Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 34567891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 121 έως 140 από 201

Θέμα: SUPER LEAGUE PLAYOFFS

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από eagle Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα...ημουν στο γηπεδο και μπορω να πω οτι απο την μεση και μετα του post σου τα λες πολυ καλα. τωρα το γιατι δεν πεφταν καδρονια και μαλαματινες ειναι κατι που δεν θελει και πολυ μυαλο για να το καταλαβεις. Απλα δεν μας πορωσαν τοσο πολυ οι φυλλαδες μας εδω πανω την δεκαετια του 80'.Με τους βαζελους δεν υπαρχει αυτο το μισος..δεν τους βγαινει. Και απορω γιατι δεν τους βγαινει. Ειμαι ισως απο τους λιγους Παοκτσηδες που μισω πιο πολυ τους λαγους και εχω απειρους λογους γι'αυτο, αλλα δυστυχως δεν σκεφτονται σαν εμενα ολοι.
    πες μου ενα πραγμα ρε φιλε..φιλικα μιλαμε...τι πρεπει να κανει ο Γκαρσια ακομα για να τον τιμωρησει ο ιδιος ο Παοκ?βγαζει ανακοινωση..λεει οτι λεει τελος παντων..και μια αναφορα ρε παιδι μου να πει ξερω γω "λαθος και η συμπεριφορα του ποδοσφαιριστη μας.." κατι τετοιο....ΤΙΠΟΤΑ!
    μα τιποτα?δηλαδη τι αλλο περιμενουν να γινει..?

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

karalamanajic (10-05-09)

Tetracycline Το avatar του χρήστη 7 ΚΟΥΠΑ

Thanks
    781
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.127 φορές σε 900 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Για πολλά γέλια αυτό το γκόλ.Πιο πολύ μαρκάρανε τον Κοβάσεβιτς στη χτεσινή φιέστα παρά τον Καραβούτα τα μπαόκια.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (11-05-09)

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

Αντε πες μια φορα με τον Ολυμπιακο..Ολυμπιακος ειναι..το αιωνιο μισος τους..ενταξει παει στο καλο..δευτερη φορα με τον Θρασυβουλο ηταν ή με τον Λεβαδειακο δεν θυμαμαι..παλι τα ιδια..πάλι τιποτα ο Παοκ...Παλι τα ιδια σημερα...ο ανθρωπος κλωτσαει στ'αρχιδια τον Σιμαο,πιανει τον Κάκο απ το χερι,κλωτσαει οτι μπαλα βρει,σπρωχνει και βριζει τον Κονσεισαο(!!!!!!),κλωτσαει την φυσουνα!!!Τι πρεπει αλλο να γινει?να χωσει μπουνια του Ζαγορακη..???

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 34 φορές σε 14 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πες μου ενα πραγμα ρε φιλε..φιλικα μιλαμε...τι πρεπει να κανει ο Γκαρσια ακομα για να τον τιμωρησει ο ιδιος ο Παοκ?βγαζει ανακοινωση..λεει οτι λεει τελος παντων..και μια αναφορα ρε παιδι μου να πει ξερω γω "λαθος και η συμπεριφορα του ποδοσφαιριστη μας.." κατι τετοιο....ΤΙΠΟΤΑ!

Αυτη τη φορα πιστευω οτι θα τιμωρηθει, πιθανον με το να μη ξαναπαιξει (με εντολη Ζαγορακη)μεχρι το τελος των play-off. Τωρα το γιατι δεν γινεται και μια επισημη τοποθετηση της ΠΑΕ δεν ξερω. Ισως τα μαζευουν ολα μαζι και στο τελος τον διωξουν το καλοκαιρι..τι να πω. Παντως τις πιο πολλες νικες τις καναμε χωρις αυτον, δεν θα στεναχωρηθω και πολυ. Αλλα εχει σημερα και ενα μικρο εστω δικιο.. Ο Σιμαο πηγε να του κανει χοντρη ζημια αλλα λογω πειρας τραβηξε το ποδι του

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε παιδιά σαν να έχει δίκιο ο γάυρος.τζι αρ......6 παίκτες του μπαογκ "μαρκάρουν" τον Καραβούτα......κανείς δεν κάνει κίνηση για να τον ανακόψει.....ρε μας δουλεύουν;;;;;

ΥΓ1: αν είχε γίνει κάτι ανάλογο σε δικό μας παιχνίδι ξέρετε τι θα έλεγαν τα πρωτοσέλιδα....έτσι;;;;
    ΥΓ2: ο Σιμάο γιατί δεν αποβλήθηκε;;;; ανατρέξτε στο ΥΓ1 ξανά...
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτη τη φορα πιστευω οτι θα τιμωρηθει, πιθανον με το να μη ξαναπαιξει (με εντολη Ζαγορακη)μεχρι το τελος των play-off. Τωρα το γιατι δεν γινεται και μια επισημη τοποθετηση της ΠΑΕ δεν ξερω. Ισως τα μαζευουν ολα μαζι και στο τελος τον διωξουν το καλοκαιρι..τι να πω. Παντως τις πιο πολλες νικες τις καναμε χωρις αυτον, δεν θα στεναχωρηθω και πολυ. Αλλα εχει σημερα και ενα μικρο εστω δικιο.. Ο Σιμαο πηγε να του κανει χοντρη ζημια αλλα λογω πειρας τραβηξε το ποδι του
    Να σου πω τι νομιζω?Κατα βαθος τον χαιρονται τον Γκαρσια στη διοικηση.Δεν εξηγειται αλλιως!Δεν το εχω ξαναδει ποτε αυτο!ουτε μια παρατηρηση κατι ρε παιδι μου..!
    Όσο για τον Σιμαο..αδικαιολογητος και αυτος..δολοφονικη ενεργεια

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Aυτο που εγω δεν ξερω (ομολογω το χαρηκα που αποβληθηκε, μακακιες να μη λεω) ειναι γιατι εγινε ο χαμος. Περιμενα ηρεμο ματσακι χωρις πλακα. Τελος παντων. Οπως καταλαβαινεις Τ.Λ. δεν αφηνει ο Βγενο να βγει αλλος.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε Χρηστο κι εσυ... Ο Κακος διαιτητης. Ο Κακος διαιτητης. Τι ψαχνεις; Και οχι τιποτα αλλο τον ειχε ζητησει μαθαινω ο ιδιος ο Ζαγορακης...

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (10-05-09)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.965 φορές σε 14.478 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να τιμωρηθεί? Χαχαχα! Τόσο ο Σάντος όσο και ο επίσημος ΠΑΟΚ τον στηρίζει και ρίχνει τις ευθύνες στον Κάκο. Όσον αναφορά τώρα στον ίδιο τον Γκαρσία έκανε κάτι δηλώσεις που θα συζητηθούν...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα στο πω εγω. Ο Γκαρσια ειναι για τον Παοκ ότι ηταν για μας κατι καρατσαμπουκαληδες τυπου Μητροπουλου. Τον πιναμε ακλαυτο απο τον Βαρδινογιάννη αλλα ειχαμε τον και καλα "Ραμπο" να βαραει κανεναν και να το παιζουμε μαγκες. Αυτο....

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

karalamanajic (10-05-09)

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτο που εγω δεν ξερω (ομολογω το χαρηκα που αποβληθηκε, μακακιες να μη λεω) ειναι γιατι εγινε ο χαμος. Περιμενα ηρεμο ματσακι χωρις πλακα. Τελος παντων. Οπως καταλαβαινεις Τ.Λ. δεν αφηνει ο Βγενο να βγει αλλος.

βλεπω τωρα ξανα το γκολ του καραμακροβουτη και ανατριχιαζω! και μετα με λενε γιατι μισω πιο πολυ τον βαζελο! γιατι στο χαλαρο και στο χα χα χου χου παιρνουν αυτο που θελουν. υπουλα και π....κα. Τα φωναζω εδω πανω sadi αλλα εδω ξερεις..για ολα φταιει ο Ολυμπιακος..

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

και τι υποκρισια αυτη η ανακοινωση ομως...λενε οτι λενε και στο τελος δινουν και συλληπητηρια για τον πατερα του Πατέρα..

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Μεταξύ μας τωρα μεγαλυτερη υποκρισια απο του ... Καραβουτα να φιλαει και καλα το πενθος και να αφιερωνει το γκολ στον ... παππου του (πατέρα του Πατέρα του) εχεις ξαναδει;

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rodner7 (10-05-09)

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεταξύ μας τωρα μεγαλυτερη υποκρισια απο του ... Καραβουτα να φιλαει και καλα το πενθος και να αφιερωνει το γκολ στον ... παππου του (πατέρα του Πατέρα του) εχεις ξαναδει;
    αλλος κι αυτος...

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Χλίδα, χλίδα σου λεω ο Καραβουτας. Αφου την ωρα που τον ειδα μου ανοιξε η όρεξη να φαω κολλυβα...

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Είδα πριν στην Αθλητική Κυριακή τα κατορθώματα του Γκαρσία και τις αντιδράσεις του μετά την κόκκινη. 100% ψυχοπαθής ή 100% πελάτης του πράσινου θείου;
    Στον Καραγκούνη πάλι μόνο δάφνες δεν στρώσανε για να περάσει
    με δόξα και τιμή.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδα πριν στην Αθλητική Κυριακή τα κατορθώματα του Γκαρσία και τις αντιδράσεις του μετά την κόκκινη. 100% ψυχοπαθής ή 100% πελάτης του πράσινου θείου;
    με δόξα και τιμή.

Κατσε ρε Ελενακι , εσύ θα τον πλησιαζες τον Καραβουτα στα 2 μέτρα με τετοια φατσα που κουβαλαει;

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Να σου πω τι νομιζω?Κατα βαθος τον χαιρονται τον Γκαρσια στη διοικηση.Δεν εξηγειται αλλιως!Δεν το εχω ξαναδει ποτε αυτο!ουτε μια παρατηρηση κατι ρε παιδι μου..!
    Όσο για τον Σιμαο..αδικαιολογητος και αυτος..δολοφονικη ενεργεια

εδω και μηνες αν και μιλαω με πολλα ατομα γυρω απο την ΠΑΕ, απο πουθενα δεν ακουω κατι για τον Γκαρσια. δεν ξερω αν τον χαιρονται αλλα κατι συμβαινει δεν ξερω τι να πω. Ισως τον αφηνουν να τα κανει αυτα για τον λογο οτι ξεσηκωνει τον κοσμο. Ο Ζαγορακης βλεπει οτι ο κοσμος τον αγαπαει και δεν θελει να παει κοντρα στο κοσμο. οποιος βγαζει αλητεια τον αγαπαει ο κοσμος και ο Ζαγορακης αφου γεμιζει το μαγαζι κανει την παλαβη. Αυτη πιστευω ειναι η αληθεια.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rodner7 (10-05-09)

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με δόξα και τιμή.

ντροπη μονο και μονο για τον κοσμο του Παοκ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.965 φορές σε 14.478 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εδω και μηνες αν και μιλαω με πολλα ατομα γυρω απο την ΠΑΕ, απο πουθενα δεν ακουω κατι για τον Γκαρσια. δεν ξερω αν τον χαιρονται αλλα κατι συμβαινει δεν ξερω τι να πω. Ισως τον αφηνουν να τα κανει αυτα για τον λογο οτι ξεσηκωνει τον κοσμο. Ο Ζαγορακης βλεπει οτι ο κοσμος τον αγαπαει και δεν θελει να παει κοντρα στο κοσμο. οποιος βγαζει αλητεια τον αγαπαει ο κοσμος και ο Ζαγορακης αφου γεμιζει το μαγαζι κανει την παλαβη. Αυτη πιστευω ειναι η αληθεια.
    Το γεγονός βέβαια ότι με τη σημερινή του ενέργεια πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων ολόκληρη σαιζόν για τον ΠΑΟΚ διέφυγε της προσοχής της ΠΑΕ, ε?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 34567891011 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές