sokratis_1988 (19-04-09)
Ωρα και για την άλλη προσέγγιση.
Φέτος η ομάδα ήταν φτιαγμένη να πάει Μέχρι Βερολίνο.
Ο προπονητής Γιαννάκης εβαλε τις βάσεις και έκανε τις σκληρε΄ς πολλές φορες επιλογ΄ς για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ της επόμενης πενταετίας. Του κάναμε σκληρή και άδικη κριτική όταν στο δικό του μυαλό ήταν μόνο το καλύτερο για την ομάδα.
Προσωπικά και για το λίγο που τον αμφισβήτησα περυσι το καλοκαίρι του οφείλω ένα συγνώμη.
¨Οσον αφορα το final four, θα πρέπει καποιος να εθελοτυφλεί για να μην παραδεκτεί το πλεονέκτημα των ακατανόμαστων. Με το σημαντικότερο Ελληνα παίκτη της δεκαετίας όμως πιθανά τραυματισμένο ναι έχουμε πιθανότητες. Το φαβορί όμως είναι ο ΠΑΟ για τον απλούστατο λόγο ότι οι παίκτες του είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένοι και κυρίως στο ότι η ομάδα τους έιναι στο τέλος μίας ιστορικής πορείας. ΟΙ πράσινοι ίσως θαναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ.
Με τα παραπάνω δεν θέλω να προφητέψω τίποτε. Ενα Ευρωπαικό κύπελλο άλλωστε είναι κάτι που δεν διεκδικείς κα΄θε μέρα. Απλα ξέρω ότι θαρθουν ακόμα καλύτερες μέρες και κυρίως τρομακτικότερο μπασκετ και θέαμα από την ομάδα μας. ΓΙ αυτό ακόμη και αν ηττηθούμε στον ημιτελικό ας μείνουμε κοντά στην ομάδα για τις χαρές που έρχονται.
We shall fight on thees, ... we shall never surrender. And we shall Prevail
sokratis_1988 (19-04-09)
καλησπερα παιδες...θα ηθελα να σας ρωτησω επειδη λογω κωλυμματος δεν θα καταφερω να παω στο βερολινο να παρακολουθησω τον θρυλο..γπου μπορω να βαλω αγγελια τα εισιτηρια?ευχαριστω εκ των προτερων
εχεις εισητηρια ρε μπαγασα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Την πρωτομαγια,θα εχουμε και κυνηγι λαγου.
ανοιγει η κυνηγετικη περιοδος....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μήνυμα κατά της βίας έστειλαν από κοινού οι διοικήσεις των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν με τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, Κώστα Μαρκόπουλο, και τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος (ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν έδωσε το «παρών»), τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Υπουργό, τον κύριο Μπερτομέου που καταβάλει κάθε προσπάθεια για να πετύχει το μπάσκετ, αλλά και τη διοίκηση του μεγάλου σωματείου που λέγεται Ολυμπιακός. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, οι Έλληνες φίλαθλοι θα αποδείξουν πως αξίζουν να λέγονται φίλαθλοι. Όσοι πάνε στο Βερολίνο, ζητώ να είναι προσεκτικοί και να κάνουν το καλύτερο δυνατό για το όνομα της Ελλάδας. Να τιμήσουν την Ελλάδα και όχι να τη δυσφημίσουν. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους και όχι να τους χωρίζει. Θέλω να πιστεύω πως οι Έλληνες φίλαθλοι θα είναι άψογοι. Θέση του Παναθηναϊκού είναι να μην γίνονται επεισόδια. Εν τω μέτρω του δυνατού καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Να κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι να είναι η ομάδα μου».
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ανέφερε: «Είναι ιστορική στιγμή. Είμαστε αντίπαλοι στο παρκέ, αλλά αγαπάμε το μπάσκετ και όλα σταματούν εκεί. Εύχομαι οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει. Ο ημιτελικός αυτός θα μπορούσε να ήταν ο τελικός. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αγωνιζόμαστε ο καθένας για την ομάδα του. Στην κερκίδα του Ολυμπιακού θα δείτε μόνο φιλάθλους. Άλλωστε υπάρχει διαφάνεια στο ποιοι θα ταξιδέψουν, αφού έχουν δοθεί τα πλήρη στοιχεία τους», τόνισε, ενώ για την αντιμετώπιση της βίας στην Ελλάδα, άφησε αιχμές κατά του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη. «Αυτό είναι θέμα του κύριου Οικονομίδη. Δεν είναι δικό μας θέμα. Ας κάνει κι εκείνος κάτι», είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο αδερφός του, Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό, τον κύριο Μπερτομέου και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάζεται να γίνει το παραμικρό. Μόνο με τις φωνές τους να βοηθήσουν την ομάδα».
Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος, τόνισε με τη σειρά του: «Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ελπίζουμε πως θα είναι γιορτή, ο σίγουρος νικητής θα είναι Ελλάδα και η τουριστική της προβολή. Η προβολή του τουρισμού θέλουμε και είμαστε σίγουροι πως θα συνδεθεί με μία εξαιρετική συμπεριφορά, σε ένα γήπεδο-κόσμημα. Αγωνιζόμαστε όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στις κερκίδες».
Ο «εγκέφαλος» της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, δήλωσε: «Ευχαριστώ τους φίλους μας στις διοικήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Υπουργό Τουρισμό. Ο ελληνικός τουρισμός είναι συνεργάτης μας τα τελευταία χρόνια. Είναι μια σημαντική στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ και είναι ευκαιρία να γιορτάσουμε τις στιγμές που έρχονται. Θέλω να εκφράσω την αισιοδοξία μου πως θα έχουμε ένα εξαιρετικό φάιναλ φορ. Είναι η κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης, όπου οι καλύτερες ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Το αθλητικό πνεύμα έχει ξεκινήσει από την Ελλάδα. Είμαι βέβαιος πως θα δούμε υψηλού επιπέδου θέαμα από υψηλού επιπέδου ομάδες, το οποίο θα μεταφερθεί σε όλο τον κόσμο τηλεοπτικά».
Ερωτηθείς αν υπάρχει συνεργασία με την ελληνική αστυνομία, απάντησε: «Το θέμα της ασφάλειας περιστράφηκε γύρω από την παρουσία δύο ελληνικών ομάδων. Πρέπει να ληφθούν υπόψη κάποια πράγματα για την κουλτούρα κάθε χώρας που εκπροσωπείται. Είχαμε άριστη συνεργασία με τους συλλόγους. Μόνο το γεγονός ότι οι διοικήσεις των δύο ομάδων κάθισαν στο ίδιο τραπέζι είναι ένα σημαντικό βήμα. Η συνεργασία με την αστυνομία είναι πολύ καλή. Πρέπει να προσαρμοστούμε με το πρωτόκολλο της αστυνομίας της χώρας. Ελπίζουμε πως όλοι θα είναι ασφαλείς και θα διασκεδάσουμε. Είμαι βέβαιος πως θα περάσουμε ένα όμορφο τριήμερο».
Όλα καλά κι' όλα ωραία.
Και η συναίνεση ωραία είναι, δεν λέγω.
Με τα εμετικά δημοσιεύματα των μπίιιιιπ, τι γίνεται όμως;
Τέλος πάντων, επειδή έχει εμπλοκή ο Θρύλος μας στην όλη ιστορία και επειδή μιλάμε για ντομπροσύνη Πειραιώτικη, θα προτείνω το εξής.
Να βγούνε οι παίχτες αγκαλιασμένοι όλοι, όπως αρμόζει στις ελληνικές γιορτές και να διαφημίσουν άπαντες τον θεσμό και την ελληνική μαγκιά!
δεν εχω ιδεα αδερφε.θα ρωτησω καποιους στην δουλεια που εχουν παρει και θα το ποσταρω αυριο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολλές δηλώσεις κάνουν οι δικοί μας και βλέπω να παίρνουμε τρελό πούλο...
εγω παντως ανησυχω για το ματσακι..
αυτο που καναν οι δικοι μας να δωσουν προτεραιοτητα στους vips ηταν μεγαλη βλακεια
Η παρουσια μας κ μονο δε φτανει
θα θελει τρελη φωνη εκεινη τη μερα
οι κοντοι θα χουν στειλει τον καλυτερο "στρατο" τους κ εμεις θελωντας να φανουμε ανωτεροι θα στειλουμε, ποιους?
μολις σημερα εβγαλε ανακοινωση το Πορτο, οτι θα παρουν καποια εισιτηρια
μακαρι η κερκιδα να ναι ανταξια της περιστασης
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολύ καλό, ενημερωτικό και με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις είναι το έντυπο που εξέδωσε η ΚΑΕ για το φάιναλ φορ του Βερολίνου και το οποίο μοιράστηκε στο γήπεδο.
Σε αυτό φιλοξενείται συνέντευξη του Ντέιβιντ Ρίβερς, η οποία είναι άκρως ενδιαφέρουσα και σας παραθέτουμε μερικά της αποσπάσματα.
"Ο Ολυμπιακός έχει πάντα την καλύτερη θέση στην καρδιά μου. Σέβομαι απεριόριστα την ομάδα και τον κόσμο του. Είναι ευλογημένος που υπήρξα μέλος αυτού του συλλόγου. Η πρόκριση στο φάιναλ φορ δεν αρκεί για τον Ολυμπιακό.
Το 1997 ήμασταν μία παρέα. Αυτό ήταν το μυστικό. Παίζαμε ο ένας για τον άλλο και αδιαφορούσαμε για το τι γραφόταν ή λεγόταν για μας.
Ξέραμε ότι στο τέλος θα ήμασταν πρωταθλητές. Το έλεγα και τότε. Ψάξτε τις συνεντεύξεις του 1997 και θα με πιστέψετε. Τα θέλαμε όλα και τα πήραμε.
Παρακολούθησα σχεδόν όλα τα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Είχα πει πριν το Τοπ16 ότι θα φτάσει στο φάιναλ φορ και μπορεί να το κατακτήσει. Είναι η ομάδα με τα λιγότερα λάθη και τη μεγαλύτερη συγκέντρωση. Ξέρει τι θέλει και πως θα το πάρει. Το μυστικό είναι η σωστή χημεία και οι παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στα δύσκολα.
Η συμβουλή που τους δίνω είναι να μείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους. Πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα.
Για τους φιλάθλους θέλω να πω πως πάντα θα τους έχω στην καρδιά μου και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ". Προφανώς ούτε κι εκείνοι…
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Απ'ότι έδειξε σήμερα ο βάζελος θα στέλνουν συνέχεια τη μπάλλα κάτω από το καλάθι για να εκμεταλλευτούν την διαφορά δύναμης Βούισιτς Πέκοβιτς. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, αλλά παικτικά πάμε για κλαρίνο.
Ρε παιδια με τα εισητηρια τελικα τι γινεται.πολλες φημες κυκλοφορουν οτι οι βαζελοι εχουν προμηθευτει περισσοτερα και οτι εμεις τα ποιο πολλα τα δινουμε σε vips ενω οι βαζελοι σε συνδεσμιτες.
Επίσης με το μεγαλο πακετο εισητηριων που ειχαν παρει οι οπαδοι της Μακαμπι τι γινεται θα παρουν και απο αυτους τα περισσοτερα οι βαζελοι?Μην ξεχναμε οτι οι κοντοι ειναι χρονια μεσα στα κόλπα και θα την βρουνε την ακρη.
Ενταξει πανω απόλα το αγωνιστικο κομματι αλλα θα ξενερωσω αν ακουγονται και φαινονται περισσοτερο οι βαζελοι.
Τελος εχεται ακουσει ποσα εισητηρια εχουν καταληξει στους συνδεσμους μας?
Bookmarks