karalamanajic (10-05-09)
πες μου ενα πραγμα ρε φιλε..φιλικα μιλαμε...τι πρεπει να κανει ο Γκαρσια ακομα για να τον τιμωρησει ο ιδιος ο Παοκ?βγαζει ανακοινωση..λεει οτι λεει τελος παντων..και μια αναφορα ρε παιδι μου να πει ξερω γω "λαθος και η συμπεριφορα του ποδοσφαιριστη μας.." κατι τετοιο....ΤΙΠΟΤΑ!
μα τιποτα?δηλαδη τι αλλο περιμενουν να γινει..?
karalamanajic (10-05-09)
Για πολλά γέλια αυτό το γκόλ.Πιο πολύ μαρκάρανε τον Κοβάσεβιτς στη χτεσινή φιέστα παρά τον Καραβούτα τα μπαόκια.
kouzoulo (11-05-09)
Αντε πες μια φορα με τον Ολυμπιακο..Ολυμπιακος ειναι..το αιωνιο μισος τους..ενταξει παει στο καλο..δευτερη φορα με τον Θρασυβουλο ηταν ή με τον Λεβαδειακο δεν θυμαμαι..παλι τα ιδια..πάλι τιποτα ο Παοκ...Παλι τα ιδια σημερα...ο ανθρωπος κλωτσαει στ'αρχιδια τον Σιμαο,πιανει τον Κάκο απ το χερι,κλωτσαει οτι μπαλα βρει,σπρωχνει και βριζει τον Κονσεισαο(!!!!!!),κλωτσαει την φυσουνα!!!Τι πρεπει αλλο να γινει?να χωσει μπουνια του Ζαγορακη..???
Αυτη τη φορα πιστευω οτι θα τιμωρηθει, πιθανον με το να μη ξαναπαιξει (με εντολη Ζαγορακη)μεχρι το τελος των play-off. Τωρα το γιατι δεν γινεται και μια επισημη τοποθετηση της ΠΑΕ δεν ξερω. Ισως τα μαζευουν ολα μαζι και στο τελος τον διωξουν το καλοκαιρι..τι να πω. Παντως τις πιο πολλες νικες τις καναμε χωρις αυτον, δεν θα στεναχωρηθω και πολυ. Αλλα εχει σημερα και ενα μικρο εστω δικιο.. Ο Σιμαο πηγε να του κανει χοντρη ζημια αλλα λογω πειρας τραβηξε το ποδι του
ρε παιδιά σαν να έχει δίκιο ο γάυρος.τζι αρ......6 παίκτες του μπαογκ "μαρκάρουν" τον Καραβούτα......κανείς δεν κάνει κίνηση για να τον ανακόψει.....ρε μας δουλεύουν;;;;;
ΥΓ1: αν είχε γίνει κάτι ανάλογο σε δικό μας παιχνίδι ξέρετε τι θα έλεγαν τα πρωτοσέλιδα....έτσι;;;;
ΥΓ2: ο Σιμάο γιατί δεν αποβλήθηκε;;;; ανατρέξτε στο ΥΓ1 ξανά...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ρε Χρηστο κι εσυ... Ο Κακος διαιτητης. Ο Κακος διαιτητης. Τι ψαχνεις; Και οχι τιποτα αλλο τον ειχε ζητησει μαθαινω ο ιδιος ο Ζαγορακης...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Red Sting (10-05-09)
Να τιμωρηθεί? Χαχαχα! Τόσο ο Σάντος όσο και ο επίσημος ΠΑΟΚ τον στηρίζει και ρίχνει τις ευθύνες στον Κάκο. Όσον αναφορά τώρα στον ίδιο τον Γκαρσία έκανε κάτι δηλώσεις που θα συζητηθούν...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
karalamanajic (10-05-09)
και τι υποκρισια αυτη η ανακοινωση ομως...λενε οτι λενε και στο τελος δινουν και συλληπητηρια για τον πατερα του Πατέρα..
Μεταξύ μας τωρα μεγαλυτερη υποκρισια απο του ... Καραβουτα να φιλαει και καλα το πενθος και να αφιερωνει το γκολ στον ... παππου του (πατέρα του Πατέρα του) εχεις ξαναδει;
Rodner7 (10-05-09)
Χλίδα, χλίδα σου λεω ο Καραβουτας. Αφου την ωρα που τον ειδα μου ανοιξε η όρεξη να φαω κολλυβα...
Είδα πριν στην Αθλητική Κυριακή τα κατορθώματα του Γκαρσία και τις αντιδράσεις του μετά την κόκκινη. 100% ψυχοπαθής ή 100% πελάτης του πράσινου θείου;
Στον Καραγκούνη πάλι μόνο δάφνες δεν στρώσανε για να περάσει
με δόξα και τιμή.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια![]()
εδω και μηνες αν και μιλαω με πολλα ατομα γυρω απο την ΠΑΕ, απο πουθενα δεν ακουω κατι για τον Γκαρσια. δεν ξερω αν τον χαιρονται αλλα κατι συμβαινει δεν ξερω τι να πω. Ισως τον αφηνουν να τα κανει αυτα για τον λογο οτι ξεσηκωνει τον κοσμο. Ο Ζαγορακης βλεπει οτι ο κοσμος τον αγαπαει και δεν θελει να παει κοντρα στο κοσμο. οποιος βγαζει αλητεια τον αγαπαει ο κοσμος και ο Ζαγορακης αφου γεμιζει το μαγαζι κανει την παλαβη. Αυτη πιστευω ειναι η αληθεια.
Rodner7 (10-05-09)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks