Eγω παντως αμα καταφερω να ερθω θα φροντισω να κλεισει η φωνη μου!!!Απλα θα ειναι γαματα!!!Μακαρι οι αρχοντες του red-dna να καταφερουνε να εχουνε τα εισιτηρια κ ετσι να παρω κ εγω ενα!!! ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟΟΟ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕ Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩ!!!
Θρύλε μην ξεχνάς παντού είναι Πειραιάς! Ο κόσμος διψάει για τρόπαια και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Όποιος πιστεύει ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κουραστεί είναι βαθιά νυχτωμένος. Το πάθος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλο και το Σάββατο το βράδυ ο πύρινος κόσμος του μόνιμου πρωταθλητή θα δώσει βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ. Όποιος πρόλαβε να προμηθευτεί ένα μαγικό χαρτάκι έχει καλώς. Οι υπόλοιποι θα παρακολουθήσουν τον τελικό με την Κλάψα από την τηλεόραση τους και φυσικά από το gavros.gr που θα σας μεταφέρει τα πάντα.
Τα εισιτήρια, λοιπόν, που είχε στην διάθεση του ο Ολυμπιακός εξαντλήθηκαν και το μισό ΟΑΚΑ θα είναι ερυθρόλευκο. Και ολόκληρο να το είχαμε στην διάθεση μας πάλι δεν θα μας έφτανε. Εισιτήρια προμηθεύτηκαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού και ίσως είναι και ο μοναδικός τρόπος για να βρει κάποιος ένα μαγικό χαρτάκι. Μόνο αν έχει μείνει κανένα κομμάτι σε κάποιον από τους συνδέσμους. Τόσο ο πρωταθλητής Ελλάδας όσο και η ΑΕΚ ζήτησαν επιπλέον από 700 εισιτήρια, τα οποία θα τα έπαιρναν από τις "νεκρές" ζώνες. Η σκέψη αυτή δεν προχώρησε και έτσι τα κενά καθίσματα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων θα μείνουν όπως είχαν οριστεί από την αρχή.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει δυναμική παρουσία στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και φυσικά θέλει να πανηγυρίσει το νταμπλ. Ελπίζουμε οι παίκτες μας να είναι σοβαροί στο τελευταίο ματς της σεζόν και να πάρουν την κούπα που θα κάνει περήφανους γι' ακόμα μία φορά τους οπαδούς. Οι οργανωμένοι, πάντως, έχουν ζητήσει απ' όσους θα βρεθούν στον τελικό να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα έτσι ώστε να είναι εντυπωσιακή και επιβλητική η εικόνα της κερκίδας μας. Δυνατή φωνή και ατελείωτο τραγούδι θα συμπληρώσουμε εμείς για να πάρουμε την κούπα το Σάββατο και να είμαστε χαλαροί την Κυριακή για τον τελικό της Ευρωλίγκα.
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
Eγω παντως αμα καταφερω να ερθω θα φροντισω να κλεισει η φωνη μου!!!Απλα θα ειναι γαματα!!!Μακαρι οι αρχοντες του red-dna να καταφερουνε να εχουνε τα εισιτηρια κ ετσι να παρω κ εγω ενα!!! ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟΟΟ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕ Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩ!!!
Μια ομαδα διαλυμενη (αεκ) αντιμετωπιζει μια ομαδα που διαλυεται εκ των εσω. Κανεις δεν ξερει αν θα συνεχισει ο προπονητης, οι παικτες, οι προπονησεις ειναι επιπεδου διατήρησης, κανεις δεν ασχολειται με τον τελικο.
Ποιος θα κερδισει;
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
Ôï êïéíü èá êåñäßóåé ÓÜêç, áöïý èá ÷ïñôÜóåé èÝáìá![]()
οσοι πανε γηπεδο να μην σταματησουν να υποστηριζουν την ομαδα.το κραξιμο απο δευτερα.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Ïé ìÝñåò ãéá ôïí ôåëéêü ôïõ ÊõðÝëëïõ ÅëëÜäáò ìå ôçí ÁÅÊ ðëçóéÜæïõí. Ðñüêåéôáé ãéá ôï ôåëåõôáßï ðáé÷íßäé ôçò óåæüí, ôï ïðïßï êñßíåé Ýíáí ôßôëï. ¼ëïé èÝëïõìå ôçí êáôÜêôçóç ôïõ ôñïðáßïõ êáé öõóéêÜ áêüìá Ýíá íôáìðë ãéá íá êëåßóåé ðáíçãõñéêÜ ç ÷ñïíéÜ ãéá ôçí ïìÜäá ìáò. Áõôü ðïõ âëÝðïõìå, ùóôüóï, åßíáé üôé ôï ìõáëü ôïõò óôï óõãêåêñéìÝíï ìáôò ôï Ý÷ïõí ìüíï ïé ïðáäïß ôïõ óõëëüãïõ. Ç ïìÜäá ëßãá 24ùñá ðñéí ôçí óÝíôñá óôï ÏÁÊÁ äåß÷íåé íá åßíáé Üíù-êÜôù. Ï ôåëéêüò ôïõ ÊõðÝëëïõ Ýðñåðå íá ìáò "êáßåé", áëëÜ ôï ìõáëü üëùí óáò âñßóêåôáé áëëïý. Ôé èá ãßíåé ìå ôïí ÂáëâÝñäå êáé ìå ôá óõìâüëáéá óáò. Óõãêåíôñùèåßôå üëïé ãéáôß Ýôóé üðùò åßìáóôå ÷Üíïõìå ôçí êïýðá.
Ìüíï ôåëéêü ÊõðÝëëïõ ÅëëÜäáò äåí "ìõñßæåé" üëåò áõôÝò ôéò ìÝñåò óôï ÑÝíôç. ÊáêÜ ôá øÝìáôá, áëëÜ ôá ðñÜãìáôá áõôÞ ôçí óôéãìÞ óôçí ïìÜäá ìáò äåí åßíáé åõïßùíá åíüøåé ôïõ ìåãÜëïõ áãþíá ôïõ ÓáââÜôïõ. Ôï èÝìá ôïõ ÂáëâÝñäå åßíáé óå ðñþôï ðëÜíï. Ôé èá ãßíåé ìå ôïí Éóðáíü; Èá ìåßíåé Þ èá öýãåé; Ðïéïò èá åßíáé ï áíôéêáôáóôÜôçò ôïõ áí öýãåé; Åßíáé åñùôÞìáôá ðïõ ðëáíþíôáé ðÜíù áðü ôï ÑÝíôç êáé åðçñåÜæïõí ôçí ïìÜäá. Ôï ìõáëü åßíáé ïðïõäÞðïôå áëëïý åêôüò áðü ôïí áãþíá ìå ôçí ÁÅÊ.
Óáí íá ìçí Ýöôáíå áõôü êáé ïé ðáßêôåò äåí Ý÷ïõí óôï ìõáëü ôïõò ôïí ôåëéêü. Ôï ìÝëëïí ôïõò óêÝöôïíôáé ïé ðåñéóóüôåñïé áð' áõôïýò. Ôé èá ãßíåé ìå ôá óõìâüëáéá ôïõò êáé áí èá áíáíåþóïõí. Ðïõ èá óõíå÷ßóïõí ôçí êáñéÝñá ôïõò øÜ÷íïõí íá âñïõí ïé "öåõãÜôïé" êáé ï ìåãÜëïò áãþíáò ìå ôçí ÁÅÊ Ý÷åé ðåñÜóåé óå äåýôåñç ìïßñá. Åßíáé ðñÜãìáôá ðïõ èá Ýðñåðå íá ìáò áðáó÷ïëÞóïõí ðïëý êáéñü ðñéí áð' áõôü ôï ðáé÷íßäé Þ áí èÝëåôå êáëýôåñá ìåôÜ áð' áõôü ôï ìáôò. Áò ðáßæáìå ôïí ôåëéêü êáé ìåôÜ èá ìÜèáéíáí üëïé ôé èá êÜíïõí.
Ç ïìÜäá åßíáé Üíù-êÜôù êáé ôï êëßìá ðïõ õðÜñ÷åé óôïí ðñùôáèëçôÞ ÅëëÜäáò ìüíï êáëü äåí åßíáé ëßãåò ìüíï ìÝñåò ðñéí ôï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÁÅÊ. Ìáæåõôåßôå üëïé, ëïéðüí êáé âÜëôå óôï ìõáëü óáò ìüíï ôïí ôåëéêü. ÅìÜò áõôü ìáò áðáó÷ïëåß êáé áõôü èÝëïõìå. Èá ðñÝðåé íá êáôáëÜâåôå êáëÜ üôé ôçí êïýðá ôçí èÝëïõìå ðÜóç èõóßá. Èá ðñÝðåé íá îÝñåôå åðßóçò üôé ï êüóìïò Ý÷åé åîáíôëÞóåé üëá ôá åéóéôÞñéá ðïõ ðÞñå ç äéïßêçóç êáé áí åß÷áìå Üëëá ôüóá èá ôá åß÷áìå äþóåé. Åßíáé ìåãÜëç ç êÜøá ìáò ãéá ôï Êýðåëëï, áëëÜ åóåßò åßóôå áëëïý ãé' áëëïý.
Áí óõíå÷éóôåß áõôÞ ç êáôÜóôáóç ìÝ÷ñé ôçí ìÝñá ôïõ ðáé÷íéäéïý ôüôå ôá ðñÜãìáôá äåí åßíáé êáèüëïõ êáëÜ. ¸ôóé üðùò åßìáóôå ôþñá ÷Üíïõìå ôï Êýðåëëï. ÁõôÞ åßíáé ç áëÞèåéá. ¼ôáí ïé ìéóïß êïéôïýí ðùò èá öýãïõí áðü ôçí ïìÜäá êáé áíáæçôïýí ôïí åðüìåíï óôáèìü ôçò êáñéÝñáò ôïõò, üôáí ôï èÝìá ôïõ ÂáëâÝñäå ìáò áðáó÷ïëåß ðåñéóóüôåñï áðü Ýíá óçìáíôéêü áãþíá ôüôå ôá ìçíýìáôá ðïõ Ýñ÷ïíôáé åßíáé Üó÷çìá. ¸÷åôå áêüìá ðåñéèþñéá íá áëëÜîåôå ôçí êáôÜóôáóç ðïõ åðéêñáôåß óôï ÑÝíôç üëï áõôü ôï äéÜóôçìá. ÂãÜëôå ôá üëá áðü ôï ìõáëü óáò êáé âÜëôå ìüíï ôï ôñüðáéï ôïõ ÊõðÝëëïõ ÅëëÜäáò. Ôï ìéóü ÏÁÊÁ èá åßíáé ãåìÜôï áðü ãáýñïõò, ïé ïðïßïé åßíáé äéøáóìÝíïé ãéá ìßá íÝá åðéôõ÷ßá. "Êáßãïíôáé" íá äïõí ôïí Ôæüñôæåâéôò íá óçêþíåé ôï Êýðåëëï. Óõãêåíôñùèåßôå Üðáíôåò óôïí ìåãÜëï ôåëéêü êáé üëá ôá õðüëïéðá èá ôá âñïýìå áðü ôçí åðüìåíç åâäïìÜäá. Äåí íïìßæïõìå üôé ôï ìÝëëïí óáò êñßíåôå áõôÝò ôéò çìÝñåò êáé ìçí îå÷íÜôå ðïéá öáíÝëá öïñÜôå áêüìá êáé ðïéïí óýëëïãï õðçñåôåßôå.
smageo (29-04-09)
Να σας πω ρε παλουκαρια εκει στο Ρεντη και στη πλατεια Αλεξανδρας.
Ασχολειται κανείς με τον τελικο του κυπελλου?
Ασχολειται κανεις με το νταμπλ??
Ακουω για μεταγραφες, για αποχωρησεις και για Βαλβερδε.
Δεν ακουω τιποτα για το ματς του Σαββατου.
Μονο εμεις ασχολουμαστε δηλαδη?
Και οπως φαινεται μονο εμεις θα σκασουμε αμα δεν παρουμε το κυπελλο.
Εσεις τιποτα ρεεεε??
Δεν εχετε λιγο τσιπα επανω σας?
Σοβαρευτειτε λιγο ρε σεις!
Σοβαρευτειτε!!
Ìçí ôá âáæåéò ìå çëéèéïõò, ðåöôåéò óôï åðéðåäü ôïõò êáé óå êåñäéæïõí ëïãù åìðåéñéáò.
panty (29-04-09)
èñýëå ãéá ðÜñôé óïõ èñýëå ìáæß óïõ, åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ....
smageo (29-04-09)
ενταξει δεν νομνιζω να τον εχουνε γραμμενο τον τελικο.επειδη δεν βγαινουν να κανουν δηλωσεις;
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
sirkostas (29-04-09)
Βρε Σταθη οχι απλα γραμμενο τον εχουν αλλα ΚΑΡΑΓΡΑΜΜΕΝΟ!!
Το μυαλο τους ειναι:
α) στις διακοπες γι αυτους που θα μεινουν
β) στις νεες του ομαδες γι αυτους που θα φυγουν
γ) στο μενω φευγω, φευγω μενοντας, μενω φευγοντας και τα εκανε σ@@@ ο μανατζερ μου ο Ερνεστος
δ) ποιος ελευθερος παιχτης υπαρχει στη διοικηση
ε) ποιος φτηνοτικος παιχτης υπαρχει στη διοικηση
στ) ποιος δανεικος θα ερθει παλι στη διοικηση
και κανεις μα κανεις δεν μιλαει για τον τελικο!!
Αν δεν ηταν και χτες η Media Day του Ολυμπιακου δεν θα ακουγαμε τιποτα για τον τελικο!!
Οταν στην ΑΕΚ εχουν κανει τον αγωνα με τον Ολυμπιακο ματς της χρονιας!!
Και στην τελικη βρε Σταθη μου αυτο που μενει ειναι η τελευταια "γευση" που σου αφηνει η ομαδα!! Φανταζεσαι να χασει το κυπελλο απο αυτο το αεκακι.
Θα μας ζαλισουν ολο το καλοκαιρι οι κιτρινοφυλλαδες με τις ηθικες πρωταθλητριες και τις κυπελλουχους που εδειξαν τι θα πει αεκ στον "διορισμενο" πρωταθλητη!!
Ε οχι δεν μπορω να τα ανεχτω αυτα.
Χαλαρα πιστευω λοιπον οτι το εχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟ κανονικοτατα το παιχνιδι!!
Ποιος νοιαζεται για την επομενη μερα??
Ο Ζεβλακας που ειναι στην εξοδο? Ο Πατσα που σκεφτεται το "χαλουμι" ο Αντζας που δεν περασε η μεταφορικη να παρει τα πραγματα για τη Δραμα, ο Τζολε που δεν μπηκε καν στον κοπο η διοικηση να τον τιμησει στον τελευταιο αγωνα του στο Καραισκαικι, ο Ματ που πεταει κιολας για Αγγλια, ο Λετο που ειναι στον αερα ??? Και μην συνεχισω να γραφω γιατι για ολους θα βρω κατι.
Γραμμενο το εχουν αυτοι και εμεις θα σκασουμε παλι και θα αρρωστησουμε!!
Ìçí ôá âáæåéò ìå çëéèéïõò, ðåöôåéò óôï åðéðåäü ôïõò êáé óå êåñäéæïõí ëïãù åìðåéñéáò.
panty (29-04-09)
τεσπα στο ματς θα δούμε αν πραγματικά θέλουν την κούπα! ......γιατί για το αν μπορούν δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφισβήτηση
èñýëå ãéá ðÜñôé óïõ èñýëå ìáæß óïõ, åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ....
panty (29-04-09)
ÈÝëù áéóéïäïîßá êáé ðßóôç.
Êé åãþ ðåñßåñãá óõíáéóèÞìáôá Ý÷ù ãéá ôïí áãþíá.
Ôïí êáêü ìáò åáõôü öïâÜìáé ìüíï.
Μα Ελενη μου γι αυτο τον κακο μας εαυτο μιλαμε!!
Εγω ειλικρινα δεν μπορω να ειμαι πολυ αισιοδοξη!!
smageo (29-04-09)
Åßíáé áãþíáò ôßôëïõ.
Ïöåßëïõí íá ôá äþóïõí üëá.
Äåí Ý÷ïõí êáé ðïëëÝò äéêáéïëïãßåò áí ÷Üóïõí ìå Ýíá ôÝôïéï áåêÜêé.
Ôé íá ðù ðÝñá áðü ôï üôé ìáò ÷ñùóôÜíå ôçí êáëýôåñç äõíáôÞ åìöÜíéóç;
Äåí èá ôï áíôÝîù ðÜëé ôï Ýñãï ôçò áíÜóôáóçò ôùí íåêñþí![]()
Αυτο ακριβως!!
Εγω για να ειμαι ειλικρινης το φοβαμαι περισσοτερο απο το ματς του δευτερου γυρου στο ΟΑΚΑ με τις κοτες. Δεν ειναι ενα παιχνιδι που θελουμε τους βαθμους και το Χ καλο είναι ενα παιχνιδι που θα το παρει αυτος που πραγματικα το θελει περισσοτερο και εμενα η ομαδα στην κατασταση που ειναι δεν μου δειχνει κατι τετοιο!!
panty (29-04-09)
μπραβο ρε κωστα.ετσι ειναι.μεχρι και φωτογραφιες στα μπουζουκια βγαζανε.και στο παιχνιδι υπηρχε μονο ο ολυμπιακος.οι παικτες ξερουν τι να κανουν.επειδη δεν μιλανε δεν σημαινει οτι κοιμουνται....
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Bookmarks