Σε συνέντευξη για την πρόσληψη ξυλοκόπων, καταφθάνει ο πρώτος υποψήφιος. Τύπος δύο μέτρα μυώδης σαν τον Σταλόνε με ένα τσεκούρι στον ώμο.
-Καλησπέρα.
-Καλησπέρα σας. Έχετε κάποια προϋπηρεσία στον τομέα της υλοτομίας;
Με βαριά φωνή απαντά ο τύπος:
-Δεκαπέντε χρόνια στα δάση του Καναδά έκοβα έλατα από το πρωί μέχρι το βράδυ!
-ΑΑΑ! Πολύ καλά λοιπόν!Ευχαριστούμε πολύ. Θα σας ειδοποιήσουμε.
Μετά από λίγο μπαίνει στο γραφείο τύπος ακόμα πιο θηριώδης με μούσκουλα αλά Σβατσενέγκερ και με δύο τσεκούρια στους ώμους!
-Καλησπέρα σας.
-Καλησπέρα σας. Έχετε κάποια προηπυρεσία στον χώρο;
-Ναι βέβαια!Είκοσι χρόνια έκοβα τροπικά δέντρα στα βάθη του Αμαζονίου νυχθιμερόν!
-ΑΑΑ!Υπέροχα!Πιστεύω ότι μάλλον μας κάνετε! Θα σας ειδοποιήσουμε πάραυτα!
Τελευταίος μπαίνει στο γραφείο τύπος μικροσκοπικός, κακομοιράκος, 1,50 με τα χέρια στην ανάταση και ρακένδυτος, χωρίς να κρατάει ούτε σουγιά!
-Καλησπέρα σας.
-Καλησπέρα σας...Τι ακριβώς θα θέλατε;
-Ήρθα για την αγγελία. Δεν ζητάτε κάποιον ξυλοκόπο;
-Ναι αλλά να σας πω την αλήθεια...(διστάζει κάπως από το παρουσιαστικό του)δεν νομίζω ότι είστε κατάλληλος.Έχετε δουλέψει κάπου ως ξυλοκόπος;
-Βεβαίως κύριε μου...30 χρόνια στην Σαχάρα!
-ΧΑΧΑ...Μα η Σαχάρα δεν έχει δέντρα...
-ΤΩΡΑ δεν έχει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
-Γιώργο τι νέα, πώς είναι η Ισλανδία?
-Όλα καλά. Γνώρισα και μια κοπέλα και είμαστε μαζί εδώ και 6 μήνες
-One-night stand?
Φίλη:Βγήκα με ένα πολύ ωραίο παιδί χτες, όμορφος, καλοσυνάτος σπουδαγμένος στο εξωτερικό..
Εγώ:Αλήθεια? Που τελείωσε?
Φίλη: Στο στόμα μου
- Καλησπέρα. 2 κιλά κατεψυγμένα φασολάκια θα ήθελα...
- Μπάρμπα Στάθη..;
- Ανιψιέ.
και στο ίδιο κλίμα
-καλησπέρα,μια σακούλα δόλωμα θα ήθελα.
-σκουλήκι;
-Θεοχάρη;
-πέθανε ο Γιώργος!
-από τι ρε συ?
-από το αλκοόλ, ήπιε 20 λίτρα μπύρα σε ένα βράδυ, του άρεσε πολύ βλέπεις...
-σοβαρά? και πότε θα γίνει η κηδεία?
-θα γίνει μεθαύριο και θα μοιραστεί δωρεάν μπύρα σε όλους
-γιατί θα μοιραστεί μπύρα στη κηδεία?
-τιμής heineken
-Αν είχα ένα τζιτζικα για κατοικίδιο θα τον έβγαζα "ουρανό" !
-"Ουρανό"?
-Ναι ξέρεις.."sky,ο τζιτζικας"
captain-cook (16-09-14), dimace (16-09-14), Du3lisT (20-09-14), sabar77 (27-09-14), sirkostas (16-09-14)
Ένας τύπος σε ένα μπαρ πλησιάζει μια ξανθιά και τη ρωτάει:
"- Ο επιθετικός εδώ - ο αμυντικός εκεί. Τι είναι..;"
"- Οφσάιντ..!" Απαντάει.
Επιστρέφει στην παρέα του, ο τύπος και λέει:
"- Σας το είπα ρε μαλάκες. Τραβέλι είναι..."
Πετυχαίνω τον Μάντζουκιτς πριν από λίγο στο 826 και έπαθα πλάκα. Του λέω:
-Καλά ρε Μάριο, τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;
-Κερατσινιώτης είμαι ρε φίλε..
τι κυκλοφορει εκει εξω ελευθερο....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
(καμενα επιστημονικα)
Την στρίμωξα στη γωνία και της είπα:
-Αν f παρουσιάζει τοπικό ελάχιστο στο Χο και το Χο ανήκει στο Df και f παραγωγίσιμη στο Χο τότε f'(Xo)=0...
ήθελα να της τον Fermάρω....
- Θέλω να χωρίσουμε..
- Cu + 2HgCl -> CuCl2 + 2Hg
-Τώρα τι αντίδραση είναι αυτή;
- Τι διαφορά έχει η Ιωάννα με την Άννα;
- Η Άννα δεν έχει στροφορμή...
BrazHlias (20-09-14), consigliere (20-09-14), metro (22-09-14)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
—John Lennon
voskos_7 (20-09-14)
Αυτά τα δρώμενα, είναι τόσο συναυλίες όσο ο μορτής, στο παραπάνω βίντεο, ξέρει από μουσική και πυγμαχία...
Εντάξει ρε φίλε, δικαίωμα του καθενός να διασκεδάζει όπως θέλει, αλλά ρε αγόρι μου (λέμε τώρα), ΤΙ ΛΕΣ;;;;!!!! Το χεις κάψει τελείως;!! Ήταν το όνειρό σου να δεις τη Γκάγκα; Τη Γκάγκα ρε π..στη μου (στην κυριολεξία!);;; Ωραία όνειρα έχεις ρε ντουβάρ'! Ο άλλος πήγε κι έδωσε 150€ για τα εισιτήρια. Κι από κοντά η... μαμά! Για να δούνε τη Γκάγκα! Και μετά απορούμε για τα εκλογικά αποτελέσματα...
Είστε σκληροί, άκαρδοι, αναχρονιστικοί και θα μας ξανακλείσουν την κερκίδα, σε κανένα παιχνίδι όπως πάτε...
![]()
Σε λίγο καιρό, θα βλέπω γκόμενες να σπάνε πιάτα και να ρίχνουν ζεϊμπεκές στον Καρρά και οι άντρες από δίπλα να χασμουριούνται, να σχολιάζουν τους άλλους, από δίπλα, να παίζουν με το κινητό και να ψάχνουν για κλαμπάκι after, ώστε να έρθουν στα ίσια τους, μετά από την ταλαιπωρία.
dimace (20-09-14)
φιλε αισθητικα συμφωνω μαζι σου, αλλα απο την αλλη και το να δινεις 40-50 ευρω για να δεις τον καθε "μιλιβογιεβιτς" να παιζει μπαλα, δεν εχει και τεραστια διαφορα.
Επισης, οι αντιδρασεις των "οπαδων" της γκαγκα και του Ολυμπιακου μπορει να ειναι ακρως αντιθετες, αλλα ειναι το ιδιο υπερβολικες. Δηλαδη θελω να πω: πως μπορω να κρινω εγω αυτον τον τυπο, οταν παω σκαω ενα πενηνταρι και λεω με τους φιλους μου, "θα τα γαμησουμε τα μου...κια απο την ισπανια"; Η μια φαση πιο μετροσεξουαλ, η αλλη πιο μπρουταλ, αλλα προσπαθωντας να το προσεγγισω αντικειμενικα, το ιδιο ηλιθιες.
Σου ξαναλεω, αισθητικα, ειμαι 100% μαζι σου, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι πως θα του φαινομαι εγω αυτουνου, οταν χοροπηδαω σαν κατσικι και φωναζω λες και ειμαι στην λαικη αγορα, επειδη ο μουζακαου εβαλε γκολ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μόλις περιγράφεις το όραμα του αρχιερέα Σάκη από το Βανκούβερ! Όπως την αποκαλεί: «Η Μετά - Κοινωνία»
Ωραίος Ηλία! Το πώς την βρίσκει ο καθένας είναι ΚΑΘΑΡΑ προσωπικό γούστο.
*μια πληροφορία για την Lady την οποία ίσως αγνοείτε: Είναι πολύ καλή πιανίστα, γράφει η ίδια πολλά απ' τα τραγούδια της και tonal είναι ίσως η πιο σωστή και καλύτερη φωνή μετά την Amy Winehouse! Αν είχε λίγο καλύτερη αισθητική θα μπορούσε να κάνει πολύ καλή μουσική και να αφήσει εποχή στο τραγούδι όπως η μακαρίτισσα. Η ΜΟΝΗ σήμερα που μπορεί να κάτσει στα πλήκτρα δίπλα στην Melody και μια μέρα να βάλει πόδι στο Abbey road... Σας το λέει κάποιος που δεν θα έδινε ούτε μισό ευρώ για τέτοια μουσική...
voskos_7 (20-09-14)
Ρε συ τρόλ τι συγκρίνουμε τώρα; Είναι δυνατόν να έχει όνειρο να δει τη Γκάγκα; Ok κι εγώ έχω όνειρα για το Θρύλο, αλλά δε νομίζω ότι μπορούμε να τα βάλουμε στη ζυγαριά και να τα συγκρίνουμε. Το καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι είδωλο για κάποιους, αυτοί οι κάποιοι ποιοι είναι σχολιάζω. Το να χοροπηδάς εσύ σαν κατσίκι για τη μπάλα, νομίζω είναι φυσιολογική εξέλιξη της ζωής, το να περιμένει αυτός 20 χρονών τη μισή του ζωή να δει τη Γκάγκα και να... τρέμει ολόκληρος, δεν είναι ρε φίλε. Δεν ξέρω αν ακούγεται (ή είναι) ρατσιστικό αυτό, απλά είναι λίγο άκυρο. Πρώτα απ' όλα ο ίδιος θα έπρεπε να αναθεωρήσει για τα όνειρά του, εγώ περισσεύω...
ΥΓ. Και να υπογραμμίσω ότι δεν βάζω στην απέναντι πλευρά άτομα που δεν βλέπουν μπάλα και να τα χαρακτηρίσω ως μη φυσιολογικά. Μπορεί να κάνουν άλλα πράγματα δημιουργικά, όπως πχ να ασχολούνται πραγματικά με μουσική.
Bookmarks