stelios-7- (07-12-09)
stelios-7- (07-12-09)
mikatsi (16-03-10), stelios-7- (08-12-09)
Είναι δυο παιδάκια δευτέρα δημοτικού ένα άσπρο και ένα μαύρο και ο μπαμπάς του άσπρου έχει αναλάβει να τα πάει σπίτι μετά το σχολείο ξαφνικά το άσπρο παιδί έχει μια απορία
Μπαμπά τα λευκά παιδάκια όταν πεθαίνουν που πάνε;
-Στο παράδεισο
ΚΑι τι βγάζουνε στην πλάτη τους;
-Φτερά
Και τι γίνονται;
-Αγγελάκια
Τα μαύρα παιδάκια τώρα,όταν πεθαίνουν που πάνε;
-Στο παράδεισο
Και τι βγάζουνε στην πλάτη τους;
-Φτερά
Και τι γίνονται;
Νυχτερίδες!!!!!![]()
Στην Γ΄Λυκείου οι μαθητές πρέπει να γράψουν μια έκθεση που να περιλαμβάνει : Σεξ , Θρησκεία, Μυστήριο, θα βραβευτεί η έκθεση με τις λιγότερες προτάσεις δηλαδή η πιο σύντομη.
Το βραβείο το πήρε μια μαθήτρια η οποία έγραψε:
Θεέ μου έμεινα έγκυος μακάρι να ήξερα από ποιον...
panty (11-12-09)
Το ζευγάρι κοιμάται αμέριμνο στο σπίτι, 3 η ώρα το πρωί όταν ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Έντρομοι πετάγονται από το κρεβάτι. Ο άντρας πάει στο θυροτηλέφωνο και ρωτάει:
-"Ποιος είναι;"
Ακούγεται μια αντρική φωνή.
-"Φίλε, κατεβαίνεις να...
με σπρώξεις λίγο, σε παρακαλώ;"
-"ΤΙ;;; ενίσταται ο άντρας, "Μας ξύπνησες νυχτιάτικα για να κατέβω να σε σπρώξω; Δεν είσαι με τα καλά σου. Άντε παράτα μας!" και... γυρίζει στο κρεβάτι του, όπου εξηγεί στη γυναίκα του τι έγινε.
Σε κανένα 10λεπτο, μόλις τους ξανάπαιρνε ο ύπνος, να σου πάλι το κουδούνι. Πετάγεται από το κρεβάτι ο τύπος, τρέχει στο θυροτηλέφωνο κι ακούει πάλι την ίδια φωνή:
-"Έλα, ρε φίλε! Κατέβα λίγο να με σπρώξεις σε παρακαλώ !"
Έξαλλος ο άντρας, του απαντάει
-"Ρε, άμα κατέβω κάτω, θα σε κάνω μαύρο, το κατάλαβες; Εξαφανίσου, μην φωνάξω την αστυνομία!".
Γυρίζει ξανά στο κρεβάτι, οπότε του λέει η γυναίκα του:
- "Βρε αγάπη μου, ξυπνήσαμε που ξυπνήσαμε, κι όσο νά ναι άνθρωποι είμαστε ... Θα μπορούσε να συμβεί και σένα μέσα στη νύχτα να μείνεις με το αυτοκίνητο και να μην υπάρχει ψυχή να σε βοηθήσει. Άντε, κάνε ένα ψυχικό, να πάει στα κομμάτια - μπας και ησυχάσουμε..."
-"Τέλος πάντων, ας σου κάνω το χατίρι, γιατί αυτός είναι ικανός να ξαναχτυπήσει..."
Ρίχνει ένα μπουφάν πάνω από τις πυτζάμες και κατεβαίνει στον δρόμο, όπου όμως ... δεν υπάρχει ψυχή! Κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, τίποτα. Βάζει μια φωνή:
- "Πού είσαι εσύ που φωνάζεις τόση ώρα να σε σπρώξω;"
Κι ακούει τη φωνή του τύπου από το παρκάκι δίπλα:
-"Εδώ, στις κούνιες !!!!!"...![]()
Airness (08-12-09), Cobain_7 (08-12-09), dtakis80 (08-12-09), Eleni7 (11-12-09), Giwrgos7Alexpoli (08-12-09), stelios-7- (08-12-09)
Αρχίσαμε τις εξυπνάδες τώρα...
