Αυτο που πανω απ΄ολα θελει η ομαδα και φανηκε χθες και εκει θα πρεπει να πεσει το χρημα το καλοκαιρι ειναι ενας μεγαλος παικτης σκορερ.Που θα βαλει το καλαθι και θα τους ξερανει.Τετοιον δεν εχουμε
Αυτο που πανω απ΄ολα θελει η ομαδα και φανηκε χθες και εκει θα πρεπει να πεσει το χρημα το καλοκαιρι ειναι ενας μεγαλος παικτης σκορερ.Που θα βαλει το καλαθι και θα τους ξερανει.Τετοιον δεν εχουμε
ξανακολλησε η βελονα στο Γιαννακη...Αυτος ειναι ο καημος μη του την πουνε του τεραστιου κοουτς...Και προωπικα ας περνουσα το βαζελο και ας εχανα και με 100 ποντους απο την ΤΣΣΚΑ....
Ορισμενοι δεν καταλαβαινετε οτι τον βαζελο και τους κοντους τους κρατανε ζωντανους οι δικες μας λαλακιες του μπασκετ ...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
nikolios (02-05-09)
Και αποκλειεται να κανει τοσα λεφτα...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Dr.Red (02-05-09)
Τα εύσημα σε «πράσινους» αλλά και Αγγελόπουλους απέδωσε ο Θ.Γιαννακόπουλος
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό δεν δίστασε να απευθύνει τα συγχαρητήρια του προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο «πρασίνων» αφού συνεχάρη την ομάδα του αναφέρθηκε ακόμα με επαινετικά σχόλια στην προσπάθεια των αδερφών Αγγελόπουλων να επαναφέρουν στο προσκήνιο τον Ολυμπιακό.
«Εάν από την αρχή της χρονιάς βάζεις κάποιους στόχους και τους επιτυγχάνεις, αυτό σε γεμίζει χαρά και σου δείχνει ότι οι κόποι σου δεν πάνε χαμένοι. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε και τον τελικό μπροστά μας. Είδαμε ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων και των δυο ομάδων ήταν εξαιρετική.
» Μακάρι να είναι το ίδιο κόσμια και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τους Αγγελόπουλους τους έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί προφέρουν και βοηθάνε το μπάσκετ και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
...................
Νιωθω μια υπερηφανεια τωρα αλλο πραγμα μιλαμε! Ετοιμος να κλαψω ειμαι![]()
Dr.Red (02-05-09)
Γεια χαρά μάγκες. Για μένα το παιχνιδι κρίθηκε στο γεγονός ότι ο Πετκοβιτς έκανε ότι ήθελε μέσα στη ρακέτα. Και μετά όταν τον έκλεισες με βοήθειες, έτρωγες τα τριποντά από την λιθουανη αδερφαρα. Δυστυχώς ο Βουισιτς, έχει τελειώσει σαν παίκτης. Το έλεγε ο πρόεδρος την Μακαμπι (οι έλληνες είναι μαλακες που τον πήραν, και νόμιζα ότι έβγαζε χολή από την πίκρα του). Επίσης ο Μπουρουσης άκουσα ότι ψηνόταν στον πυρετό. Γιατί αγόρι μου? Τι έκανες? Μπουγέλα? Παγωτά? Κυκλοφορούσες με το φανελάκι? Πέρα από την πλάκα, σε τέτοια παιχνίδια προσέχεις τον εαυτό σου. Είναι αστείο να αρρωστήσεις σε final four. Και για τον Σοφοκλή. Δυστυχώς χάσαμε. Όσο πιο γρήγορα τον αφήσουμε να φύγει, τόσο καλύτερο για εμάς. Ο Γλυνιαδακης δεν νομίζω να είναι χειρότερος.
Και λίγα λόγια για το μέλλον. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, με τον χειρότερο Διαμαντιδη της δεκαετίας. Χάσαμε από ένα κρέας και από μια παροπλισμένη αδελφή. Βέβαια αν είχαμε Βασιλόπουλο, είμαι 1000% σίγουρος ότι θα νικούσαμε. Αλλά έχουν μαζευτεί τόσα πολλά ματς χαμένα. Οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τα λάθη έγιναν το καλοκαίρι. Ο βουισιτς όντας τραυματίας και έχοντας κατακτήσει τα πάντα, δύσκολα θα σου παίξει μπάσκετ. Ο Ερτσεκ καλός χρυσός. Αλλά σε 2-3 χρόνια. Όχι να μάθει μπάσκετ σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Καλός χρυσός ο Γκριρ, αλλά δυστυχώς Διαμαντιδης και Σπανουλης τον εχουνε κάνει πελάτη. Και αν μείνει θα συνεχίσουν να τον έχουν. Και τέλος ο Τσιλντρες. Όταν το τριάρι σου, δεν έχει σουτ. Καληνύχτα ζωή. Αν και χθες έπαιξε καλά, ήταν μέχρι τώρα απογοήτευση. Πάντως αν οι Αγγελόπουλοι συνεχίσουν έτσι (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ…. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ) τότε του χρόνου με 3-4 κινήσεις αποκλειστικά και μόνο από Ευρώπη και παίκτες στυλ Ναβαρο, Ρακοσεβιτς, Σισκαουσκας, Σπλιτερ, Σμοντις, Λορμπεργκ, Λαγκτον, Λαβρινοβιτς, Καουκενας πιστεύω ότι θα σαρώσουμε.
Ακούγεται πάντως ότι η ΤΣΣΚΑ του χρόνου θα αφήσει πολλούς παίκτες. Αν φύγει ο Σισκαουσκας και καταλήξει στον Παναθηναικο. Και εμείς μείνουμε με τον Τζος… Ούτε να το σκέπτομαι. Καλή τύχη στους Ρώσους αύριο!
Θα σου δώσω εγώ ένα τρίτο σενάριο.
Παίζουμε πρώτο ή τρίτο ματς της σειράς των τελικών, ΣΕΦ και μας στέλνουν ένα από τα γνωστά κομάντα (Ζαβλανός, Βορεάδης κτλ).
Μας τον περνάνε ασάλιωτο. Τι λέμε εκεί;
Αφού η απάντηση θα είναι έτοιμη: ούτε και στο Βερολίνο μας κερδίσατε.
Και θα έχουν δίκιο.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Dr.Red (02-05-09)
Νομίζω αυτές οι δύο προτάσεις έχουν το ζουμί της υπόθεσης.
Ο Κόκ έφερε Ξανθό και καθάρισε. Απλά, χαλαρά άνετα.
Οι κοντοπούτανοι (τότε κυρίως παυλάρας) είχαν φέρει πολίτη, παβλίσεβιτς, κόουτς κ και μάλκοβιτς.
Μην γράψω τι περγαμηνές είχαν πίσω τους. Αλλά κάθε φορά, το πρωτάθλημα το έβλεπαν με κυάλια.
Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι χάσαμε από τον σούμποντιτς.
Αλλά τότε, ο Ολυμπιακός ήταν φευγάτος και ο Χοχοχο τα είχε γαμήσει όλα.
Ο βάζελος δεν έχει τέτοιο σκοπό, τουλάχιστον όχι ακόμα.
---
Για μένα είναι πλέον ξεκάθαρο. Δεν μπορεί το παλικάρι ο Γιαννάκης.
Όχι γιατί δεν έχει το κοουτσάρισμα μέσα στον αγώνα.
Αλλά γιατί η ομάδα μας παίζει σαν κωλοχανείο.
ΥΓ. Σκεφτόμενος βέβαια με ηρεμία, νομίζω ότι συνέλαβα το πραγματικό σχέδιο του δράκου. Σε πέντε χρόνια (μακροπρόθεσμα δεν έλεγε και αυτός; η ομάδα χτίζεται κτλ κτλ), οι βάζελοι δεν θα μπορούν ούτε να σουτάρουν. Θα έχουν πιαστεί τα χέρια τους να σηκώνουν κούπες.
Αληθινά σατανικό...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Dr.Red (02-05-09)
διαβαζω τα ποσταρισματα και προσπαθω να μπω στην λογικη μερικων που θεωρουν τον βαζελο ομαδουλα.το ειπα και χθες και το ξαναλεω και σημερα.
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΑΥΤΟ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!!!!!
FUCK PAO AND THE AVENUE
Καλημέρα. Γαμιέται ο Πέκοβιτς και ο Πουστάρας.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks