Επιπλεον.
Ο Τεοντοσιτς απεδειξε ΚΑΙ σημερα οτι ΔΕΝ ειναι Σερβος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σμαρουλα,δεν καταδικαζουμε το Γιαννακη για το οτι χαθηκε τοασο τοπαιχνιδι σε μια λαθος τελευταια επιθεση,οσο για το ΚΛΙΜΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ απεναντι στο βαζελο που εχει μεταδωσει και εχιε διαπνευσει την ομαδα.Κι αυτο φαινεται και απο το πως μπαινουμε σε καθε ματς(με εξαιρεση το φετονο στο ΣΕΦ)και απο το οτι και σημερα σχεδον σε ολο τον αγωνα ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ το βαζελο για να ανατρεψουμε το σκορ.Αυτα τα απλα.
Ακριβως!! (το εχω πει χιλιες φορες για το Βαλβερδε δεν τον θελω αλλα πρωταθλημα μου πηρε ανετοτατα)
Μονο που εσυ εγραψες να παρει το πρωταθλημα και να τον διωξουμε.
Τα καλα του ποδοσφαιρου να κανουμε ετσι??
Λες και στο μπασκετ φτιαξαμε την ομαδαρα που εχουμε στο ποδοσφαιρο που ειναι ολοι ποτισμενοι με την κατακτηση του πρωταθληματος.
Τεσπα δεν ειναι προσωπικη η αντιπαραθεση διαλογο κανουμε.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Τα είδα τα ποστ και εσύ ξεκίνησες. " Κάτι... οπαδοί σαν εσένα διαιωνίζουν μια μαλακισμένη κατάσταση. Γι' αυτό καλά να πάθουμε..."
Κάνω παρατήρηση και στους 2 και συνεχίζεις με "μαλακίες" και "πίπες".
Πάνο δεν μου αρέσει να παίζω το ρόλο της mod, πρέπει να ξέρετε και εσείς τα όρια.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Επιπλεον τωρα γυρισα. Οτι δεν συναδει με τον κανονισμο του φορουμ ξερετε ε;
ΗΡΕΜΗΣΤΕ. Καντε οτι εκανα κι εγω. Μη γραφετε μεχρι να ηρεμησετε.
το προτιμούσα όμως έτσι!!!!!
κι εγώ....
πού το ξέρεις;;;; εγώ θα ορκιζόμουν πως ο Γκριρ ήθελε να πάρει τρίποντο!!!!!
όχι και αυτό μας στοίχισε....
γιατί ρε Σάκη;;;; 1/1 τρίποντο από τα 7 μέτρα.....οργανωτικά όσο μπήκε ήταν καλός....πιστεύω άξιζε κι άλλο χρόνο....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Με διαβαζετε ή να νιωσω χεσμενος;
Πάνο και Ηλία, ας μην το συνεχίσουμε... Είναι πραγματικά κρίμα να καταλήξουμε σε καυγά επειδή κάποιοι εκατομμυριούχοι έχασαν ένα παιχνίδι όπως το έχασαν τέλος πάντων.
Oχι καθολου .. μαλιστα ηταν καταδικαστικες .Αλλα αν παρατηρησες ειναι επιλογη του Τεο που πασαρει στον Βουιστις .. και λαθος επιλογη του Βουισιτς που σουταρει ενω απομενουν 7 δευτερα.
Η επομενη επισης ειναι επιλογη του παικτη να πασαρει .. βγαζοντας βεβαια σε καλη θεση τον Μπουρου.Δεν εχει αναμειξη ο Δρακος καθως εντολη του ειναι να παει στα χερια του Γκρηρ η τελευταια επιθεση
ffyiannis (02-05-09)
τα κεφάλια μέσα πάλι και πάμε για το πρωτάθλημα.
έγιναν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΗ αλλά δέν είναι επί της παρούσης να τα αναλύσουμε τώρα.
FUCK PAO AND THE AVENUE
Βρε Χαρη για ποιο κλιμα ηττοπαθειας μιλαμε για το σημερινο παιχνιδι??
Σε ενα σουτ χαθηκε το ματς αυτο ειναι ολο.
Ειπε ο Γιαννακης χαστε το σουτ?
Ειπε ο Γιαννακης Γκριρ μη σουταρεις?
Ειπε ο Γιαννακης Μπουρουση μη το βαλεις??
Στην τελικη δεν με νοιαζει τι εγιναν στα περασμενα παιχνιδια, φρεσκα κουλουρια λεει ο κουλουρας.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Bookmarks