Σελίδα 51 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 11213141474849505152535455 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.001 έως 1.020 από 1122

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βάζελος: final 4 game 1

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.652
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.373 φορές σε 3.335 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρις συστηματα και ριξαμε 82 ποντους σε μια απο τις καλυτερες αμυνες του κοσμου πλην ΝΒΑ! Και μας ελειπε κι ο Σοφο, αλλωστε γι'αυτο καναν απεργια ολες οι ελληνικες ψησταριες στο Βερολινο. Τι θα τα κανουν τωρα τα χοιρινά που ειχαν προμηθευτει? Θα τα στειλουν στα παιδια της Σομαλίας? Ατιμε Γιαννακη, εσυ φταις που θα χρεωκοπησουν οι ανθρωποι.
    για πες μου εσυ , τι συστημα ειδες? γιατι εγω ειδα ζωνη και επιθεση τουρλουμπουκι , χωρις καν ενα πικ εντ ρολ . αμφιβαλεις οτι με τον χοντρο στην ρακετα δεν θα εκαναν παρτυ το κρεας ο πεκοβιτς και ο μπατιστας?ρε κωστα εχω διαρκειας απο την εποχη του ιωαννιδη , εχω παει σε 2 f4 και βλεπω μπασκετ γενικα απο την εποχη του παπαστρατειου με καστρινακηδες παραγιους κτλ τι να μας πεις τωρα και εσυ .
    αν τον γουσταρεις τον δρακο παρτον στα φοιρα για ατραξιον.

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον jonk για αυτό το μήνυμα:

grpapa (02-05-09), iek (02-05-09)

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Που να μη συνεχιζες να τον...στηριζεις κιολας!
    ε δεν θα περιμενω μια ζωη τον Γιαννακη..κανουμε υπομονη.. αλλα μεχρι τους τελικους.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    για πες μου εσυ ειδημων , τι συστημα ειδες? γιατι εγω ειδα ζωνη και επιθεση τουρλουμπουκι , χωρις καν ενα πικ εντ ρολ . αμφιβαλεις οτι με τον χοντρο στην ρακετα δεν θα εκαναν παρτυ το κρεας ο πεκοβιτς και ο μπατιστας?ρε κωστα εχω διαρκειας απο την εποχη του ιωαννιδη , εχω παει σε 2 f4 και βλεπω μπασκετ γενικα απο την εποχη του παπαστρατειου με καστρινακηδες παραγιους κτλ τι να μας πεις τωρα και εσυ .
    αν τον γουσταρεις τον δρακο παρτον στα φοιρα για ατραξιον.

Χωρις να θελω να προσβαλλω αλλα.
    Και αυτο δεν απευθυνεται μονο σε σενα φιλε μου.
    Το "ειδήμων" τι προσθεσε στο ποστ σου; Θα μου πεις οτι προσθετουν και τα αντιστοιχα του Κώστα.

Μπορειτε να χαλαρωσετε οσον αφορα τις μεταξύ σας...ανταλλαγές ευγνωμοσύνης;
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Επειδή σήμερα είδα είδα τα τελευταία δευτερόλεπτα (δεν άντεξα χθες και έκλεισα την τιβι), είδα ότι δεν χάθηκε απλά από την τελευταία επίθεση αλλά και από την προτευταία. 2 χαμένες επιθέσεις με το σκορ να είναι στους 2 πόντους. Είχαμε 2 ευκαιρίες για να πάμε το ματς στην παράταση ή ακόμα και να το πάρουμε. Μια φορά που περάσαμε μπροστά στο σκορ δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε ούτε 2 λεπτά. Απλά δεν το έχουμε παιδιά. Δυστυχώς...
    Πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να το αποκτήσουμε... ως τότε, τι άλλο; Υπομονή.

(Τώρα που γύρισα από τη βόλτα μου στη θάλασσα τα βλέπω λίγο πιο αισιόδοξα. Θα γίνει ότι έγινε στο βόλλεϋ. Ο βάζελος τελικό, χάνει από ΤΣΣΚΑ και το πρωτάθλημα δικό μας. )
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kouzoulo για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (02-05-09), smageo (02-05-09)

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

το αλλο σεναριο...ο παναθηναικος πρωταθλητης ευρωπης,break στο ΣΕΦ και Triple Crown τα βαζελια..

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (02-05-09)

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή σήμερα είδα είδα τα τελευταία δευτερόλεπτα (δεν άντεξα χθες και έκλεισα την τιβι), είδα ότι δεν χάθηκε απλά από την τελευταία επίθεση αλλά και από την προτευταία. 2 χαμένες επιθέσεις με το σκορ να είναι στους 2 πόντους. Είχαμε 2 ευκαιρίες για να πάμε το ματς στην παράταση ή ακόμα και να το πάρουμε. Μια φορά που περάσαμε μπροστά στο σκορ δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε ούτε 2 λεπτά. Απλά δεν το έχουμε παιδιά. Δυστυχώς...
    Πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να το αποκτήσουμε... ως τότε, τι άλλο; Υπομονή.

(Τώρα που γύρισα από τη βόλτα μου στη θάλασσα τα βλέπω λίγο πιο αισιόδοξα. Θα γίνει ότι έγινε στο βόλλεϋ. Ο βάζελος τελικό, χάνει από ΤΣΣΚΑ και το πρωτάθλημα δικό μας. )
    Ζουλευω θελω και εγω θαλασσα!!

Ετσι κουζουλατσι μπραβο μετα τον θαλασσινο αερα βλεπουμε the bright side of game
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (02-05-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το αλλο σεναριο...ο παναθηναικος πρωταθλητης ευρωπης,break στο ΣΕΦ και Triple Crown τα βαζελια..
    Δεν παιζει .....
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.735
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.301 φορές σε 10.842 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε,και; Εγω παντως θα ζήσω.

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζουλευω θελω και εγω θαλασσα!!

Ετσι κουζουλατσι μπραβο μετα τον θαλασσινο αερα βλεπουμε the bright side of game
    Έψαχνα να βρω φωτογραφία να σου δείξω και έπεσα πάνω στην κατάλληλη. Λοιπόν, άκου να δεις τι έγινε... πάμε με μια φίλη σε μια παραλία (που ήθελα να ξεφύγω λίγο όπως σου είπα), Αγία Πελαγία λέγεται, και καθόμασταν για αρκετή ώρα. Σε κάποια φάση δείψασα και σηκώθηκα να πάω να πάρω νερό. Πέφτω πάνω σε μια ταβέρνα και πως λεγόταν νομίζεις;

Όχι ρε πούστη μου γαμώ την γκαντεμιά μου, και εδώ;;;
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kouzoulo για αυτό το μήνυμα:

Red$mile (02-05-09), smageo (02-05-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Έψαχνα να βρω φωτογραφία να σου δείξω και έπεσα πάνω στην κατάλληλη. Λοιπόν, άκου να δεις τι έγινε... πάμε με μια φίλη σε μια παραλία (που ήθελα να ξεφύγω λίγο όπως σου είπα), Αγία Πελαγία λέγεται, και καθόμασταν για αρκετή ώρα. Σε κάποια φάση δείψασα και σηκώθηκα να πάω να πάρω νερό. Πέφτω πάνω σε μια ταβέρνα και πως λεγόταν νομίζεις;

Όχι ρε πούστη μου γαμώ την γκαντεμιά μου, και εδώ;;;

Παντου, παντου ειναι ο Σωκος!!
    Σαν τον Big Brother εχει γινει.

Big Swkos is watching you!!

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πα΄λι καλα που βρεθηκε και ο Σωκος και ειδαμε τιτλους στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ γιατι αν περιμεναμε απο τους "νικητες" θα ειχαμε καταληξει ολοι στα νοσοκομεια με εγκεφαλικα...
    Μπορει να κανει κατα καιρους χοντραδες αλλα τουλαχιστον εχει δωσει και χαρες στον κοσμο...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    πα΄λι καλα που βρεθηκε και ο Σωκος και ειδαμε τιτλους στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ γιατι αν περιμεναμε απο τους "νικητες" θα ειχαμε καταληξει ολοι στα νοσοκομεια με εγκεφαλικα...
    Μπορει να κανει κατα καιρους χοντραδες αλλα τουλαχιστον εχει δωσει και χαρες στον κοσμο...
    Πας γυρεύοντας τώρα, έτσι;

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα Ηλια δεν εχεις αδικο, ειπαμε ειναι αυτος που μας εβγαλε απο τα πετρινα χρονια.
    Δεν ξεχναμε τι μας προσφερε και με τον τροπο μας εμεις οι αρρωστοι οι οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ του το ανταποδωσαμε.
    Οπως λες κανει λαθη, αλλα στην τελικη και ποιος δεν κανει?

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Πας γυρεύοντας τώρα, έτσι;
    τι να κανω; να μην πω καλη κουβεντα για τον ανθρωπο που με εχει γλιτωσει απο γιατρους και εγκεφαλικα και που κατα καιρους με ψυχαγωγει με τις αποφασεις του; Θα πεσει φωτια και θα με καψει!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα Ηλια δεν εχεις αδικο, ειπαμε ειναι αυτος που μας εβγαλε απο τα πετρινα χρονια.
    Δεν ξεχναμε τι μας προσφερε και με τον τροπο μας εμεις οι αρρωστοι οι οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ του το ανταποδωσαμε.
    Οπως λες κανει λαθη, αλλα στην τελικη και ποιος δεν κανει?
    βασικα στη σουμα θετικος βγαινει...Μπορει να μας εχει κουβαλήσει διαφορους περιεργους αλλα πηρε και τιτλους...Ολοι οι πανευρωπαικοι τιτλοι του συλλογου σε ολα τα αθληματα ειναι με το Σωκο...
    Καλος η κακος, εγωιστης η ανισορροπος αλλα μονο οταν κοιταζεις την φατσα των βαζελων οταν ακουνε το ονομα του σου αρκει για να σκασεις ενα χαμογελο ως τα αφτια!

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (02-05-09)

اولمبياكوس Το avatar του χρήστη Saint

Thanks
    127
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 252 φορές σε 133 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Που να μη συνεχιζες να τον...στηριζεις κιολας!
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν χασει το πρωταθλημα οτι και να πεις προπονητη δεν τον βγαζεις. Χθες εχει συντριπτικες ευθύνες και τον σωζει μονο το γεγονος οτι εχει και την ... ευθυνη της παρουσιας μας στο F4. Ως ποτε ομως; Μεσα σε 2-3 μηνες το Λακερδα τον εβγαλες μουφα. Ο Γιαννακης ποσους χρειαζεται;
    Πρεπει να του δωθει τουλαχιστον αλλη μια χρονια κατ'εμε του Γιαννακη και μετα να κανουμε την σουμα. Η ομαδα φετος εκανε πολλα βηματα μπροστα αλλα δυστυχως τιτλο δεν εχουμε δει ακομα. Αν φερνανε αλλωστε κανα Μεσσινα αυριο οι Αγγελοπουλοι δεν νομιζω να χαλαγε κανεναν...με την απαραιτητη προυποθεση βεβαια να μεινει καιρο στην ομαδα και οχι να την κανει μεσα σ'ενα χρονο. Μονο για καποιον τετοιο προπονητη θα αλλαζα Γιαννακη.

Ας μας παει κι ο Λακερδας στον ημιτελικο του ΤΛ κι ας χασει στο 93' με 4-3 απο τη Μανστεστερ και θα δουμε ποιος τον βγαζει μουφα.

Οι "συντριπτικες" ευθυνες ποιες ειναι? Που δε μπηκε να σουταρει αυτος στο τελος? Που δεν εβαλε τον Μπιφτεκοφαγο Αιωνιο Ταλεντο? Που δεν σκεπασε τον Μπουρουση με βελέντζα για να μη πουντιασει? Τι απ'ολα?
    Το ροστερ του μπασκετικου Ολυμπιακου ειναι μες στα 5 καλυτερα στην ευρωπη αυτην την στιγμη, του ποδοσφαιρικου ουτε μεσα στα 50 δεν ειναι. Αρα τι ημιτελικα ζηταμε, να παρει παιχτες ο θειος και μετα να ζηταμε και τελικο Τσουλι καθε χρονο απ'τους Βαλβελδες, αλλα με Ζεβλακοντομιδες χαιρι δεν κανεις.

