kouzoulo (02-05-09)
Καμιά καινούργια δήλωση έχουμε; Να μας πουν πόσο στεναχωρημένοι είναι που χάσαμε; Να μας που ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα; Να μας πουν πως τα πέρασαν χθες; Γιατί εγώ έχω άυπνη 2 βράδια, το ένα από το άγχος και το άλλο από τη στεναχώρια. Αλλά τα αστέρια μας "θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ για το πρωτάθλημα" και καθάρισαν...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
"Είδαμε ένα σκληρό και ενδιαφέρον ματς. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη μέχρι το τέλος. Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό με διάφορους τρόπους, αλλά κάποιες λεπτομέρειες και κάποια εύκολα καλάθια από πλευράς Παναθηναϊκού δεν μας επέτρεψαν να πάμε στον τελικό. Αν είχαμε λίγη περισσότερη αυτοσυγκέντρωση, θα μπορούσαμε να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε αρκετά λέι απ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Περισσότερο από ανυπομονησία και άγχος για να φτάσουμε σε μία τόσο μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Θεωρώ ότι είχαμε λίγο ανυπομονησία", ήταν τα πρώτα του λόγια, αλλά δεν είδαμε να κάνει κάτι για να αποτρέψει όλα όσα τελικά έβλεπε κατά την διάρκεια του αγώνα.
Αναφερόμενος στην τελευταία επίθεση ο Γιαννάκης τόνισε ότι "κοιτάζεις να σκοράρεις με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να παίζουμε δυνατά ματς με δυνατούς αντιπάλους, έστω και αν χρειαστεί να παίζουμε για 45 ή 50 λεπτά. Προσπαθήσαμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Πάντως θα μπορούσαμε να είχαμε βρει και καλύτερη", ήταν το σχόλιο του. Ποιος θα έπρεπε κόουτς να την βρει την λύση; Μήπως εμείς;
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια και εμείς συμπληρώνουμε ότι θα πρέπει να περιοριστούν τα λάθη κόουτς γιατί δεν θέλουμε να χαθεί το πρωτάθλημα. "Φτάσαμε σε ένα τόσο δυνατό ματς σαν καινούρια ομάδα και το διαχειριστήκαμε χωρίς να σταματήσουμε την προσπάθεια για να νικήσουμε. Αυτό δείχνει πως κάνουμε σταθερά βήματα προς τα μπροστά. Αυτό που μένει είναι να δούμε αυτές τις λεπτομέρειες για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Από την πρώτη ημέρα προσπαθούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Εμείς κάθε μέρα θέλουμε να παίζουμε για να κερδίζουμε τους καλύτερους. Αν σου χαλάσει το μυαλό επειδή χάθηκε ένα ματς στις λεπτομέρειες, αυτό θα είναι το χειρότερο για μια προσπάθεια που έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε το ταλέντο για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο επόμενο παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκεί στρέφεται η προσοχή όλων πλέον μετά τον χαμένο ημιτελικό από τον Παναθηναϊκό. Το θέμα, όμως, μάγκες είναι εκεί να μην γίνουν τα ίδια λάθη. Εκεί πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό γιατί θέλουμε την κούπα. "Από εδώ και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να φτάσουμε μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα", ήταν η πρώτη ατάκα του αρχηγού. Αναφερόμενος στην απώλεια του Βασιλόπουλου ο αρχηγός τόνισε ότι "οι μεγάλες ομάδες πρέπει να βρίσκουν τρόπο να αντιδρούν όταν έχουν απώλειες. Σίγουρα αν ήταν καλύτερα ο Βασιλόπουλος θα μας έδινε ώθηση στην άμυνα, ενώ και ο Μπουρούσης ήταν άρρωστος, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και με απώλειες".
Ο Παπαλουκάς χαρακτήρισε σημαντικό το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα και επισήμανε ότι έχουν μπει οι βάσεις για μία πολύ καλή ομάδα που επιστρέφει στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Όσον αφορά στην τελευταία επίθεση τόνισε ότι "δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να σουτάρουμε τρίποντο ή δίποντο. Δεν βάλαμε το καλάθι και αυτό μετράει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Παπαλουκάς.
Πάντως εάν τελικά πάρουμε το πρωτάθλημα και η μπανάθα πάρει τα @@ του Σισκάουσκας εμείς θα είμαστε οι κερδισμένοι. Υπομονή λοιπόν...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
d.n.a. (02-05-09)
ironman σου εφιστώ την προσοχή... δεν ξέρω που αλλού έχεις συνηθίσει να γράφεις, εδώ πάντως θα σέβεσαι όλους τους χρήστες ακόμα και αυτούς που αντιπαθείς αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι στην παρέα μας. Μπαίνεις μόνο για να βρίσεις έναν συγκεκριμένο χρήστη. Κούλαρε λίγο γιατί τα νεύρα όλων μας είναι τεντωμένα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
το ιδιο ακριβως συνθημα εδωσε και ο Ντουσαν μετα τις απανωτες φουτσες στο πρωταθλημα φετος...Παμε για κυπελλο!!
Κι αν αποτυχουμε και στο πρωταθλημα για δωσουμε το συνθημα για τιτλο την επομενη χρονια..Κι αν αποτυχουμε τη μεθεπομενη κοκ...
Την υγεια μας να'χουμε τρωμε φουτσες απο τους διαλυμμενους σε ολα τα σπορ..Το μπασκετ και το γυναικειο βολλευ τους μεινανε...Και οπως παμε ακομη και στο γυναικειο βολλευ που πριν λιγα χρονια δεν υπηρχαμε καν, θα δουμε πιο συντομα τιτλο..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Καλημερα σε ολους οσο μπορει να ειναι.
Λοιπον μαζευουμε τα κομματια μας και ειμαστε ετοιμοι για το βραδυ, δεν εχουμε καιρο για "δακρυα".
Για ενα περιεργο λογο συμφωνω απολυτα με οτι εγραψε ο Κοσμας σημερα!
α) Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο
β) Αν Ολυμπιακος παρει το πρωταθλημα και ο λαγος .... μην πω τι (το εγραψε ο Κοσμας πιο πανω) ποιος θα θυμαται τι εγινε χτες?? Κανεις.
Για αυτο φιλοι ας ηρεμησουμε και μην βλεπουμε μονο το δεντρο και χανουμε το δασος.
Στο χερι μας ειναι (της ομαδα δηλαδη) να παρει την κουπα.
Στο τελος της χρονιας θα αποδωσουμε ευθυνες σε ολους και σε ολα. Βαρεθηκα να χανω και υπομονη να κανω αλλα εχουν ακομα μια ευκαιρια. Εκει θα τους κρινω και εγω.
Μην τρωμε ρε παιδια τις σαρκες μας. Ολυμπιακοι ειμαστε ολοι, ολοι ποναμε και στεναχωριομαστε το ιδιο, κανεις λιγοτερο ή περισσοτερο απο τον αλλο. Ολοι την ιδια πικρα εχουμε, εγω που χτες βρηκα χιλιες δυο δικαιολογιες για τον αγωνα δεν εκλεισα ματι ολη νυχτα. Αυτοι (και εννοω ολους παιχτες, προπονητης και διοικηση) μια χαρα κοιμηθηκαν.
Ας ηρεμησουν λιγο τα πνευματα.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
δεν μπορω προσωπικα να παρω αλλη δυναμη Σμαρουλα...Απο την πολλη δυναμη που εχω μαζειψει απο τις τοντες εχω ηδη γινει Ηρακλης ποσο πιο δυνατιος να γινω;
Οσο για το βαζελο προσωπικα καρφι δεν μου καιγεται....Ουτε και θα χαρω αν χασει απο την ΤΣΣΚΑ διοτι θα κανω ακριβως τα ιδια που κανουνε αυτοι στο ποδοσφαιρο: που περιμενουνε να κανουμε καμια ηττα κυριως στην Ευρωπη για να χαρουνε...
Εγω σαν αυτους δεν γινομαι..Να μαζεψουνε τα συντριμια τους και να φερουνε κουπα γιατι αλλιως θα κλαψουνε μανουλες το καλοκαιρι στο μπασκετ με το κραξιμο που θα πεσει...Εδω ειναι Πειραιας, οι Ντεμηδες και οι κλαψες (γκρινιες για Πηλοιδηδες, Βασσιλακοπουλους και σια) κατοικοεδρευουνε στη Φιλαδελφια και στην Παιανια οχι εδω...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
E, τι να κανουμε. Ετσι ειναι ο αθλητισμος. Ξεκιναν πολλοι, κερδιζει ενας στο τελος. Δε μας λες και τι πρεπει να γινει περαν του γνωστου να φυγει ο Γιαννακης και να ερθει ο οποιοσδηποτε Ξένος?
Και στο ΝΒΑ παιχτες οπως ο Γιουιν, ο Καρλ Μαλοουν, ο Μπαρκλευ, ο Στοκτον τελειωσαν τη καριερα τους χωρις πρωταθλημα. Αλλα δεν τους περασε κανεις απο χατζάρι. Εδω εσυ ζητας αποκεφαλισμο του Παπαλουκα, επειδη στη πρωτη χρονια μετα την επιστροφη του δεν νικησε μονος του το βαζελο. Και χωρις να εχει τελειωσει καν η σαιζον κι ενω η πρωτη μας προτεραιοτητα ειναι ακομα υπο διεκδικηση κι εχουμε και το πλεονεκτημα εδρας.
ποιοι μονο εμεις ρε φιλε εχεις καθολου ιδεα απο μπασκετ;;
ο ομπραντοβιτς ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης στην ευρωπη τι μου λες τωρα;;η σιενα τον εκανε ρομπα εδω μεσα και μετα πηγε και πηρε 2 νικες με κατω τα χερια μεσα στην ιταλια που ναι απο τις πιο δυσκολες εδρες στην ευρωπη.
δηλαδη για σενα ποιος ειναι ο καλυτερος προπονητης στην ευρωπη;;
πες μας τον φερουμε μπας και δουμε ασπρη μερα τελικα
και γω σκατα νιωθε ρε φιλε σημερα αλλα επειδη ξερω οτι κι αλλοι νιωθουν το ιδιο σκατα δε βγαινω να παραστησω τον εξυπνο και να αποδιδω ευθυνες παντου. εχεις φτασει στο σημειο ν αμφισβητεις τον παπαλουκα δηλαδη νιωσε λιγοΟσο για τον σωκο ξεχνας κατι: ο τελευταιος τιτλος μας στο μπασκετ ητανε το 2002 επι Σωκου....Στο κυπελλο και χωρις τα τρελλα μπατζετς και με τον Ομπραντοβιτς απεναντι...
Ο Σωκος εχει ακουσει πολλα μπινελικια για το μπασκετ στην εποχη του...Τα τελευταια 4 χρονια ομως κανει κουμαντο αλλος..
Οσο για τις μιρλες πανε και ρωτα την πλειοψηφια των Ολυμπιακων για το πώς νιωθουνε σημερα και μετα ελα πες μου για μιρλες..
τα τελευταια 4 χρονια κανει κουμαντο αλλος, αλλα με το μπουρδελο που παρελαβε αυτος ο αλλος απο την προηγουμενη κατασταση μπορει να χρειαστει αλλα 10 χρονια για να ξαναγινουμε οπως ημασταν
γιατι οταν αφηνεις τον αλλο ν αλωνιζει σε ολα τα θεματα οπως εκανε ο κοκκαλης με τους κοντους μετα για να επιστρεψεις εκει που ησουν πρεπει ή να κανεις διπλασια προσπαθεια ή να εισαι κωλοφαρδος οπως οι κοντοι και να τα παρατησει ο αντιπαλος σου
επειδη ομως οι κοντοι δεν ειναι κοκκαλης και τον μπασκετικο βαζελο θα τον παρατησουν μονο αν πεθανουν, οι αγγελοπουλοι πρεπει να κανουν διπλασια προσπαθεια για να επιστερψουμε στην κορυφη
αλλα που να τα καταλαβεις εσυ αυτα
τραβα να γραψεις τωρα για τον αμπαλο τον παπαλουκα και τον ασχετο το γιαννακη
Δεν χρειαζεται περαιτερω αναλυση πιστευω ουτε ο αγωνας αλλα ουτε και οτιδηποτε αλλο.
Ο βαζελος ειναι στο μπασκετ οτι εμεις στο ποδοσφαιρο,πολυ απλα.
Το μονο λαθος που δεν πρεπει να κανουμε ειναι να διαλυουμε και να χτιζουμε καθε χρονο ομαδα και προπονητη.
Αντί να γκρινιάζουμε ας δούμε ότι η ομάδα έπαιξε σχετικά καλό μπάσκετ και δεν σκόρπισε όπως ΠΟΛΛΟΙ από εμάς φοβόμασταν. Τελικά ο "ανίκητος" Παναθηναϊκός είναι ΜΟΝΟ στο μυαλό και όχι στο παρκέ. Μόνο ο Παπαλουκάς (που έχει φάει σίδερα) πίστευε χθες στη νίκη. Οι υπόλοιποι τα είχαν κάνει πάνω τους. ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει σύστημα να βγάζει ξεμαρκάριστο τον Χαλπερίν ή τον Γκριρ για τρίποντο! Αν προσέξατε δεν κάναμε ούτε ενα σουτ εκτός ρακέτας!!! Δεν συζητώ για τα τρίποντα. Ευτυχώς που δεν σουτάραμε τρίποντα γιατί η διαφορά θα ήταν 10+. Επίσης η ομάδα δεν έχει βρει τρόπο να αξιοποιήσει τον Τζός. Ο τύπος (παιχτάρα) απλά περιφέρεται στο παρκέ. Ο Γιαννάκης τον βάζει απλά για τα λεφτά που πήρε.Δεν ε΄χει ιδέα τι να τον κάνει! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΟΥΤΕΡ ΜΕ @@ΡΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ...
ναι ρε τον εχω απωθημενο γιατι κατεστρεψε το αθλημα που αγαπαω
γιατι χρειαστηκαν να περασουν 6 χρονια για να αποφασισει να δωσει τις μαμημενες τις μετοχες σε καποιον αλλο με ορεξη να επενδυσει, γιατι χρειαστηκε να παιζουμε με ηγετη το γιαννουζακο επειδη οκυριος κοκκαλης βαρεθηκε ν ασχολειται με το μπασκετακι..
ffyiannis (02-05-09)
Bookmarks