Αφου απετυχαν ολοι οι αλλοι, ας το αφησουμε στον ειδικο:
Κάπου στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ένας ταξιτζής αναλύει σε κάποιον, το μοναδικό σχέδιο που μπορεί να ακυρώσει μνημόνιο δίχως έξοδο από το ευρώ.
Καλή πουτανίτσα και του λόγου της...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αφου απετυχαν ολοι οι αλλοι, ας το αφησουμε στον ειδικο:
Κάπου στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ένας ταξιτζής αναλύει σε κάποιον, το μοναδικό σχέδιο που μπορεί να ακυρώσει μνημόνιο δίχως έξοδο από το ευρώ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τη χοντρή...![]()
There is a Dude in town
differance (03-08-15)
Ήμουνα σίγουρος χαχαχα!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
The Dude (03-08-15)
Οι χοντρές, αν ξεφύγεις από το πλαδαρό του πράματος, είναι οι καλύτερες στο γαμήσι, τύπε. Για να σου δείξουν τηνε υγνωμοσύνη τους, σου τα κάνουν όλα. Πίπα λες; Πίπα κάνει. Κώλο λες; Κώλο δίνει. Στα τέσσερα λες; Στα έξι αυτή γιατί ακουμπάνε και τα βυζιά κάτω. Από πάνω τη θες; Την έκατσες...
Τούμπανα στην ανταλλαγή υγρών οι χοντρές αλλά... προσοχή. Μόνον μετά από πολύ αγαμία και μεγάλη κατανάλωση τζόνι γουώκερ...![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (03-08-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-08-15), The Dude (04-08-15)
The Dude (04-08-15)
Που αρχισες να δουλευεις τυπε?![]()
The Dude (04-08-15)
(Αυτή)
- Μωρό μου θέλεις να παίξουμε τον γιατρό;
- Ναι αμέ.
- Αχ γιατρέ μου έχω ένα πόνο εδώ στο στήθος!
- Μμμ, τι ταμείο έχετε;
- Είσαι μαλάκας αγόρι μου;
Πολύ ύποπτο ποστ αυτό, Βοσκέ μου... Από πού κι ως πού ο Τύπος μας ξέρει τόσες λεπτομέρειες για τις, πώς τις λέει να δεις, εύσωμες κυρίες;;; Μήπως χάνουμε επεισόδια και δεν το έχω καταλάβει; Τα μάτια σου ανοιχτά! Ο εχθρός παραμονεύει παντού, έτοιμος να τρώσει τις ηθικές αξίες του κλουπ. (παρακολούθα διακριτικά το αγόρι Τύπος και δίνε μου γραπτή αναφορά κάθε 24 ώρες. Αν διαποστώσεις πως έχει υποπέσει σε παράπτωμα, ειδοποίησέ με για να τιμωρηθεί παραδεγματικά, με τρεις ξανθιές Σουηδές 1.80 και δυο μελαχρινές με φιδίσια κορμιά ανατολίτικής προέλευσης. Θα είμαι σκληρός μαζί του! Δεν μπορεί να μας κοροιδεύει!)
Ο Βοσκός ετοιμάζεται για τις διακοπές μας.
Εδώ καταστρέφω το παλιό I Phone μου.
Το καινούργιο ρολόι και καινούργιο αυτοκίνητο του Τυπάρα για σήμερα.
Ποτέ αμάξι ο τύπος, τύπε συνονόματε. Κάτι σε δύο ρόδια έχεις;
There is a Dude in town
voskos_7 (05-08-15)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks