“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
kouzoulo (02-05-09)
Εγω ειμαι ομως που ημουνα 40 χρονια φουρναρης. Παρακαλω πολυ παιδια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
πάντως το μόνο που συγκράτησα απο αυτόν τον ημιτέλικο ήταν η σεβιτόρα στα μπροστινά τραπέζια του pure red.φανταστικό tatoo![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
nbqgr (04-05-09)
ε ναι..Καταδισκαστικες οπως και στα προηγουμενα παιχνιδια...Η εντολη να ποαει η μπαλλα στο Γκρηρ στο τελος δεν μου λεει τιποτε...Υπηρχε πλανο να ελευθερωθει ο Γκρηρ; Ο Γκρηρ σε ολο το δευτερο ημιχρονο ητανε κλεισμενος ασφυκτικα...Πώς θα εβαζε το τελευταιο καλαθι; Με επιφοιτηση εξ ουρανου;
Ασε δε που ειμασταν και προβλεψιμοι...
Για τον Τεο συμφωνω...Το αρχικο μου σχολιο ητανε να συγχαρω τον Γιαννακη και τον Τεο για την εμφανιση...Εχω την αισθηση οτι και ο Μπουρου κανει λαθος στο τελος γιατι δεν ειδαε την κινηση του Γκριρ να ξεμαρκαριστει...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Σμαρω το κλιμα ηττοπαθειας το εξηγησα στο προηγουμενο ποστ..Δεν με προσεχεις:P
Κλιμα ηττοπαθειας,οταν μπαινουμε μεσα αδρανεις και χανουμε εξαρχης ακομα και με 11 ποντους και σχεδον σε ολο το ματς κυνηγαμε το βαζελο στο σκορ και προσπαθουμε να το ανατρεψουμε.Τελος παντων,ο,τι εγινε,εγινε.
θα μπορούσε αν...αν...αν.....αλλά δεν έχει νοημα να το συζητάμε τώρα.....
εγώ περίμενα πράγματα από τον Πάργκο σήμερα....θα μπορούσε να είναι το μυστικό μας όπλο....λάθος του Γιαννάκη που δεν τον εκμεταλλεύτηκε....ήταν ο μόνος παίκτης που δεν μπορούσε να προβλέψει και να σταματήσει ο βάζελος, μιας και δεν παίζει στην Ελλάδα....περίμενα κάποια συστήματα πάνω του ειδικά στην 4η περίοδο.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Haris1984 (02-05-09)
παιδιά εγώ δεν νομίζω το οτι δεν πήρε την τελευταία επίθεση ο γκρίρ ήταν δική του πρωτοβουλία...
να μου λέγατε για άλλο παίχτη να το συζητούσα.αλλά ειδικά ο γκρίρ δεν νομίζω να έκανε κάτι τέτοιο απο μόνος του.
πιστευω πως αυτή ήταν η εντολή.είτε απο καμιά φωνή του γιαννάκη είτε του παπαλουκά...
τέλος πάντων...
somekindofgrinder (02-05-09)
Bookmarks