Ας αφησουμε τους προσωπικους εγωισμους και κοντρες λεω γω και να τα δουμε λιγο ψυχραιμα τα πραγματα και προπαντων να αποφευγονται οι χαρακτηρισμοι και οι ειρωνειες προς αλλα μελη του φορουμ.
    Γενικα το λεω, μην αρχισουν τα flames παλι!
    "...the last and final moment is yours,
    that agony is your triumph"

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Ας του δοθουνε και 100 χρονια του Γιαννακη δε με κοφτει.

Το avatar του χρήστη Red$mile

Thanks
    3.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.749 φορές σε 1.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλησπέρα. Σήμερα αποφάσισα ότι θέλω να μείνει ο Γιαννάκης και του χρόνου.

Το δέντρο ήταν η χτεσινή ήττα. Το δάσος είναι η πρόοδος. Η κορυφή κατακτιέται βήμα βήμα. Και η ομάδα σε σύγκριση με πέρσι είναι καλύτερη και τα αποτελέσματα το τεκμηριώνουν για όσους θέλουν να τα δουν.

Το πιο δύσκολο πράγμα στον αθλητισμό είναι η ψυχολογία. Κι αυτή δεν αγοράζεται με όλα τα χρήματα του κόσμου. Είναι το σθένος, το πάθος η κάβλα ότι το ματς είναι δικό σου ο κόσμος να χαλάσει. Είναι η καρδιά του πρωταθλητή. Εμείς έχουμε ξεχάσει τι θα πει η τελευταία λέξη στο μπάσκετ και παρ' όλ' αυτά θέλουμε να μπαίνουμε μέσα και να γαμάμε το βάζελο όπου τον πετύχουμε. Τον βάζελο που έχει 4 -ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ- ευρωπαικά, και δεν ξέρω κι εγώ πόσους εγχώριους τίτλους.

Σε δύο ώρες παίζουμε με την πεθαμένη αεκ για το κύπελλο και αυτόματα μας χρίζουν φαβορί. Ποιόν; τον Ολυμπιακό που στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο νανούρισμα. Κι όμως έχει αυτή την ειδική αξία του μόνιμου πρωταθλητή που δίνει στους παίχτες του το καθαρό μυαλό. Το άγχος του στερημένου είναι που χύνει την καρδάρα με το γάλα στο τέλος...

Ας αφήσουμε την ομάδα στην ησυχία της. Mετά τη νίκη επί του βάζελου στο ΣΕΦ αρχίσαμε σιγά σιγά να αποκτάμε καρδιά...και καρύδια. Κερδίσαμε την Ταού έξω με 80-88 και αποκλείσαμε την Ρεάλ στο σπίτι της. Ποτέ δεν παρατήσαμε παιχνίδι. Στην Ελλάδα τελειώσαμε την κανονική διάρκεια με ρεκόρ νικών... Τα έχουμε ξανακάνει αυτά πρόσφατα..;

Μια ήττα από το βάζελο δεν είναι ποτέ ευκολοχώνευτη. Όταν ηρεμήσουμε λίγο ας κοιτάξουμε όμως και πέρα από αυτό. Και τότε ίσως χαμογελάσουμε.

26. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red$mile για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (03-05-09), dekas7 (02-05-09), giorgossiderie (02-05-09), kouzoulo (02-05-09), smageo (02-05-09), tsakos (05-05-09)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι όμως άν το καταραμένο τρίποντο έμπαινε τελικά....
    Ποιο καταραμένο τρίποντο? Αφού δεν επιχειρήσαμε τρίποντο στην τελευταία φάση...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

28. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

iek (02-05-09), jonk (02-05-09)

Σελίδα 51 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 11213141474849505152535455 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές