Κοιτα Ηλια μου και εγω δεν την παλευω αλλο να δινω δικαιολογιες ομως πρεπει να κανουμε υπομονη μεχρι το τελος του πρωταθληματος. Αυτο που ειπες να μαζεψουν τα συντριμια τους, εγω θα το κανω να κοψουν το λαιμο τους και να φερουν την κουπα. Δεν θελω να ειμαι αιωνια δευτεροτριτοτεταρτη αν αυτους δεν τους νοιαζει εμενα με κοφτει πολυ!
Οσο για την ΤΣΣΚΑ δεν με απασχολει τι θα κανει με ξενα κολυβα δεν μνημονευω αλλα εφερα σαν παραδειγμα "αν παρουμε πρωταθλημα και αν αυτοι χασουν αυριο κανεις μα κανει δεν θα ασχοληθει για το γιατι και το πως χασαμε εμεις το παιχνιδι", παρε σαν παραδειγμα τη χρονια που πηρε ο λαγος το πρωτο ευρωπαικο του (οπως το πηρε δεν με νοιαζει) κανεις δεν την θυμαται. Ολοι θυμουνται την ξεγυρισμενη 35αρα την οποια δεν μπορουν να ξεπλυνουν με τιποτα ακομα και σημερα!! (Οσες 20αρες και να μου εριξαν στο κεφαλι την 35αρα δεν την φτανουν και αυτο τους ποναει).
Αλλα και παλι θα σου πω φρεσκα κουλουρια λεει ο κουλουρας.![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Απλη ερωτηση: εχει χασει τιτλο ο Ομπραντοβιτς στην Ελλαδα ναι η οχι; κι απο ποιον;
Εχει αποκλειστει στην Ευρπωη ο Ομπραντοβιτς με το βαζελο; Κι αν ναι απο ποιον;
Οσο για μενα ουτε εξυπνος το παιζω ουτε τιποτε, απλα δεν ριχνω ποτε στην τυχη αποτελεσματα ηττας σε μεγαλα παιχνιδια και ειδικα οταν εοιναι επαναλαμβανομενα...Την δεχομαι την τυχη μια φορα την δεχομαι δυο οχι ομως συνεχεια να φορτωνω στην τυχη την ηττα...
Οι μεγαλες ομαδες στις ηττες κανουνε την αυτοκριτικη τους, οι μικρες ψαχνουνε ευθυνες στην τυχη, τον Βασιλακοπουλο και τον...Κοκκαλη...
Τελος για τον Παπαλουκα αμφιβητω οτι μπορει να ηκωσει το βαρος του πρωταθλητισμου ως αρχηγος...Μαιχτης μεγαλος ειναι, πολυτιμος επισης...Αν θες να δεις πως ειναι οι αρχηγοι πανε δες το Διαμαντιδη (και ποσα παιχνιδια τιτλου εχει καθαρισει) αλλα και τον Σαρας..
Ο Παπαλουκας καποτε το εκανε οχι πια... Αν αυτο το θεωρεις κακο η οτι δεν ιχυει εσυ πρεπει αν αναθεωρησεις τον τροπο που βλεπεις το μπασκετ...Ο αρχηγος παιρνει την ομαδα στα δυσκολα πανω του..Ακομη και ο Τομιτς που ητανε ακομη πιτσιρικας αυτο εκανε σε πολλα παιχνιδια...Ο Παπαλουκας χτες δεν....Μονο ενα αμαρκαριστο ευκολο τριποντο εβαλε...Απο παιχτη της κλασης του περιμενω πολλα περισσοτερα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ρωτησαν τον παπαλουκα ποιον θελει νικητη στον τελικο και ειπε ΤΣΣΚΑ
Τι θα έλεγε δηλαδή; Βάζελο;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Φυσικά είπε την Τσκα για να μην πεί οτι θέλει να χάσει ο Παναθηναϊκός
Αν ήταν η Μπάρτσα εναντίον του βάζελου θα έβρισκε άλλη δικαιολογία![]()
[quote=iek;414836]τι ειναι αυτο τωρα;;Απλη ερωτηση: εχει χασει τιτλο ο Ομπραντοβιτς στην Ελλαδα ναι η οχι; κι απο ποιον;
Εχει αποκλειστει στην Ευρπωη ο Ομπραντοβιτς με το βαζελο; Κι αν ναι απο ποιον;
ναι εχει αποκλειστει στην ευρωπη ο ομπαντοβιτς απο το βιουγιοσεβιτς περυσι. θες να φερουμε αυτον μηπως;;
γιατι ειδες να φορτωνω εγω την ηττα στην τυχη;;Οσο για μενα ουτε εξυπνος το παιζω ουτε τιποτε, απλα δεν ριχνω ποτε στην τυχη αποτελεσματα ηττας σε μεγαλα παιχνιδια και ειδικα οταν εοιναι επαναλαμβανομενα...Την δεχομαι την τυχη μια φορα την δεχομαι δυο οχι ομως συνεχεια να φορτωνω στην τυχη την ηττα...
Οι μεγαλες ομαδες στις ηττες κανουνε την αυτοκριτικη τους, οι μικρες ψαχνουνε ευθυνες στην τυχη, τον Βασιλακοπουλο και τον...Κοκκαλη...
το οτι χθες παιζαμε χωρις το καταλυτη στην αμυνα βασιλοπουλο το ειδες;;
το οτι ο μπουρουσης επαιζε αρρωστος με αποτελεσμα να παιρνουν συνεχεια επιθετικα οι ψηλοι του βαζελου το δες;;
οτι ο χαλπεριν ειχε κλασει μεντες και δεν μπορουσε να σκοραρει ουτε ελευθερος απο τα 5 μετρα;;ή οτι ο βουισιτς ηταν σκια του παικτη που μας ειχε δειξει τον τελευταιο καιρο;; για αυτα φταιει ο γιαννακης;; και παρολαυτα πηγαμε το ματς στο ποντο και το χασαμε στο τελευταιο σουτ
τι να κανουμε τωρα οταν η μια ομαδα εχει 3 παικτες με εμπειρια φαιναλ φορ και οι αλλοι 7 υπαρχει διαφορα
μαλλον εσυ πρεπει να αναθωρησεις τον τροπο που βλεπεις μπασκετ η και να σταματησεις να βλεπεις αμα σε χαλαει τοσο..Τελος για τον Παπαλουκα αμφιβητω οτι μπορει να ηκωσει το βαρος του πρωταθλητισμου ως αρχηγος...Μαιχτης μεγαλος ειναι, πολυτιμος επισης...Αν θες να δεις πως ειναι οι αρχηγοι πανε δες το Διαμαντιδη (και ποσα παιχνιδια τιτλου εχει καθαρισει) αλλα και τον Σαρας..
Ο Παπαλουκας καποτε το εκανε οχι πια... Αν αυτο το θεωρεις κακο η οτι δεν ιχυει εσυ πρεπει αν αναθεωρησεις τον τροπο που βλεπεις το μπασκετ...Ο αρχηγος παιρνει την ομαδα στα δυσκολα πανω του..Ακομη και ο Τομιτς που ητανε ακομη πιτσιρικας αυτο εκανε σε πολλα παιχνιδια...Ο Παπαλουκας χτες δεν....Μονο ενα αμαρκαριστο ευκολο τριποντο εβαλε...Απο παιχτη της κλασης του περιμενω πολλα περισσοτερα..
ο παπαλουκας χθες στα 2 τελευταια λεπτα και ενω ολοι οι αλλοι κρυβοντουσαν γυρισε μονος του τη διαφορα των 7 ποντων που χε παρει ο βαζελος με μια ασσιστ ενα κλεψιμο και ενα τριποντο. ο γιασικεβιτσιους χθες εβαλε 18 ποντους αλλα εβγαλε και 7 ασσιστ γιατι ειχε και 2 ψηλους που τελειωναν τις πασες του.
ο παπαλουκας απο την αλλη εδινε πασες στον αρρωστο μπουρουση και στο βουισιτς που εχανε το ενα χουκ μετα το αλλο
Ειδικα αυτος ο Βουισιτς χθες με τα χουκ..απο παντου χουκ!Λες και του χε κοπει το αλλο χερι![]()
καινούριο είναι αυτό τώρα.αρχίσαμε το παιχνίδι με τις ερωτήσεις..
στην ελλάδα απο ποιόν έχασε τίτλο?
επίσης στην ευρώπη θές όλους τους αντιπάλους που αποκλείστηκε?
τέλος πάντων...αν και πληροφοριακά...ο παπαλουκάς το γύρισε μόνος του στο τέλος.οχι απλά με το τριποντάκι αλλά με την όλη συμπεριφορά του.αλλά δεν μου κάνει εντύπωση τέτοια απαξίωση.έτσι λειτούργησε και ο τιτανοτεράστιος κόκκαλης κάποτε με τον θοδωρή και τον έστειλε....βέβαια αυτό καλό στον παπαλουκά έκανε γιατί μας άφησε εμας εδώ να αποθεώνουμε τον πρόεδρο που βγαίνουμε 8οι και αυτός έπαιρνε πρωταθλήματα και ευρωπαικά....και σε εθνικό και σε συλλογικό επίπεδο...
Ανταγωνιστική επιτέλους η ομάδα μετά από πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο.
Με έναν μόνο παίχτη όμως καλό επιθετικά δύσκολο να πάρεις την νίκη.
Συγχαρητήρια για την φετινή προσπάθεια όπως και να έχει που ελπίζω να ολοκληρωθεί με τον πρωτάθλημα Ελλάδας.
.
κατι λεγαμε για Νταρκο Μιλισιτς παιδια..θυμαστε..?ν'αρχισουμε να τον σκεφτομαστε σοβαρα..
Δεν το αρχισα εγω το παιχνιδι με τις ερωτησεις...Απλα απο οσα διαβαζω καταληγω στο συμπερασμα οτι ο Ομπραντοβιτς εγινε αηττητος ξαφνικα...
Ακομη και εγω που εχω πολλες φορες μαλωσει με τους υγαυρους για τον Ομπραντοβιτς αηττητο δεν τον εχω πει....Τωρα για να δικαιολογησουμε τις απανωτες τσοντες τον καναμε μεχρι και θεο...
Οποτε κι εγω ρωτησα αν εχει χασει τιτλους στην ελλαδα ο Σερβος...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Σεβαστή η άποψη, όμως θεωρώ ότι όταν έχεις δώσει απίστευτα χρήματα για να φέρεις υποτίθεται "παικταράδες", θα πρέπει να σηκώνεις και καμία κούπα. Οπότε εγώ δε μπορώ να πω συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα που συνεχίζει να είναι πελάτης του βάζελου σε όλες τις δφιοργανώσεις.
Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, που το βλέπω εξαιρετικά χλωμό, ίσως αναθεωρήσω. Προς το παρόν κρίνω εκ τους αποτελέσματος
τα έχασε και τα 2 το 2002 απο τον σούμποτιτς αν δεν κάνω λάθος.χοχοχο....λευτέρη γύρνα στον θρύλο που τον έχεις πελάτη το σέρβο....
και ο κόκκαλης σε τόσα χρόνια έχασε νταμπλ απο τον βαζελο το 2004.χώρια τα κύπελλα με κάτι παοκάκια και κάτι αεκάκια.επίσης ευρωπαικά δεν βλέπω κάτι καινούριο.
δεν είναι και τόσο άσχετος ο παραλληλισμός όπως καταλαβαίνεις...
Αηττητος δεν ειναι ,κανενας δεν ειναι.Ειναι ομως ενας τεραστιος προπονητης του οποιου η ομαδα πρωταγωνιστει αδιακοπα τα τελευταια 10 χρονια στην Ευρωπη με νικες και πορειες εις βαρος πολυ καλυτερων ομαδων απο εμας ,που ημασταν εστω και αλλιως στην ανυποληψια εδω και χρονια.
Δυστυχως,η ψυχη του πρωταθλητη ειναι κατι που δεν εχει σχεση με μπατζετ,προπονητες,και καλους παικτες.Ο ΠΑΟ τα χει ομως ολα αυτα.
Θελω να πω,ειναι απλα αδυνατο να ξεπεταχτεις και να παρεις κεφαλι απεναντι στην ομαδα που πρωταγωνιστει τοσα χρονια.Νιωθεις κατωτερος ,απο παικτες και προπονητες μεχρι φιλαθλους.Ποιος πιστευε απο μας οτι θα μπορουσαμε να κερδισουμε χτες πραγματικα?Ελαχιστοι. .Ο Ιωαννιδης οταν πηγε στην ΑΕΚ και εχασε απο μας στον τελικο ειχε πει οτι αν επαιρνε το πρωταθλημα θα σημαινε οτι τοσα χρονια δεν ειχε κανει τιποτα στον Ολυμπιακο.Θελουμε ψωμια ακομα...
Γι αυτούς που θεωρούν τον Ομπραντοβιτς προπονηταρα... Αν είχε σουταρει και ευστοχήσει ο Γκριρ στο τρίποντο τι θα γινόταν τώρα? Μήπως θα λεγανε μετά γιατί δεν ζήτησε να γίνει φάουλ ώστε στη χειρότερη να πάει στην παράταση το παιχνίδι? Και γιατι αφησε τον Μπατιστ τοσο χρονο εξω? Γιατι δεν πηρε τριαρι το καλοκαιρι??
Δυστυχώς όμως μεγάλες ευθύνες εχει ο Γιαννάκης. Όχι τόσο για χθες όσο για τον σχεδιασμό. Μέγα λάθος η απόκτηση Τσιλντρες. Ακόμα μεγαλύτερο η απόκτηση Παργκο. Εκεί θέλαμε ένα κοινοτικό ψήλο π.χ Ζεβροσενκο και όχι κάποιον που δεν θα παίζει σε Ελλάδα. Και με δεδομένο ότι ο Βουισιτς είχε δείξει ότι είναι λίγος στην άμυνα, και ο Σοφοκλής… Είναι ο γνωστός Σοφοκλής.
Συγνωμη ρε παιδια που θα σας τη σπασω τωρα αλλα δεν μπορω να κρατηθω αλλο θα το πω.
Στο ποδοσφαιρο μας χαλαει ο Κοκκαλης που δεν δινει λεφτα για παιχτες και στο μπασκετ μας χαλανε οι Αγγελοπουλοι που δινουν για παιχτες.
Ελα Χριστε και Παναγια τι αλλο θα ακουσουμε.
Αγνωσται αι βουλαι του ΓΑΥΡΟΥ.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Dr.Red (02-05-09)
Αααα και το χα ξεχασει.Τι καθομαστε και συζηταμε για Ομπραντοβιτς,Γιαννακη,παικτες και σια..
ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!
3 να χαμε βαλει ακομα και θα μασταν τελικο.3....
Που βαρανε βολες και νομιζεις οτι ριχνουν τριποντο...
μην το πας αλλου...Εγω συγκεκριμενο πραγμα ειπα για συγκεκριμενο λογο...Και βεβαια δεν μλουσα μονο για ηττες απεναντι σε μας του σερβου..
Η δικη μου αποψη ειναι οτι ο Σερβος που τοσο τον υπολογιζω και τον σεβομαι ως προπονητη δεν ειναι αηττητος...Μονο εμεις τον εχουμε κανει τα τελευταια 4 χρονια να δειχνει αηττητος...Και δεν λεω τωρα να του παρουμε τιτλο ειδικα οταν εχει πλεονεκτημα εδρας αλλα μια κουπιτα ετω του κυπελλου θα περιμενα να την παρω..Η τελος παντων να του παρω ενα καποιον τελικο...
Οσο για τον Σουμποτιτς δεν μου ελεγε και πολλα αλλα εκεινος ο ουμποτις αν ητανε ημερα με τετοιο υλικο ολο και κατι θα ειχε καταφερει να κλεψει πιστευω...
Bookmarks