Δε γίνεται χωρίς πλάκα Σάκη και το ξέρεις πολύ καλά από τα τόπικ του ποδοσφαίρου που ακολούθησες την ίδια τακτική. Αλήθεια σου λέω όταν βλέπω ότι έχει κολλήσει μια βελόνα πραγματικής εμπάθειας, νομίζω ότι βλέπω ένα πεισμωμένο παιδάκι. Δε λέω ότι δεν τράβηξα το σχοινί αλλά σε κάθε αντιδικία υπαρχουν 2 τουλάχιστον και όχι ένας.
IERO (02-05-09)
ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ!!!!
αντε και με τη νικη μαγκες!!!!!!!!!!!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
To Θεμα, παιδια ειναι να μην πεσουμε στην παγιδα.Πηγαμε στο φαιναλ φορ και κατακτησαμε το απολυτο πλεονεκτημα εδρας στο πρωταθλημα μετα απο δεκα χρονια .Εχουμε στο ροστερ μας καποιους σπουδαιους παικτες και εχουν μπει οι βασεις για την δημιουργια μιας σπουδαιας ομαδας.Ποιος ο λογος να ξηλωθει αυτη η ομαδα?Δε θα ωφελησει σε τιποτα.Θα ειναι απλως αλλο ενα πισωγυρισμα.Και στην τελικη δε φαγαμε 20 ποντους διαφορα.Στο τελευταιο σουτ κριθηκε η νικη.Μη τρελαινομαστε!Οσο κι αν δεν καθεται καλα σε καποιους, χρειαζεται ΥΠΟΜΟΝΗ.Αν εχουμε κι εμεις μια σταθερη ομαδα για δυο-τρια χρονια θα μπορουμε να επικρατουμε στις λεπτομερειες.
Μιλαω και για σενα και για τον Ηλια. Ομως εσυ κανεις quote ποστ του και ειρωνεύεσαι. Δεν ειπα τιποτα στο ποστ σου που ζητας να διαλυθει η ομαδα γιατι δεν αναφερεσαι σε κανεναν. Ομως οσο αναφερεσαι σε συγκεκριμενο χρηστη (και οχι μονο εσυ , οποιοσδηποτε) θα πεφτει μαχαιρι και να με συγχωρειτε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
προτιμησα να μη γραψω τιποτα χθες , γιατι θα τα εχωνα πολυ ασχημα σε αυτο το κακο κατασκευασμα της μπασκετικης μασωνιας.
Απο που εγινε προπονητης ο δρακος? απο τον βωβο? απο τον σωλήνα?
τι τιτλους εχει σε συλλογικο επιπεδο?
το ροστερ αυτος δεν το εφτιαξε? που ειναι οι σουτερ? , που ειναι τα συστηματα στο παρκε? ουτε σκριν δεν βλεπουμε , χθες τι πενταδα κατεβασε στην αρχη?
γιατι για να τονωσει το κομπλεξ του αφησε εκτος τον σοφο και εβαλε μεσα τον βουγιουκα ? γιατι πηρε παικτες που δεν τους βαζει?
ο ανθρωπος ειναι καμενος , τελειωσε , οσο για τα play off απο που κ ως που ειμαστε σιγουροι?
Haris1984 (02-05-09)
dekas7 (02-05-09)
Εαν χασει το πρωταθλημα οτι και να πεις προπονητη δεν τον βγαζεις. Χθες εχει συντριπτικες ευθύνες και τον σωζει μονο το γεγονος οτι εχει και την ... ευθυνη της παρουσιας μας στο F4. Ως ποτε ομως; Μεσα σε 2-3 μηνες το Λακερδα τον εβγαλες μουφα. Ο Γιαννακης ποσους χρειαζεται;
Χωρις συστηματα και ριξαμε 82 ποντους σε μια απο τις καλυτερες αμυνες του κοσμου πλην ΝΒΑ! Και μας ελειπε κι ο Σοφο, αλλωστε γι'αυτο καναν απεργια ολες οι ελληνικες ψησταριες στο Βερολινο. Τι θα τα κανουν τωρα τα χοιρινά που ειχαν προμηθευτει? Θα τα στειλουν στα παιδια της Σομαλίας? Ατιμε Γιαννακη, εσυ φταις που θα χρεωκοπησουν οι ανθρωποι.
Να σε ενημερώσω Πάνο ότι υπάρχει μια καταπληκτική λειτουργία στο φόρουμ. Λέγεται ignore list. Μπορείς να προσθέσεις τον Ηλία και να μην διαβάζεις ποστ του αφού τόσο σε ενοχλούν... Τόσες παρατηρήσεις έχουμε κάνει από χθες και συνεχίζεις να μας αγνοείς. Γίνεται μια κόντρα για το ποιος θα την πει στον άλλο με την καλύτερη ατάκα. Θα σταματήσει αυτό.
Φιλικά.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ας μας παει κι ο Λακερδας στον ημιτελικο του ΤΛ κι ας χασει στο 93' με 4-3 απο τη Μανστεστερ και θα δουμε ποιος τον βγαζει μουφα.
Οι "συντριπτικες" ευθυνες ποιες ειναι? Που δε μπηκε να σουταρει αυτος στο τελος? Που δεν εβαλε τον Μπιφτεκοφαγο Αιωνιο Ταλεντο? Που δεν σκεπασε τον Μπουρουση με βελέντζα για να μη πουντιασει? Τι απ'ολα?
Πως συγκρινεις τωρα τη μπαλα με το μπασκετ; Ιδια δεδομενα; Ελεος ρε συ!
Οι ευθυνες ειναι που ειχε τον Γκριρ 10 λεπτα στον παγκο για λογους που δεν ξερει ουτε ο Γιαννακης. Το γεγονος οτι δεν ειχε σχεδιασει μια επιθεση για το τελος. Πρεπει να ... υπαρχει ταϊμ αουτ για να το κανει; Εγω με κλειστα μάτια δεν κρινω κανεναν Κωστα. Ουτε με νοιαζει τι λεει ο Ηλιας, ο Πανος, ο Χριστος, ο Αντρεας. Επισης οτι η αμυνα μας εμπαζε απο παντου. Δεν εχει ευθυνες σε αυτα;
Εγω ενα πραμα δεν μπορω να καταλαβω.
Επειδη ο Γιαννακης εκανε καποια λαθη χτες και τα επισημαινουμε,πρεπει να θεωρουμαστε εχθροι του?
Επειδη εκανε λαθη χτες και καποιοι δεν τα λενε (η δεν τα θεωρουν σημαντικα),ειναι απαραιτητα θιασωτες του και τον προστατευουν?
Δεν επικροτω ουτε τη σταση του Κωστα,ουτε του Ηλια.Τις θεωρω και τις 2 (σαν αποψεις παντα) σαν την αντιθετη οψη του ιδιου νομισματος.
Τα αντικειμενικα γεγονοτα ειναι οτι ΠΑΛΙ χασαμε ενα ματς απεναντι στον ιδιο αντιπαλο με τον ιδιο σχεδον τροπο (παιρνει κεφαλι απο την αρχη και δεν το αφηνει).
Σε αυτο το πραγμα λοιπον καποιος ευθυνεται.Τωρα το εαν ειναι νεα η ομαδα κτλ,σαφως θα το συνυπολογισω και πιστευω οτι κοιτωντας ψυχρα ειμαστε ικανοποιημενοι.
Αλλα δεν μπορει κανεις να μου αφαιρεσει την εντυπωση οτι εγιναν καποια λαθη τακτικης,τα οποια θα μας επετρεπαν να διεκδικησουμε τη νικη καλυτερα.
ΥΓ.Με την λογικη πολλων απο εδω,απαγορευεται να ζηταμε νικες στην Ευρωπη στο ποδοσφαιρο,η νικες απεναντι σε καλυτερες ομαδες.
Ρε γμτ,Ολυμπιακος δεν ειμαστε?
Πρωταθλητισμο δεν ζητουμε?Ε μη χαμηλωνουμε τα στανταρ μας.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Κι όμως άν το καταραμένο τρίποντο έμπαινε τελικά και γινότανε ευλογημένο πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα σήμερα. Διθύραμβοι, κομποριμοσύνες, φιέστες, κολακείες στο Γιαννάκη και τα παιδιά του. Αλλά αυτό είναι το ιδιαίτερο στοιχείο αυτού του άθλιου αθλήματος. Ότι και να έχει προηγηθεί όλοι κρίνουνε μόνο από τη τελευταία φάση από ένα συμπτωματικό αποτέλεσμα, όπως το χθεσινό. Πως τα καταφέρνουνε και εναρμονίζονται όλοι οι κριτικοί, τύπος φίλαθλοι προπνητές επαγγελματίες ή περιστασιακοί ποτέ δεν το κατάλαβα.
Κάποιοι γράφουνε για αποκεφαλισμό του Γιαννάκη και ολόκληρης της ομάδας, κάποιοι μιλάνε για προδοσίες, αδιαφορίες καλοβόλεμα στα εκατομμύρια και έλλιψη φιλότιμου.
Οι ίδιοι μετα το ξεκόλιασμα του ακατονόμαστου και το πρώτο μας τίτλο μετά από χρόνια θα επαινούν προσπάθειες.
Το σιχαίνομαι το μπάσκετ γιαυτό το λόγο και μόνο και θα απέφευγα ακόμα και να το σκέφτομαι. Αλλά έλα που ο καταραμένος υπάρχει και εκεί. Και όπου υπάρχει αυτός πρέπει και εμείς να υπάρχουμε και μάλιστα να το καπελώνουμε. Μπορεί να κάνω λάθος και να μην είμαι το πρότυπο του φιλάθλου, αλλά μόνο γιαυτό με ενδιέφερε ο χθεσινός αγώνας. Για να τρίψουμε τα μούτρα του βάζελου.
Αλλά επειδή δεν έγινε δε μπορώ να μηδενίζω συλλήβδην προσπάθειες και όλο τον αγώνα για να φτάσουμε στη κορυφή. Δε μπορώ να κρίνω προπονητικά το κόουτς γιατί δεν έχω ούτε το 1/1.000.000 των γνω΄σεων και των εμπειριών του. Επίσης δε ξέρω τους παίχτες τις δυνατότητες τους τη κατάσταση του καθενός στη παρούσα φάση. Δεν είμαι σε θέση να υποδείξω πότε έπρεπε να πάρει τάιμ άουτ, να κάνει κα΄ποια αλλαγή ή ποις έπρεπε να παίξει και ποιος όχι. Λυπάμαι που μειονεκτώ σε τέτοιο βαθμό απέναντυ στους περισσότερους ή μάλλον στο σύνολο των θεατών του χθεσινού αγώνα.
Εξακολουθώ να εμπιστεύομαι αυτή την ομάδα, το προπονητή της τους προέδρους και τους παίχτες της. Κατα μια διαστροφή μου νοιώθω ότι είναι κοντα στη μεγάλη Νίκη και το πρώτο της μεγάλο τίτλο.
Μπορεί όλα αυτά να τα νοιώθω γιατί είμαι άσχετος από μπάσκετ, αλλά κανένας όμως όπου ξιαν έγραψε ότι κιαν είπε όπως κιαν ανάλυσε δεν με έπεισε για το αντίθετο....
---------------------
![]()
dekas7 (02-05-09), Dr.Red (02-05-09), somekindofgrinder (02-05-09)
Bookmarks