sirkostas (26-02-17)
Α δεν ηταν περικεφαλαία ηταν καπέλο κόκορα!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirkostas (26-02-17)
Έλεος, λυπηθείτε μας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (26-02-17)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (03-03-17), Rena (07-03-17)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (07-03-17), Red&White-Nick-7 (07-03-17)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν ηξερα που να το γραψω λογικα εδω ειναι το σωστο τοπικ...Ημουν εξω προχθες και ελεγε ενας τυπος σε μια παρεα πολλες βλακειες και αναμεσα σ'αυτες ελεγε και κατι ανεκδοτα ολιγον κρυα, αλλα και μερικα πετυχημενα...Ελεγε λοιπον:
Ηταν ενας τυπος σε ενα μπαρ, και χαζευε μια γκομενα....Την κοιτουσε πολλη ωρα, και σε καποια στιγμη η κοπελα, καταλαβε οτι την κοιταζε και ο αλλος, αλλα εκεινος δεν εκανε κινηση....Ε τον κοιταζε, την κοιταζε, τον κοιταζε την κοιταζε, και αποφασιζει η κοπελα να κανει την πρωτη κινηση και να παει να του μιλησει...Πινει μια γουλια απ'το ποτο της, γλειφοντας το πανω μερος του χειλους της, και κατευθυνθηκε προς το μερος του...
Γεια του λεει ειμαι υ-γρη... Γεια σου γρη, ειμαι ο Παναης...!!!!![]()
![]()
![]()
ttg_red (15-03-17)
Λιγο πριν τα αθλητικα στο δελτιο ειδησεων της ΕΡΤ:
Στην αρχη νομιζα οτι τρολαραν, αλλα οχι ειναι αληθεια...!!!![]()
sirkostas (16-03-17)
Οσοι είναι πατεράδες με κόρη, ας κατεβάσουν αυτό το αρχείο για να το έχουν πρόχειρο.
![]()
differance (17-03-17), Reds (16-03-17), Rena (16-03-17)
Το έχω! Κι εχω προσθέσει και το "Οτι της κανείς, θα σου κανω.."![]()
differance (17-03-17), flessanto (25-03-17), Rena (16-03-17), sirkostas (16-03-17)
Πως νιωθω αποψε
Τις τρέλανε τις γάτες...
differance (24-03-17), Red&White-Nick-7 (25-03-17), sirkostas (24-03-17)
Τώρα φταίω εγώ που σπαμάρω;;Παναχς γράψε κάτι βρε...
Έβλεπα memes για το πως νιώθουν οι γονείς.Γέλασα πολύ με αυτό
![]()
sirkostas (24-03-17)
-κάτι βρε-
Rena (24-03-17)
Bookmarks