Σελίδα 34 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 414243031323334353637384454 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 661 έως 680 από 1122

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βάζελος: final 4 game 1

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να τον ευχαριστήσουμε και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
    Και να παρουμε στη θεση του τον...Λουτσέσκου!

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.757
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.315 φορές σε 10.852 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να τον ευχαριστήσουμε και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
    Εγώ πάλι Ελευθερία ελπίζω να τον ευχαριστήσουμε κι αυτόν και τους παίχτες που μας χάρισαν το Πρωτάθλημα.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (02-05-09)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.975 φορές σε 14.484 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα θες και τα λες αυτά στην Ελευθερία ή σου ξεφεύγουν??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από spysta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι βεβαια αυτο θα το εκανε αν ηταν προπονητης σε ομαδα ΝΒΑ .. καθως στους Ευρωπαικους κανονισμους time out την ωρα που εξελισσεται το παιχνιδι δεν μπορεις να παρεις.
    Επισης ο Γκρηρ διαλεξε να πασαρει και οχι ο Γιαννακης .σημαντικο κι αυτο ..
    πεταξες την βομβα σου!
    πως εξελισσεται το παιχνιδι?δεν μπηκε το καλαθι?
    ο προπονητης εκει ζηταει αμεσως ταιμ αουτ και το χρονομετρο σταματαει

ο Γιαννακης εδωσε την εντολη αν δεν το προσεξες για την τελευταια επιθεση.

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εχεις πει πολλες μπαλαφαρες αποψε, αδερφε, αλλα αυτο με τους αμερικανους ουτε ο Ιεκ δεν το εχει ξεστομισει.

Κι οσο για τα αποτελεσματα, αυτα μου λενε οτι φετος στη πρωτη χρονια του Γιαννακη που εχει την ομαδα απο την αρχη και τη δουλευει, βγηκαμε πρωτοι με ρεκορ νικων και παμε με πλεονεκτημα εδρας στα πλει οφ. Πηγαμε μετα απο 10 χρονια σε φαιναλ φορ, ενω ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους κοντρα στη στη Ταου. Επισης κοντραραμε μεχρι τελους μια πανισχυρη και δεμενη ομαδα στον τελικο κυπελου και αποψε και χασαμε στη τριχα κατι που δε μπορει να γινεται εσαει.
    100 φορες να παιζαμε ξανα αυτο το παιχνιδι(με την Αμερικη εννοω),και τις 100 θα χαναμε.Παρακατω.

Δεν ειπα πως δενε γινε πορεια φετος προοδοου,αλλα απο αυτο,μεχρι να κατακτησεις κατι,υπαρχει αποσταση.και απορω ποτε επιτελους θα τη διανυσουμε αυτη την αποσταση.Για να δουμε..Γιατι το κοντερ ως τωρα γραφει 0.Αν παρθει το πρωταθλημα,τοτε μαλιστα,θα εχει γινει ενα σημαντικοτατο βημα.
    Σημερα χασαμε για ενα καλαθι,στον Τελικο Κυπελλου χασαμε ανετοτατα,οπως και στο α παιχνιδι στο οακα.και στο παιχνιδι στο σεφ με τα χιλια ζορια,αλλα νικησαμε.

οσο για το ρεκορ νικων,περα απο χαρα δεν προσφερει τιτλο.και ειδικα σε ενα πρωταθλημα οπου υπαρχουν 2 μονο ομαδες.

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θα παραθεσω κανενα ποστ με το "σας στα ελεγα".θελω να παρουμε το πρωταθλημα και να φυγει αυτος ο ανθρωπος απο την ομαδα.δεν μου κανει πως το λενε.και τα αποτελεσματα το δειχνουν απο μονα τους Σμαρω.

sirkostas,με ολο το σεβασμο,σε τι απολα αυτα που γραφω εχω καποιο αδικο?
    Θα στεναχωρησω πολυ αμα σου πω πως αμα ο Γιαννακης παρει πρωταθλημα (και το Γιαννακης δεν μου αρεσει γιατι η ομαδα δεν ειναι ο Γιαννακης μονο, δεν ειμαι λαγος στις νικες οι παιχταραδες στις ηττες ο αχρηστος προπονητης) δεν τον κουναει κανεις απο την ομαδα??
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πάνο μαζέψου λίγο, οκ? Φόρουμ είμαστε όπως λες και κάνουμε διάλογο σεβόμενοι τους συνομιλητές μας. Αν δεν συμπαθείς κάποιον χρήστη μπορείς απλά να μην του απαντάς.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Το avatar του χρήστη spysta

Thanks
    114
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 731 φορές σε 353 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπα δεν νομιζω....Θα τον ειχε ξεχασει τον Σαρας στον παγκο ο Γιαννακης...Οπως ξεχασε τον Παργκο και επισης ξεχασε να βγαλει η να κανει κατι με τον Γκρηρ που ητανε μπλοκαρισμενος...
    Μου συγκρινεις τωρα το αστερι της ομαδας του ΠΑΟ .. με εναν παικτη (παικταρα) που εχει ομως να παιξει 1 μηνα με την ομαδα!
    Σ'αυτο που λες για Γκρηρ συμφωνω .. αν και το μονο που θα μπορουσε να κανει ηταν να παιξει στην αδυνατη πλευρα αφηνοντας τον Λιν για 1vs1 .. λιγο δυσκολο ομως γιατι ο ΠΑΟ επαιζε κινητη ζωνη την περισσοτερη ωρα με αποτελεσμα .. να μην αφηνονται ελευθεροι χωροι.Το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει ο Δρακος ηταν να εχει ενα πολυ καλο σουτερ στο 4 .. αλλα ουτε ο Ερτσεγκ (δεν βγηκε καθολου αυτος ο παικτης) ουτε ο Πριντεζης ειναι τετοιοι

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πεταξες την βομβα σου!

Στα σοβαρα τωρα.

Το ειδες πραγματι το παιχνιδι ή οχι?

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

Στα σοβαρα τωρα.

Το ειδες πραγματι το παιχνιδι ή οχι?
    οχι. ενα δυο λεπτα ειδα

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα σου απαντήσω αύριο γιατί απόψε δεν είμαι σε θέση.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Το avatar του χρήστη spysta

Thanks
    114
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 731 φορές σε 353 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πεταξες την βομβα σου!

Μα δεν μπηκε καλαθι .. κατσε λιγο την φαση οπου χανει ο Πεκοβιτς το λει απ δεν λες που μπαινει βγαινει η μπαλα ?(και στα καπακια χανει το σουτ ο Μπουρου)
    Σ αυτη τη φαση οπου μενουν 15 δευτερα .. δεν εχει δικαιωμα να ζητησει ταιμ .

Εκτος κι αν εννοεις την φαση στα 58 δευτερα οπου σκοραρει ο Πεκοβιτς .Εκει ναι μπορει αλλα δεν το κανει .. και χανει μετα ο Βουισιτς το τριποντο (στο οποιο θεωρω οτι γινεται και λιγο φαουλ)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

[QUOTE=Haris1984;414491]100 φορες να παιζαμε ξανα αυτο το παιχνιδι(με την Αμερικη εννοω),και τις 100 θα χαναμε.Παρακατω. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

Δεν ειπα πως δενε γινε πορεια φετος προοδοου,αλλα απο αυτο,μεχρι να κατακτησεις κατι,υπαρχει αποσταση.και απορω ποτε επιτελους θα τη διανυσουμε αυτη την αποσταση.Για να δουμε..Γιατι το κοντερ ως τωρα γραφει 0.Αν παρθει το πρωταθλημα,τοτε μαλιστα,θα εχει γινει ενα σημαντικοτατο βημα.
    Σημερα χασαμε για ενα καλαθι,στον Τελικο Κυπελλου χασαμε ανετοτατα,οπως και στο α παιχνιδι στο οακα.και στο παιχνιδι στο σεφ με τα χιλια ζορια,αλλα νικησαμε.

οσο για το ρεκορ νικων,περα απο χαρα δεν προσφερει τιτλο.και ειδικα σε ενα πρωταθλημα οπου υπαρχουν 2 μονο ομαδες. ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΤΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 7ΕΤΙΑ. ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ.

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα στεναχωρησω πολυ αμα σου πω πως αμα ο Γιαννακης παρει πρωταθλημα (και το Γιαννακης δεν μου αρεσει γιατι η ομαδα δεν ειναι ο Γιαννακης μονο, δεν ειμαι λαγος στις νικες οι παιχταραδες στις ηττες ο αχρηστος προπονητης) δεν τον κουναει κανεις απο την ομαδα??
    Λογικο μου ακουγεται αμα παρει πρωταθλημα να μην τον κουνησει κανεις.Αλλο τι θελουμε και αλλο τι συμβαινει.

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μου συγκρινεις τωρα το αστερι της ομαδας του ΠΑΟ .. με εναν παικτη (παικταρα) που εχει ομως να παιξει 1 μηνα με την ομαδα!
    Σ'αυτο που λες για Γκρηρ συμφωνω .. αν και το μονο που θα μπορουσε να κανει ηταν να παιξει στην αδυνατη πλευρα αφηνοντας τον Λιν για 1vs1 .. λιγο δυσκολο ομως γιατι ο ΠΑΟ επαιζε κινητη ζωνη την περισσοτερη ωρα με αποτελεσμα .. να μην αφηνονται ελευθεροι χωροι.Το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει ο Δρακος ηταν να εχει ενα πολυ καλο σουτερ στο 4 .. αλλα ουτε ο Ερτσεγκ (δεν βγηκε καθολου αυτος ο παικτης) ουτε ο Πριντεζης ειναι τετοιοι
    στο τελευταιο λεπτο ητανε σωστες οι επιθεσεις μας; με λογικη;
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Talking

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα θες και τα λες αυτά στην Ελευθερία ή σου ξεφεύγουν??
    Ποια?

Τι?

Πως?

Νιξ φερστάντ!

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

[quote=sirkostas;414502]
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    100 φορες να παιζαμε ξανα αυτο το παιχνιδι(με την Αμερικη εννοω),και τις 100 θα χαναμε.Παρακατω. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

Ιστορικο παιχνιδι ολοι το θυμομαστε.Αλλα θυμομαστε πως και στον τελικο φαγαμε μια κατραπακια ανευ προηγουμενου.

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΤΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 7ΕΤΙΑ. ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ.
    Αυτο θα το δειξει μονο ο χρονος και η εξελιξη.μακαρι τα 7 χρονια που δεν αλλαζει αυτο να γινουν 8.

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν ειμαι καθολου εμπαθης με τον Γιαννακη,θα δεις αν πας σε παλια ποστ οτι εχω τσακωθει υποστηριζοντας τον Γιαννακη.
    Υποστηριζαν καποιοι οτι ειναι κακος προπονητης και λουζερ..εγω ελεγα οχι ειναι καινουργια ομαδα,να την αφησουμε να ρολαρει και μετα τον Μαρτη να κρινουμε...
    Η ομαδα πλεον εχει ρολαρει.οι παικτες γνωριζονται μεταξυ τους πολυ καλα.
    αλλα στα τελευταια λεπτα παντα εκει χανεται το παιχνιδι.Γιατι?
    εκει πρεπει να το παρει πανω του ο κοουτς..και δυστυχως ο Γιαννακης επιβεβαιωσε οτι κολλαει στα τελευταια λεπτα. και χανουμε για λιγους ποντους
    Κοιτα να δεις σημερα (γιατι μιλαμε για το σημερινο παιχνιδι και μονο) χασαμε το ματς απο ενα σουτ. Δεν κατηγορω τον Μπουσουση που το εχασε γιατι και αλλες φορες ο Γιανναρος δεν εχει κρυφτει πισω απο κανεναν και απο τιποτα. Το οτι επρεπε να κανει το σουτ ο Γριρ ολα οκ και εγω συμφωνω. Εδω ομως που ειναι το λαθος του Γιαννακη που εχασε το ματς?
    Δεν μπορουσε να παρει ταιμ αουτ οποτε δεν μπορουσε να σχεδιασει την τελευταια επιθεση και να ηθελε. Θολωσε και ο Γκριρ ή αν θες "φοβηθηκε" να κανει το σουτ και ετσι εκανε πασα.
    Που φταιει ο Γιαννακης ομως και εδω?
    Δηλαδη και εγω μαζι σας να φυγει ρε παιδια αμα του καταλογιζουμε μια ηττα επειδη οι κανονισμοι δεν επιτρεπουν να παρει ο κοουτς ταιμ αουτ οταν "παιζει" η μπαλα σε αστοχο σουτ.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

Μα δεν μπηκε καλαθι .. κατσε λιγο την φαση οπου χανει ο Πεκοβιτς το λει απ δεν λες που μπαινει βγαινει η μπαλα ?(και στα καπακια χανει το σουτ ο Μπουρου)
    Σ αυτη τη φαση οπου μενουν 15 δευτερα .. δεν εχει δικαιωμα να ζητησει ταιμ .

Εκτος κι αν εννοεις την φαση στα 58 δευτερα οπου σκοραρει ο Πεκοβιτς .Εκει ναι μπορει αλλα δεν το κανει .. και χανει μετα ο Βουισιτς το τριποντο (στο οποιο θεωρω οτι γινεται και λιγο φαουλ)
    ναι ναι φιλε μου.δικο μου το λαθος.ειχα στο μυαλο την προηγουμενη φαση,το καλαθι του Πεκοβιτς στο 1 λεπτο.και κει ομως δεν πηρε ταιμ αουτ ο γιαννακης τωρα που το λες

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Επαναλαμβανω το χιλιοειπωμενο οτι δεν μπαινω στον κοπο να διαβασω οσα γραφτηκαν πριν.

α. Το παιγνιδι χαθηκε στις λεπτομερειες. Δυστυχώς το δωσαμε.

β. Εχει ευθύνη ο παγκος. Ο Γκριρ ηταν 10 λεπτα (οταν ο βαζελος επαιρνε τη διαφορα) εκτος αγώνα. Γιατι; Γιατι δεν ειχε σχεδιαστει η τελευταια επιθεση και εγινε ντουγρου και γιουργια στον ντορβα με τα κουλουρια. Μειον κύριε Γιαννακη.

γ. Ο Γιαννακης ομως μας εφερε εδω. Ουτε ο Γιωργακης ουτε ο Γκερσον ουτε ο Ζουρος ούτε ο Δούρος.

δ. Απαραδεκτη η εμφανιση των Βουϊσιτς-Μπουρουση. Χαλαρα οι καλυτεροι του βαζελου.

ε. Κύριε Μπουρουση αγαπημενε της εξεδρας. Πριν απο ενα τετοιο ματς ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ τον εαυτο σου και δεν τα κλανεις ολα οπως κανεις ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ. Φταις. Και φταις πολύ.

στ. Νικολα Βουϊσιτς. Ο παικτης-σκατα, ο παικτης-πίπες. Που ητανε σημερα στο σημαντικο ματς;

Εν κατακλειδι θα το ξεπερασω. Ομως αυτη η ηττοπαθεια απεναντι στο βαζελο πρεπει να ξεπεραστει. Οχι απο εμενα ομως.

Προχωραμε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (02-05-09)

Σελίδα 34 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 414243031323334353637384454 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές