, σε 5 λεπτα θα ερθει να με παρει ενα φορτηγο.
    -Που θα πας?
    -Οπου μεβγαλ.
    *****8.23*****

19. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (25-08-13), kwtsios (29-08-13), panahs7 (25-08-13), sadi (25-08-13), voskos_7 (27-08-13)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Ένα γράμμα της ξανθιάς μάνας στην κόρη

Γειά σου κορούλα μου, αν λάβεις αυτο το γράμμα τότε σημαίνει ότι έφτασε, αν δεν έφτασε, γράψε μου και θα σου το ξαναστείλω. Σου γράφω αυτο το γράμμα σιγά-σιγα γιατί ξέρω ότι δε μπορείς να διαβάζεις γρήγορα. Έχουμε καλό καιρό. Την προηγούμενη βδομάδα έβρεξε μόνο 2 φορές: στην αρχή της εβδομάδας 3 μέρες, και στο τέλος της εβδομάδας 4 μέρες. Όσον αφορά το παλτό που ήθελες, ο κύριος Βασίλης είπε ότι αν το στείλουμε με τα κουμπιά του σε ένα δέμα, θα βγει πολύ ακριβό για να το στείλουμε λόγω βάρους οπότε τα έκοψα. Ξαναράψ 'τα, τα έχω βάλει στην αριστερή τσέπη. Ο μπαμπάς σου βρήκε καινούργια δουλειά. Να φανταστείς στο καινούργιο του πόστο έχει 400 άτομα από κάτω του. Κουρεύει το γκαζόν στο νεκροταφείο. Η αδερφή σου η Λίλα παντρεύτηκε πρόσφατα, και περιμένει παιδί. Δεν ξέρουμε το φύλο ακόμα γι αυτό δεν μπορώ να σου πω ακόμα αν θα γίνεις θεία ή θείος. Αν θα είναι κορίτσι, τότε λέει θέλει να το ονομάσει όπως και λένε και μένα. Αν και λίγο περίεργη απόφαση να ονομάσει κάποιος το παιδί του "μαμά". Έτυχε και ένα περιστατικό με τον αδερφό σου τον Αλέξη: Κλείδωσε το αμάξι, και άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα. Αναγκάστηκε να γυρίσει σπίτι(10 χλμ!) για να πάρει το 2ο κλειδί και να έρθει πίσω να μας βγάλει από το αμάξι. Αν πετύχεις την ξαδέρφη σου τη Νάντια, δωσ' της χαιρετίσματα. Αν δεν την πετύχεις μην της πεις τίποτα. Η μαμά σου.
    Υ.Γ.: Ήθελα να σου στείλω μερικά χρήματα, αλλά έκλεισα ήδη το φάκελο...

21. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (03-09-13), Du3lisT (29-08-13), Red Sting (26-08-13), sabar77 (29-08-13), sadi (25-08-13), voskos_7 (27-08-13)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Αχ Καλοκαιράκι......

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Άμμος
    Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό κομμάτι της φύσης. Η άμμος χώνεται παντού, σαν την κατίνα θεία σου: στα παπούτσια, στις κάλτσες, στην τσάντα, στα μαλλιά, στα νύχια, στο iPod (Άνδρος 2009, ακόμα το κλαίω.). Αν μπορούσα, θα έκαιγα όλη την άμμο στις παραλίες και θα τη μετέτρεπα σε γυαλί. Μετά θα καθόμουν στην άκρη και θα γελούσα με τους ηλίθιους που θα τρώγανε σαβούρες τρέχοντας πάνω του.

Βότσαλα
    Αν η άμμος είναι εκνευριστική, τα βότσαλα είναι εξοργιστικά - σε κάθε μέγεθος. Μέχρι να μπεις στο νερό ή να φτάσεις στην πετσέτα σου έχεις πάθει ένα διάστρεμμα, έχεις σπάσει τρία δάχτυλα, έχεις καρφωθεί σαν τον φακίρη και έχεις ζεματίσει τις πατούσες σου σαν αναστενάρης. Άσε που δεν μπορείς να ξαπλώσεις στην πετσέτα σου σαν άνθρωπος, αλλά μόνο σαν Τέτρις: χώνεσαι όπου βρεις κενά!

Γυμνισμός
    Δεν με πειράζει καθόλου ο γυμνισμός. Αλλά όταν έχεις τη σωματική διάπλαση βροντόσαυρου και τη σφριγηλότητα του Φρουί Ζελέ Γιώτης, τότε ΔΕΝ θέλω να σε δω γυμνό! Για μπάνιο ήρθα, όχι για γυρίσματα του Animal Planet.

Διακοπές
    Οι διακοπές έχουν πλάκα μόνο όταν είσαι τεμπέλης, χαραμοφάης, ή παιδί. Όταν είσαι εργαζόμενος ενήλικας θα φύγεις δυο βδομάδες το πολύ. Την πρώτη θα τη φας προσπαθώντας να ξεπεράσεις τα ψυχολογικά προβλήματα που σου προκάλεσε η δουλειά και τη δεύτερη θα την περάσεις με κατάθλιψη, καθώς πλησιάζουν οι μέρες που τελειώνουν οι διακοπές σου και θα επιστρέψεις στη δουλειά για νέα ψυχολογικά προβλήματα.

Επαναλήψεις
    Κάθε καλοκαίρι τα κανάλια εφαρμόζουν την τακτική του μηρυκασμού προβάλλοντας ό,τι έχουν παίξει τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έχει να πέσει πάλι Ρετιρέ, Ντόλτσε Βίτα, Εγκλήματα, Οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή και Δύο Ξένοι μέχρι να αιμορραγήσουμε από τα μάτια. Αν ξανακούσω τη Γιουλάκη να πετάει ατάκα για τον Κουτσόγιωργα ή τον μακαρίτη να ουρλιάζει «Τανσού», θα αυτοπυρποληθώ χρησιμοποιώντας για προσάναμμα παλιά τεύχη του Τηλεθεατή. Δόξα τω Θεώ που υπάρχει το ιντερνέτ!

Ζέστη
    Ο βασικός λόγος που δεν αντέχω το καλοκαίρι με τίποτα. Το χειμώνα, αν κρυώσεις πολύ, έχεις τη δυνατότητα να φορέσεις περισσότερα ρούχα, κάνα παλτό, να τυλιχτείς με το πάπλωμα ή να κολλήσεις παντού έμπλαστρα και να απολαύσεις τη θαλπωρή. Το καλοκαίρι, αν σε χτυπήσει ο καύσωνας και δεν έχεις κλιματισμό, τι μπορείς να κάνεις; ΟΚ, να βγάλεις τα ρούχα, να βγάλεις και τα σώβρακα, τι άλλο να βγάλεις μετά; Το τομάρι σου;;;

Ήλιος
    Τον μισώ τον ήλιο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, που με έχει πιάσει μία περίεργη αλλεργία και όταν με χτυπά πολλή ώρα αρχίζω να έχω φαγούρα και να γεμίζω κοκκκινίλες. Πάλι καλά που δεν γίνομαι και ντισκομπάλα σαν τα φλωροβαμπίρια στο Twilight. Σιχαμένε, υπερτιμημένε ήλιε! «Βοηθά τα λουλούδια να φωτοσυνθέσουν και μας δίνει οξυγόνo!». Όταν σε μερικά δισεκατομμύρια χρόνια θα γίνει κόκκινος γίγαντας και θα καταπιεί τον πλανήτη, ηλίθια φώκια, δεν θα χαίρεσαι τόσο!

Θάλασσα
    Η θάλασσα μου αρέσει συνήθως. Όταν δεν επιπλέει, δηλαδή, μέσα στα μούτρα μου μία σερβιέτα, ή όταν δεν είμαι αναγκασμένος να κάνω σλάλομ ανάμεσα σε αποτσίγαρα και φύκια, προσπαθώντας πανικόβλητος να βγω στην ακτή, πριν με φτάσει εκείνη η αδιευκρίνιστη, καφέ μάζα που το κύμα φέρνει απαλά προς το μέρος μου.

Ιδρώτας
    Έχω το κακό ότι ιδρώνω πολύ εύκολα. Σχεδόν με το παραμικρό. Ιδρώνω αν αγχωθώ, αν περπατήσω, αν καθίσω, αν σκεφτώ, αν με ακουμπήσεις, αν σκεφτώ ότι με ακουμπάς. Το χειρότερο είναι όταν ιδρώνω στο πρόσωπο. Αν φοράω γυαλιά, όλη την ώρα γλιστράνε προς τα κάτω ή μου δημιουργούν πληγές στη μύτη και στα αυτιά και μοιάζω με λεπρό - που είναι και της μόδας.

Κουνούπια
    Κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Οι φτερωτοί βρικόλακες κάνουν τσιμπούσι με το αίμα μας κι εμείς ξυπνάμε το πρωί σαν διάτρητες αποδείξεις. Οι τρόποι να τα ξεφορτωθείς είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο. Ή θα ανάψεις ένα τοξικό φιδάκι και να αρχίσεις να μοιράζεις χρησμούς σαν την Πυθία από τη μαστούρα, ή θα πασαλειφτείς με εκείνα τα περίεργα υγρά που βρομάνε σαν να σε κατούρησε ελέφαντας με ουρολοίμωξη, ή θα τυλίγεσαι κάθε βράδυ με την κουνουπιέρα, σαν τη μούμια του Φαραώ. Στην ίδια κλίμακα ενόχλησης εμπίπτουν οι μύγες, τα ιπτάμενα μυρμήγκια και οι σιχαμένες κατσαρίδες.

Λιμάνια
    Μέχρι να μπεις ή να βγεις από το πλοίο έχεις καταπιεί τρία κουτιά Lexotanil. Αυτοκίνητα, φορτηγά, μηχανάκια, παιδιά, σκυλιά, κυράτσες που σέρνουν βαλιτσάκια μέσα στη μέση, ταρίφες, οικογένειες με συμπράγκαλα να κρέμονται από παντού και χαμένοι τουρίστες με χάρτες 10χ10 ξετυλιγμένους να ανεμίζουν σαν λάβαρα. Θέλω να πετάξω τώρα, που λένε και στην Aegean.

Μούλικα
    Δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά. Αρκεί να είναι παιδιά και όχι σπόροι του Σατανά. Όταν βλέπω δίπλα μου κακομαθημένο να τσιρίζει, να χτυπάει τα πόδια και να δαιμονίζεται επειδή η μανούλα δεν του αγόρασε παγωτό σάντουιτς ή λουκουμάδες ή την Barbie τροχονόμο, θέλω να το αρπάξω από τ' αυτιά και να του σκάσω κουτουλίδι. Τουλάχιστον μετά θα κλαίει για σοβαρό λόγο.

Ντόπιοι
    Δεν έχω πρόβλημα με όλους τους ντόπιους - ίσα ίσα που αρκετοί είναι φιλόξενοι. Μου τη σπάνε συγκεκριμένες συνομοταξίες: α) οι τοπικιστές, που δεν λένε να βγάλουν το σκασμό για το πόσο τζαμάτο είναι το χωριό τους, ασχέτως που κάθε χειμώνα μένουν εκεί μόνο αυτοί και τρεις κότες, β) τα λαμόγια που νομίζουν ότι επειδή είσαι τουρίστας, ξαφνικά έχεις αποκτήσει τη νοημοσύνη πελεκάνου και θα αγοράσεις ό,τι σου πασάρουν για όσα σου ζητήσουν, γ) οι κράχτες - αν ξαναπεράσω έξω από ταβέρνα και μου την πέσει γκαρσόνι για να με βάλει μέσα με το ζόρι, θα αρπάξω το μενού και θα του το περάσω σαλιάρα.

Ξαπλώστρες
    Για ποιο λόγο να δώσω λεφτά για να ξαπλώσω στην ηλίθια μπιχλοξαπλώστρα σου, που δεν ξέρω πόσους χοντρούς, ιδρωμένους κώλους φιλοξένησε πριν έρθω εγώ; Θα στρώσω την πετσετούλα μου και θα ξαπλώσω κάτω κι άμα θες λεφτά, ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΡΕ! Παραλιακέ ταξιθέτη!

Ομπρέλες
    Ομοίως με το παραπάνω. Δίνεις ένα σκασμό λεφτά για να καβαντζώσεις ξαπλώστρα και ομπρέλα. Και μετά συνειδητοποιείς ότι η ομπρέλα είναι φτιαγμένη από άθλια, ξεραμένα φοινικόφυλλα δεμένα μεταξύ τους με σύρμα, που αφήνουν τον ήλιο να περνά από δεκαπέντε μεριές. Ή αν είσαι πιο άτυχος, θα είναι μία ανεμοδαρμένη παλιατζούρα που γέρνει πιο πολύ κι από τον Ασλάνη κι όποτε μετακινείται ο ήλιος, πρέπει να μετακινείσαι κι εσύ μαζί με την ξαπλώστρα και όλα τα συμπράγκαλα και να κυνηγάς τον ίσκιο, όπως κυνηγούσε ο Βόγλης την τουρίστρια.

Πλοία
    Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα ταξίδια με πλοίο. Όταν το πλοίο δεν έχει βλάβη και φεύγει στην ώρα του και όχι δέκα ώρες αργότερα και από άλλο λιμάνι. Και όταν δεν παθαίνει βλάβη στη μέση της θάλασσας και πηγαίνει τόσο αργά που το προσπερνούν και θαλάσσια ποδήλατα. Και όταν δεν είναι γεμάτο τόσο κόσμο που κρέμονται τουρίστες από τα φινιστρίνια. Και όταν δεν κουνάει τόσο που το στομάχι σου, σου γαργαλά τον ουρανίσκο. Και όταν δεν κάθεται δίπλα σου ο Ταμτάκος και όλη η οικογένειά του που αποτελείται από σαρανταπέντε ξυπόλητα μικρά που τσιρίζουν και τρέχουν πάνω κάτω και την κλασική, χοντρή ξεδοντιάρα με το τσεμπέρι που γκαρίζει και όλοι μαζί έχουν να πλυθούν από την τελευταία φορά που τους έπιασε μπόρα στο Ντάτσουν και. ουφ, οκ, μισώ και τα ταξίδια με πλοίο.

Ρακέτες
    Σε κάθε παραλία θα βρεις το κλασικό ζευγάρι των σφίχτερ, που από την πολλή ηλιοθεραπεία έχει μαυρίσει μέχρι και η αδαμαντίνη στα δόντια τους. Κάθονται πάντα σε περίοπτη θέση, κοπανώντας τις ηλίθιες, ξύλινες ρακέτες τους και κάνοντας ακροβατικά στην άμμο, μην τυχόν και δεν προσέξουμε τους γραμμωμένους τους κοιλιακούς. Και να θες να τους αγνοήσεις, δεν γίνεται. Είτε θα κάνουν αντανάκλαση τα 8 λίτρα Carroten που έχουν αδειάσει πάνω τους -λες και συγκρούστηκαν με ελαιοτριβείο- είτε θα σου τριβελίζει τα αυτιά αυτό το καταραμένο τακ τακ τακ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚΤΑΚΤΑΚΤΑΚΤΑΚΤΑΚΤΑΚ που κάνουν οι κωλορακέτες τους μέχρι να σηκωθείς και να τους κάνεις καθαρισμό εντέρου με αυτές!

Συνωστισμός
    Είμαι υπερκινητικός. Δεν μπορώ να μείνω για πολλή ώρα περιορισμένος σε στενό χώρο ή με πολύ κόσμο δίπλα μου. Και αυτό συμβαίνει πάντα το καλοκαίρι, ειδικά αν βρεθείς σε πολυσύχναστο νησί με στενά, γραφικά σοκάκια γεμάτα φαρδιές, γραφικές τουρίστριες. Οπότε περπατάς βήμα-βήμα, σαν να ακολουθείς τον Επιτάφιο! Φρικάρω! Θέλω να ξεριζώσω ένα φοινικόδεντρο και να αρχίσω να κυνηγώ τουρίστες σαν να είναι μύγες.

Τουρίστες
    Μα είναι εκνευριστικοί! Με τα σιχαμένα αγγλογερμανογαλλικά τους και τα ηλίθια καπέλα και τα λουλουδάτα πουκάμισά τους και τις φωτογραφικές μηχανές τους και τα αποκρουστικά ροζουλο-ασπρουλιάρικα πόδια τους που φοράνε κάλτσες και σανδάλια! Καταραμένοι κακόγουστοι, κάτι ήξεραν οι Κινέζοι και χτίσανε το Σινικό Τείχος.

Ύπνος
    Αυτό που δεν απολαμβάνω ανάμεσα στα διαλείμματα που κάνω κάθε μία ώρα για να ξυστώ σαν παλαβός από τα τσιμπήματα κουνουπιών, να αλλάξω πλευρό ογδόντα φορές από τη ζέστη, να πιω νερό και να στραγγίξω τον ιδρώτα στα σεντόνια.

Φασαρία
    Προσπαθείς να κοιμηθείς με ανοιχτές μπαλκονόπορτες, λόγω ζέστης, και ακούς την τηλεόραση του διπλανού, ο οποίος αποφάσισε να δει στη βεράντα το Law and Order στη διαπασών, οπότε ανά τακτά διαστήματα πετάγεσαι από τον ύπνο σου με τα χέρια ψηλά. Μετά πιάνουν οι από πάνω την πάρλα δύο το πρωί στο μπαλκόνι, το μωρό στο απέναντι κτίριο δαιμονίζεται και ξυπνάει τον σκύλο στο διπλανό κτίριο που αρχίζει να αλυχτά και ξυπνά και όλα τα υπόλοιπα σκυλιά της γειτονιάς και στο τέλος κλείνεις ερμητικά τη μπαλκονόπορτα, πέφτεις ξερός, σε βρίσκουν το πρωί τουμπανιασμένο και μωβ από τον καύσωνα και ησυχάζεις οριστικά.

Χρήμα
    Το χρήμα το λατρεύω. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι κάθε καλοκαιρινή περίοδο εξανεμίζεται πιο γρήγορα κι από τις ελπίδες τουΣαρμπέλ για καριέρα στο τραγούδι.

Ψαροταβέρνες
    Τόσο υπερτιμημένες όσο οι σειρές του Παπακαλιάτη. Συνήθως είναι πήχτρα με φασαριόζικο κόσμο. Το μενού τους έχει μικρότερη ποικιλία από καροτσάκι με φαλάφελ σε δρόμο της Νέας Υόρκης και οι τιμές τους είναι τσιμπημένες. Μια μερίδα κατεψυγμένα καλαμαράκια, κακοτηγανισμένα μπαρμπούνια και χοντροκομμένη σαλάτα με ντομάτα και κρεμμύδι κοστίζουν όσο μία προσθετική στήθους. Η δικαιολογία είναι ότι «πληρώνεις τη θέα της θάλασσας», λες και τη μετέφερε εκεί τη θάλασσα κουβά-κουβά ο ταβερνιάρης. «Αν κρατώ τα μάτια μου κλειστά όσο τρώω, θα μου κάνετε έκπτωση;».

Ωράρια
    Το καλοκαίρι με το ζόρι βρίσκεις μαγαζί ανοιχτό. Ο ένας κλείνει αρχές Ιουλίου, ο άλλος μέσα, ο τρίτος αρχές και μέσα Αυγούστου, ο παράλλος τέλη - ε, άει στα τσακίδια πια! Σουβλάκια βγαίνεις να αγοράσεις και καταλήγεις να κάνεις τουρνέ στην Αθήνα. Να μην επεκταθώ σε δημόσιες υπηρεσίες και μέσα συγκοινωνίας. Ταχυδρομεία και εφορίες λειτουργούν μόνο με ένα άτομο, συνήθως ζαβλακωμένο από τη ζέστη - μέχρι να σηκώσει το χέρι και να βάλει σφραγίδα, έχει ξεραθεί το μελάνι. Επίσης, πιο πολλές πιθανότητες έχεις να δεις στρουθοκάμηλο στη στάση, παρά λεωφορείο.

Thanks
    20.107
    Ignore User

24. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (29-08-13), voskos_7 (27-08-13)

Το avatar του χρήστη red.empire7

Περιοχή
    ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Thanks
    755
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 920 φορές σε 489 μηνύματα
    Ignore User

Μιά έγκυος με τρίδυμα, προχωρούσε στο δρόμο και ένας μασκοφόρος ληστής έξω από μια τράπεζα,
    την πυροβολεί τρεις φορές στη κοιλιά. Ευτυχώς τα μωρά τη γλίτωσαν!
    Ο μαιευτήρας αποφάσισε όμως ν'αφήσει τις σφαίρες μέσα γιατί θεώρησε πως θα ήταν πολύ
    παρακινδυνευμένο να τις βγάλει. Έτσι η γυναίκα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια και ένα αγοράκι.
    Πέρασαν 16 χρόνια χωρίς προβλήματα και τότε έρχεται η μια κόρη κλαίγοντας στο δωμάτιο ρωτώντας τη μητέρα της
    «μανούλα τι συμβαίνει; κατούρουσα και αυτή η σφαίρα βγήκε από μέσα μου.»
    Η μητέρα της λέει πως δεν είναι τίποτα σοβαρό και της εξηγεί τι συνέβη πριν 16 χρόνια.
    Μια βδομάδα μετά η δεύτερη κόρη έρχεται στο δωμάτιο κλαίγοντας «Μαμά κατουρούσα και αυτή η σφαίρα βγήκε από μέσα μου.»
    Πάλι η μητέρα εξηγεί και σε αυτήν τι συνέβη πριν 16 χρόνια. Μια βδομάδα μετά έρχεται κλαίγοντας στο δωμάτιο και ο γιός...
    «Έλα μην κλαις δεν συμβαίνει τίποτα σοβαρό. Ξέρω τι έγινε. Κατούρησες και σου βγήκε μια σφαίρα μαζί!»
    ΟΧΙ λέει ο γιος. «Τραβούσα μαλακία και πυροβόλησα τον σκύλο»

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (29-08-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.976
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.384 φορές σε 19.002 μηνύματα
    Ignore User

Μπαίνει τύπος σε γυράδικο:
    - Καλησπέρα, μία πίτα γύρο, απ' όλα, χωρίς ανανά.
    - Μα, δεν βάζουμε ανανά...
    - Γιατί, σου είπα εγώ να βάλεις;;;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

28. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (29-08-13), DaRkSaGa79 (29-08-13), Red Sting (29-08-13)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Εγω ηθελα να παμε για φαγητο. Τα κοριτσια ομως ηθελαν ποτο.
    Τα κοριτσια ξενυχτανε μ'εναν νηστικο...
    *****8.23*****

30. Οι ακόλουθοι 8 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (29-08-13), captain-cook (03-09-13), consigliere (05-09-13), Du3lisT (29-08-13), Reds (31-08-13), sadi (31-08-13), The Dude (29-08-13), voskos_7 (29-08-13)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ηθελα να παμε για φαγητο. Τα κοριτσια ομως ηθελαν ποτο.
    Τα κοριτσια ξενυχτανε μ'εναν νηστικο...

Κάνεις κι ένα άσχημο κεφάλι νηστικόοοοοοος...
    There is a Dude in town

32. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (29-08-13)

Thanks
    3.296
    Ignore User

*****8.23*****

Σελίδα 340 από 503 ΠρώτηΠρώτη ... 40140240290300310320330336337338339340341342343344350360370380390440 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές