Ναι,ακομα στην αρχη ειμαστε...καθε χρονο τα ιδια λεμε,οκ.
Haris1984 (02-05-09)
YΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΠΟΣΤ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΙΝΚ ΜΕ ΡΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αποτυχημενη και ξεφτυλισμενη οπως την λες δεν ειναι....Οσο για τις πραγματικες ξεφτιλες επι Κοκκαλη εγω επειδη ημουνα και τοτε σε φορα θυμαμαι το μπινελικι που επεφτε στο Σωκρατη και που ητανε πολυ χοντρο...Βρισιμο κανονικο...Τον Αγγελοπουλο δεν τον εχει βρισει κανενας..Καποια κριτικη που ακουει την ακουει γιατι καλως η κακως ο Ολυμπιακος δεν ειναι συνηθισμενος να ειναι με στιβαρη διοικηση και να μην μπορει να παρει τιτλο ουτε με αιτηση...ΑΚομη και στα πετρινα του μπασκετ του βολλευ η του ποδοσφαιρου το προβλημα ητανε κυριως διοικητικο δικο μας επειδη ειχαμε διοικητικο προβλημα...Προσωπικα δεν θυμαμαι στα 30 και πλεον χρονια σε καποιο σπορ που να ειχαμε ισχυρη διοικηση και να ειμασταν ακουποι...
Δεν λεω οτι το εργο με το βαζελο ειναι ευκολο αλλα πιστευω οτι εχουμε κανει και δικα μας λαθη...Οπως βεβαια και ο βαζελος στη δικη μας περιοδο της μεγαλης ομαδας ειχε κανει λαθη με κατι περιεργους σαν τον Παβλισεβιτς που ειχε φερει για το παγκο και κατι μεταγραφες-φωτοβολιδες του Παυλου για να βγει απο πανω...Οταν καταλαβανε οτι για να δουνε πρωταθληυμα και να στρωσουνε ομαδα χρειαζονται πρωτα απο λολα προπονητη και τον βρηκανε τελικα ψαχνοντας, το θεμα λυθηκε...
Αυτο πρεπει να κανουμε κι εμεις..Να ψαχτουμε εντος της ομαδας οχι εκτος...Εκει υπαρχει το προβλημα..Και να γινονται μεταγραφες με τηυ σωστη λογικη..Καποτε ο βαζελος μαζευε αντιστοιχους Παπαλουκαδες και Βουισιτς (Γιαννακης, Γκαλης, Παπατουκας κλπ) αλλα κορυφες ειδε οταν καποιοι νεοι και ορεξατοι (και παραλληλα ταλαντουχοι παιχτες) πιασανε τα ηνια...Κι εμεις το ιδιο...Αυτοκρατορια φτιαξαμε με νεους και πολυταλαντους..
Το τμημα μπασκετ χτιζεται σε λαθος βαση και με επιλογες που δεν ταιριαζουνε στο σκοπο για τον οποιο δημιουργειται...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Haris1984 (02-05-09)
δεν το πολύπιστεύω αυτό Σμαρούλα.
Πρέπει να σπάσει ο τσαμπουκάς με την μια,όπως στο ποδόσφαιρο.
Αν πάρεις το πρώτο τον έχεις τον άλλο από κάτω,πας με άλλη ψυχολογία,και τότε ....w ναι ως διά μαγείας έχεις και την τύχη με το μέρος σου.
Είναι σαν το τάβλι,όταν πας σίγουρος και δυνατός,σου κάθονται και οι ζαριές.
Και ξέρεις αν πέσει ο βασιλιάς από το θρόνο,δύσκολα ξανανεβαίνει.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Haris1984 (02-05-09)
Με αυτα που γιναν εκατερωθεν μεταξυ μας αμα τη ληξη του παιχνιδιου,φυσιολογικο το βρισκω...
ενα πράγμα ξεχνάς που αν το συνειδητοποιήσεις αλλάζει όλα όσα λες.
τότε ξεκίνησαν ολυμπιακός και βάζελος απο το 0 ενώ τώρα ο ολυμπιακός ξαναξεκινάει ενώ ο βάζελος είναι πρωταθλητής ευρώπης και ισόβιος πρωταθλητής ελλάδας....
αν για σένα δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στις 2 αυτές εποχές,τότε δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα.τότε ναι δικαιούσαι να πιστευεις οτι έγιναν όλα λάθος,υπάρχει ανικανότητα και λοιπά άλλα...
ναι ρε φιλε ετσι πρεπει να γινει δυστυχως.ειπαμε να πουμε μια κουβεντα αλλα να μην ξεφευγουμε κιολας.λες και εχουμε να χωρισουμε τιποτα μεταξυ μας.
τελος παντων.καληνυχτω εγω με την ευχη να πανε ολα καλα με την ομαδα στο πρωταθλημα και επισης με την ευχη να μου φερει ο αι βασιλης ενα netbook γιατι το laptop με κουραζει στο κρεβατι χαχαχα
σακηηηηηη.ξηλωσου
αντε καληνυχτα και περαστικα μας αδελφια![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Φυσιολογικο ειναι.
Ομως αν δεν δειχνετε διαθεση να σταματησετε τα μεταξυ σας πυρα τι να κανω; Εδειξα καθε καλη διαθεση να τελειωσει το θεμα "αναιμακτα". Τωρα ομως δεν εχω καμια καλη διαθεση και σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ να σεβαστειτε τους κανονισμους του φορουμ.
Οποιος αντιληφθει οτι δεν εσβησα καποιο ποστ που θα επρεπε να μου το στειλει ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ επαναλαμβανω.
Ε τοτε βρε Αλεξανδρε δεν εχουμε καμια τυχη.
Δεν θελω να το βλεπω ετσι.
Ελπιζω οτι μεσα απο αυτη τη ηττα θα μαθουν πολλα οι παιχτες μας ο προπονητης αλλα και εμεις. Ειναι κατι σαν οδηγος "τι να μην κανεις ωστε να νικησεις την επομενη φορα".
Ευχομαι να πανε ολα καλα στη συνεχεια ....
Τελος παντων φτανει η στεναχωρια για σημερα.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
ο βαζελος ειχε ξεκινησει πιο πριν απο εμας (μια διετια τουλαχιστον) και ειχανε ριξει και χοντρα λεφτα...Η διαφορα ειναι οτι η τοτε διοικηση ειχε καταφερει και βρηκε τον προπονητη που ειχε αναγκη με την πρωτη επιλογη...Και πανω εκει εχτισε...Οι Αγγελοπουλοι δεν καταφερανε να βρουνε τετοιον και γιαυτο ταλαιπωρουνται και για αυτο και αλλαζουνε συνεχεια ροστερς και προπονητες..
Στον παγκο πασχει πρωτα απο ολα η ομαδα..Και το μυστικο της επιτυχιας του βαζελου ειναι στον παγκο..>Αν φυγει ο Σερβος ακομη κι αν μεινουνε ολοι οι παιχτες ο βαζελος θα πεσει απο την κορυφη...Το προβλημα με το Γιαννακη ειναι οτι δεν τον "εχει" τον Ζοτς..Καποια στιγμη θα τον κερδισει πιστευω αλλα παλι τα στατιστικα απεναντι στο Σερβο θα ειναι αναλογα με τα τωρινα...Απλα μπορει να του κλεψει καμια κουπα...
Οσο ειναι ο Σεβρος στον παγκο του βαζελου δυσκολα θα κυριαρχησουμε ενω ο βαζελος θα συνεχιζει να σηκωνει κουπες...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Σμαρουλα,μαλλον διδαχτηκαν οι παικτες και ο προπονητης απο τη σημερινη ηττα,ο,τι και απο τις αλλες 2.το απολυτο τιποτα δηλαδη.
Προεδερε,αν κατι υποπεσει στην αντιληψη μου θα στο μεταφερω.θα ψαξω κι εγω,γιατι ειχα παρει κι εγω μερος.
Θα παω κι εγω να κοιμηθω σε λιγο. Θα κατσω λιγο για να δω αν το θρεντ πρεπει να κλειδωθει ή όχι. Και αυριο συνεχιζω. Με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ οποιο ποστ υποπεσει στην αντιληψη σας οτι πρεπει να κοπει και ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.
Ευχαριστω.
Πολλή ξενέρα ... δεν κλείνει ο μάτις με τπτ ... που 'σαι ρε Παντελή να μας γράψεις κανένα Lexotanil?
Bookmarks