Prince Philip (04-05-09)
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα πάλι... όλα τα αθλήματα πραγματικά είναι , δε νομίζω να εξελίσσεται κανένα στη σφαίρα της φαντασίας....!![]()
Τώρα αν ο καθένας δίνει σε κάποιο διαφορετική βαρύτητα λόγω γούστου ή πλειοψηφικής προτίμησης, είναι άλλο θέμα...
Κι εμένα οπτικά (και πρακτικά) σαν άθλημα μου αρέσει πιο πολύ το μπάσκετ, μετά το βόλεϋ και μετά το ποδόσφαιρο, αλλά τα θεωρώ όλα εξίσου σημαντικά για την ομάδα μου...
Τη σκηνή αυτή τη θυμάμαι σαν κ τώρα... (9 χρονών ήμουν μεν, αλλά έχω φωτογραφική μνήμη!) Αξέχαστες εποχές...
..τώρα αυτό το "γιατί, γιατί γιατί...."... δεν ξέρω αν ήταν εντολή του γιαννάκη το βάρος του τελικού σουτ να το πάρει πάνω του ο ασθενής (και κατάχλωμος) Μπουρούσης, δε μ`ενδιαφέρει αν ο Γκρηρ ήταν κλεισμένος και δε μπουρούσε να σουτάρει, αλλά έχω την εντύπωση πως όλοι φέρθηκαν σαν χέστηδες σ`εκείνο το σημείο.
Prince Philip (04-05-09)
παντως αν οι ευρωτιτλοι του βαζελου ητανε στο πολο θα ειχανε αναδειξει το πολο σε εθνικο αθλημα!Γεια σου ρε βαζελε!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τα καλα και συμφεροντα οπως παντα οι λαγοι!!!
Απορω πως ακομα δεν εχουν αναδειξει ως εθνικο σπορ της "ποδοσφαιριση" που εχουν και τιτλους. Μπορει εμεις στην ομαδα να εχουμε, αγκολους, απασους, αμυαλους και ισως και ατρεχους αλλα ΑΚΟΥΠΟΥΣ, ΑΤΙΤΛΟΥΣ και ΑΣΧΕΤΟΥΣ δεν εχουμε.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ούτε ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
οχι πως λεω κατι καινουργιο, αλλα μια διευκρινηση γιατι πολλοι σημερα λενε κ γραφουν (σε ραδιοφωνα κ εφημεριδες) οτι χασαμε στις λεπτομερειες, κ "για ενα σουτ χασαμε τη προκριση"
η σωστη εκφραση ειναι οτι "για ενα σουτ χασαμε την ευκαιρια να παμε σε παραταση"
τη προκριση τη χασαμε απο μια επιλογη (ενα σουτ) που θα σου εδινε τη δυνατοτητα να προκριθεις, δηλ. ενα σουτ που δεν εγινε ποτε
(αλλο εαν δεν υπαρχει καμμια συγκριση στη μια επιλογη με την αλλη: το σουτ του Μπουρουση εχει σιγουρα περισσοτερες πιθανοτητες απο ενα απονεννοημενο σουτ οφφ-μπαλανς του Γκριρ ή του Παπαλουκα)
μονο ο Σισκαουσκας και η ΤΣΣΚΑ μπορουν να λενε οτι "για ενα σουτ χασαμε το τιτλο"
Prince Philip (04-05-09)
Να μαθω για τα σχολεια του πειραια και των προαστειων του ή της υπολοιπης αττικης ?
Στα χρονια που πηγαινα εγω σχολειο ακομα και στα σχολεια των αθηναικων προαστειων οι ολυμπιακοι υπερτερουσαν ( π.χ χαλανδρι , μαρουσι ) τωρα δεν ειναι ετσι λογω πρασινης προπαγανδας .
Ειμαι γεννημα θρεμα κερατσινιωτης ασχετα αν μενω γλυφαδα , εχω μαθει απο παιδακι να θελω τον Ολυμπικαο πρωτο παντου , ακομα και στις εντυπωσεις να εχει αυτος το μεγαλυτερο και καλυτερο γηπεδο εκτος απο ομαδα , ακομα και στις γκομενες , με ενοχλει που στην πρασινη κερκιδα βλεπεις πολυ περισσοτερες και πιο ωραιες ( σορρυ για τις παρευρισκομενεςειναι εξαιρεση ) . σ`αυτο το θεμα οι απαντησεις που εχω παρει απο τις γυναικες ειναι οτι επειδη εχουν το ψωνιο με το κυριλικι τους ταιριαζει πιο πολυ ο ΠΑΟ η ομαδα της πρωτευουσας που ειναι χλιδατη ( ασε που τις επηρεαζει η μεγαλυτερη προβολη του παο ως ευρωομαδαρα απο τα ΜΜΕ ) παρα ο φτωχος μαουνιερης ψαροκασελας ολυμπιακος . ( δεν κανω πλακα , εχω ακουσει τετοιους λογους που η αλλη εγινε ΠΑΟ ).
Ειναι κακο να θελεις τον θρυλο πρωτο παντου ? σε ολους τους τομεις ?![]()
υπαρχει ενας μονο τροπος ν`αγαπας τον Ολυμπιακο , ο Απολυτος
Γαλαξίας μαλακίας είναι....![]()
Περισσοτεροι Ολυμπιακοι στα σχολεια στο Μαρουσι και το Χαλανδρι; Ποτε; Ρε θα με πεθανετε; Θα ξεχασω που πηγα σχολειο;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αλλαξαν οι εποχες!
τωρα ζουμε στην κοκκαλιαδα!
αυξανομαστε και πληθυνομαστε!![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Τοτε εφοσον ο Πειραιας ειναι μικροτερος απο την Αθηνα πως ο Ολυμπιακος εχει τους περισσοτερους φιλαθλους ? Απο την επαρχια ? Στην Αττικη ειναι δευτερος ?
υπαρχει ενας μονο τροπος ν`αγαπας τον Ολυμπιακο , ο Απολυτος
Καλα τι καθεσαι και μετρας τωρα; Τους περισσοτερους φιλαθλους τους εχει η ομαδα που σηκωνει την κουπα ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ουδεποτε το μπασκετ ή άλλα αθληματα επαιζαν ρολο. Στα πετρινα του Ολυμπιακου οι Ολυμπιακοι ειχαν λιγοστεψει απιστευτα. Ισως να ημασταν περισσοτεροι αλλα οριακά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
το ποδοσφαιρο εχει περισσοτερους οπαδους απο το μπασκετ γιατι ειναι πιο λαικο αθλημα...Και το ποδοσφαιρο καθοριζει στο μεγαλυτερο βαθμο τους συσχετισμους οπαδων και στα αλλα αθληματα αφου συνηθως οι οπαδοι επιλεγουνε μια ομαδα και την ακουλουθουνε σε ολα τα σπορ...
Οποτε το ποδοφαιρο ειναι το κλειδι..Κι εκει βεβαια ο Ολυμπιακος περα απο τους τιτλους εχει φερει και στην ομαδα παιχτες σαν τον Ριμπο, τον Γκαλετι τον Ντιογο κλπ που μπορουνε να αποτελεσουνε ινδαλματα για τα πιτσιρικια...Οι εναλλακτικες ειναι ο Καραγκουνης και ο σαλπιγιδης...Καμια συγκριση...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ναι ρε σακη εχει δικιο ο στελιος.ακομα και στα πετρινα ειμασταν πρωτοι στα εισητηρια.
ο κοσμος ηταν κοντα στην ομαδα.δεν λιγοστεψαμε.πορωθηκαμε περισσοτερο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
steliosb (04-05-09)
Bookmarks