χα0χ0α0χα0χα0χ0αχ0αχ0αχ0α0χα00αχ0αχ0α0χα0χα0χα 0χ0α
ρε τον φουσταρα...![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
If the bible was magazines...
![]()
consigliere (10-12-09), steliosb (10-12-09)
steliosb (09-12-09)
Ο Σήφης πάει σ' ένα κρητικό γλέντι.Μια στιγμή ακούγεται μια φωνή.
- Ε μωρέ Σήφη, πες μας δα κι εσύ μια μαντινάδα.
Ο Σήφης παίρνει ύφος.
- Μέσα στη χέρα μου κρατώ
χώμα του Ψηλορείτη
να το σκορπώ όπου πατώ
για να μυρίζει Κρήτη, ανοξείδωτον.
- Ωραία μαντινάδα Σήφη αλλά γιάντα τό 'πες αυτό το τελευταίο ;
- Δε κατέχω, ετσά έγραφε στο μαχαίρι.
Galletti97 (12-12-09), stelios-7- (10-12-09)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Ο Λέμαν κάνει την ανάγκη του την ώρα του χτεσινου αγώνα!!
[youtube]w00fczM7Tss[/youtube]
Cobain_7 (10-12-09), Galletti97 (12-12-09), stelios-7- (10-12-09)
-Γιατρε μου δεν ειμαι καλα
-Τι εχετε κυριε μου?
-Οταν πινω μιλκσεικ με ποναει το ματι μου πολυ
-Δοκιμαστε να βγαλετε το καλαμακι..
*****8.23*****
Airness (11-12-09), panty (11-12-09), stelios-7- (11-12-09)
Μία νεαρή ξανθιά έμεινε ξαφνικά χήρα, όταν έχασε τον επίσης νεαρό άνδρα της σε ατύχημα.
Απαρηγόρητη έκλαιγε συνέχεια και πήγαινε κάθε απόγευμα στο νεκροταφείο, ντυμένη με μαύρα κολλητά ρούχα, μίνι φούστα, δικτυωτό καλσόν, γόβες στιλέτο. Με αυτήν την αμφίεση ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη, και ειδικά από τον φύλακα, που την πρόσεξε από την πρώτη στιγμή.
Μία φορά λοιπόν την παρακολούθησε να δει τι θα κάνει μέσα στο νεκροταφείο. Την είδε να ανάβει το καντήλι, να αλλάζει τα λουλούδια, να κλαίει πάνω από τον τάφο και στο τέλος να σηκώνει την φούστα, να κατεβάζει λίγο το στρίνγκ και το καλσόν, και να κάθεται πάνω στον τάφο αμίλητη.
Μετά από λίγο, σηκώθηκε σιγά σιγά και αφού τακτοποίησε τα ρούχα της βάδισε αργά προς την έξοδο, αφήνοντας τον φύλακα άφωνο.
Έκανε το ίδιο κάθε μέρα, αφήνοντας να τρελαίνεται από την απορία.
Μετά από δύο βδομάδες ο φύλακας δεν άντεξε και την πλησίασε όπως έβγαινε και της μίλησε:
- Συγνώμη κυρία, αλλά δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω. Γιατί κάθε μέρα αφού φροντίσετε τον τάφο καθόσαστε πάνω του με γυμνά οπίσθια;
- Τι να σας πω, λέει η ξανθιά. Δεν είναι και εύκολο να εξηγήσεις τέτοια πράγματα, αλλά να, όσο ζούσε ο άνδρας μου, κάθε φορά που το κάναμε μου έλεγε: "Κουκλάρα μου, ο κώλος σου και νεκρούς ανασταίνει!"![]()
Bookmarks