billagelo (01-05-09)
Εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για αύριο, ο Χαλπερίν και ο Γκριρ έχουν να παίξουν καλά κανα 2μηνο, ο Πάργκο έχει να παίξει καλά απ' το ματς με την Ταού, ε γιατί να είμαι αισιόδοξος λοιπόν μόνο με Μπουρούση, Πρίντεζη, Παπαλουκά και Βούισιτς? ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού δεν μπορείς να την κερδίσεις μόνο με τους ψηλούς. Τέσπα μακάρι να βγείτε σωστοί εσείς που είστε αισιόδοξοι..
billagelo (01-05-09)
ελα σταθη μην μου το χαλας.αισιοδοξια και παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οι ευρωπαϊκοί «εμφύλιοι» των δύο «αιωνίων»:
19/04/1994 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 72 - 77 Ημιτελικός
11/04/1995 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 52 - 58 Ημιτελικός
27/03/1997 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 49 - 69 4ος γύρος
01/04/1997 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 65 - 57 4ος γύρος
28/02/2002 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 92 - 75 2ος γύρος
28/03/2002 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 88 - 78 2ος γύρος
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
steliosb (30-04-09)
Χαμηλούς τόνους και θα κάνουμε ταμείο μετά το ματς
Exoυν Βουιξει τα ραδιοφωνα οτι οι Βαζελοι θα ειναι πιο πολλοι στο Γηπεδο και οτι ήδη στο Ε.Βενιζελος η αναλογια ηταν : καθε 30 Βαζελοι 10 δικοι μας . Μαλιστα ενας αντικειμενικος δημοσιοκαφρος στην ΕΡΑΣΠΟΡ το αιτιολογουσε λεγοντας οτι οι Παναθηναικοι ειναι πιο ταξιδιαρηδες και πιο φραγκατοι αφου βλεπεις ήδη στο Βερολινο Ολοκληρες οικογενειες ντυμενες στα πρασινα 2 και 3 μερες πριν ξεκινησουν οι αγωνες .
Ειναι δυνατον ρε μαγκες να μας περασουν οι λαγοι σε αριθμο στην εξεδρα ?
υπαρχει ενας μονο τροπος ν`αγαπας τον Ολυμπιακο , ο Απολυτος
εγώ πιστευω πως αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι απόλυτη ευθύνη της διοίκησης του ολυμπιακού.
είναι πασίγνωστο εδώ και χρόνια πως σε όποια πόλη και να γίνει το final4,οι οπαδοί της μακάμπι παίρνουν 3-4 χιλιάδες στα χέρια τους απο το καλοκαίρι πριν καν αρχίσει η σεζόν.τα κλείνουν απο τότε...έτσι λειτουργούν.οι οπαδοί έτσι?!δεν μιλάω για την διοίκηση της μακάμπι...
απο τη στιγμή που η μακάμπι αποκλείστηκε στο top16 και ο ολυμπιακός είχε καπαρώσει το πλεονέκτημα για τα παιχνίδια με τη ρεάλ,ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ απο την άλλη μέρα να αρχίσει να παίρνει εισιτήρια απο τους ισραηλινούς.θα είχε μια 500αρα παραπάνω στο νερό...
και μετά ας τα διέθετε σε εμάς και θα έφευγαν σε δευτερόλεπτα.
υ.γ:δεν λέω να τα έδινε στους συνδέσμους.να πληρώσουμε και να πάμε.αυτά ας τα κάνουν άλλοι που στέλνουν τζαμπέ καμιά 50αριά σκληροπυρηνικούς να κάνουν την εκδρομούλα τους και το κομμάτι τους.εδω λέω να τα διαθέσει στους κατόχους διαρκείας και όσα περισσέψουν(που δεν πρόκειται) να βγούν σε πακέτα στα εκδοτήρια...
δυστυχως θα ειναι αρκετοι περισσοτεροι οι βαζελοι
Ευτυχώς η δυστυχως δεν ειμαι μπασκετικός αλλα οταν παίζουμε με τον ακατανόμαστο, σε οποιδήποτε αθλημα, αλλάζει το πράγμα.
Το μόνο που μ’ ενδιαφέρει ειναι να κερδίσουμε στον ημιτελικό τον βάζελο. Αυτο το παιχνίδι θεωρώ τελικό.
.....και 3 νίκες στο ΣΕΦ και ΤΕΛΟΣ.
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Ρε μαγκες,γιατι τετοια απαισιοδοξια?Εγω δεν βλεπω να εχουμε και καμια μεγαλη διαφορα απο τον βαζελο.Και εμεις εχουμε τις αδυναμιες μας και αυτοι.Δεν ειναι δα και καμια υπερομαδα,οπως τους παρουσιαζουνε ολοι. Η ομαδα εχει αποδειξει οτι οταν θελει την νικη βρισκει τροπο να την παρει. Εξαλλου και τα τρια παιχνιδια που εχουμε παιξει εναντιον τους φετος κριθηκαν στο νημα.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!!!
panty (30-04-09)
Και εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξη δυστυχώς...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
..................................................
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
ΔΕΝ ΜΑΣΆΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ....ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΊΤΡΙΝΟΥΣ .....και πάει λέγοντας
ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Bookmarks