áõôç ôç ÷ñïíéá åé÷áìå åêëåîåé åíáí ðñïåäñï óôçí ôáîç ðïõ ìáò åëåãå.......ÅËÅÏÓ!ÁÊÏÕÓÔÅ ÔÉ ÅËÅÃÅ!
èá êáíïíßóïõìå íá ðÜìå êáé óå êáíÝíá öéëéêü Þ óôç öéÝóôá!!!!!ÁÁÁÁ×Á×Á×Á×Á×Á×Á!ÐÙÙÙÙÙ ÎÅÑÁÈÇÊÁ ÓÔÁ ÃÅËÉÁ ÌÏËÉÓ ÔÏ ÅÉÐÅ!
τέλος τα μαθήματα!το θεματάκι ξανά από ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ θα έχει νέα μηνύματα!
![]()
áõôç ôç ÷ñïíéá åé÷áìå åêëåîåé åíáí ðñïåäñï óôçí ôáîç ðïõ ìáò åëåãå.......ÅËÅÏÓ!ÁÊÏÕÓÔÅ ÔÉ ÅËÅÃÅ!
èá êáíïíßóïõìå íá ðÜìå êáé óå êáíÝíá öéëéêü Þ óôç öéÝóôá!!!!!ÁÁÁÁ×Á×Á×Á×Á×Á×Á!ÐÙÙÙÙÙ ÎÅÑÁÈÇÊÁ ÓÔÁ ÃÅËÉÁ ÌÏËÉÓ ÔÏ ÅÉÐÅ!
ειμι
ει
εστι
εσμεν
εστε
εισιν
ην
ησθα
ην
ημεν
ητε
ησαν
αμαν αρχαια.![]()
Ç ðÝôñá, ôï óßäåñï, ôï áôóÜëé äåí áíôÝ÷ïõí. Ï Üíèñùðïò áíôÝ÷åé.
Íßêïò ÊáæáíôæÜêçò ( 1883-1957 , ¸ëëçíáò óõããñáöÝáò)
Άστα να πάνε!
Μέχρι τώρα καλά ήτανε!
Αρχίζω και μπουρδουκλώνομαι τώρα....![]()
Ãéá íá áêïýóù âáèìïëïãßá ÌáñÜêé....
ÐÞñáìå âáèìïýò ÷ôåò äåí ðÞñáìå;
Êáé üóïé åßóôå ìáèçôÝò ðåñéìÝíù áðïôåëÝóìáôá ôþñá
Ôé èá ôç ãëéôþíáôå íïìßæåôå;![]()
Galletti97 (19-12-09)
ΟΥΦ....
Άντε τελειώνουμε επιτέλους!
3 Μαθήματα μείνανε και αύριο γράφουμε Αγγλικα!
Πανεύκολα!
Παρασκευή Ιταλικά,Δευτέρα Γεωγραφία καιι.....
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Εσύ Αχιλλέα πώς τα πας;
limani7
Επιτέλους ΤΕΛΟΣ οι εξετάσεις....τώρα έχει μουντιάλ...!
Καλό καλοκαίρι να 'χετε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Galletti97 (14-06-10), limani7 (14-06-10)
Êáëü êáëïêáßñé ðáéäÜêéá.
ÊáëÞ îåêïýñáóç. ÓÞìåñá ôåëåßùóáí êáé ôá äçìïôéêÜ áýñéï ðáßñíïõìå
âáèìïýò êáé ñáíôåâïý ôï ÓåðôÝìâñç ãéá ôçí ¸êôç.
Ãéá ìáò ôïõëÜ÷éóôïí
Ôåëåéþíïõìå ôï äçìïôéêü êé åìåßò óå Ýíá ÷ñüíï.
Ìåãáëþóáìå. Ï ãéïò äçëáäÞ. Åãþ ðáñáìÝíù ðáéäïýëá
ÁõôÜ ãéá ôïõò ìáèçôÝò.
Ãéá ôïõò õðüëïéðïõò êáëü ìáò ðÞîéìï![]()
Galletti97 (15-06-10), limani7 (15-06-10)
ρε παιδια τα φοιτιτικα νεα που πανε? εγω πρεπει μεχρι τη δευτερα να εχω παραδωσει 3 εργασιες και εχω τελειωσει μονο τη μια.παλι τα φροντηστιρια θα μου τα φανε![]()
Áí åß÷á ìéá åõ÷Þ, èá Þôáí íá öôáóù êáðïéá óôéãìç, íá ãéíù ôïóï Ïëõìðéáêüò üóï ï ÓÜââáò Èåïäùñßäçò.
Galletti97 (15-06-10)
Áí åß÷á ìéá åõ÷Þ, èá Þôáí íá öôáóù êáðïéá óôéãìç, íá ãéíù ôïóï Ïëõìðéáêüò üóï ï ÓÜââáò Èåïäùñßäçò.
τι να πουμε και εμεις οι ταλαιπωροι,γεροι μεταπτυχιακοι...παρουσιασεις εργασιων και δη σε...powerpoint.
BrazHlias (15-06-10)
παιδια ή πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του φορουμ και να γινει "μαθητικα κ φοιτητικα νεα" ή θα μας φανε οι μοντς χεχεχε
απορω ρε μαγκες πως την παλευεται με τα μεταπτυχιακα?ηρωες. εγω βαριεμαι να κανω σκονακια για να περασω τα μαθηματα, οχι τωρα παρουσιασεις, πτυχιακες και διπλωματικες.μακρια απο μενα αυτα![]()
Bookmarks