Haris1984 (01-05-09)
έχω βαρεθεί να χάνω από τους λαγούς ρε παιδιά...αν και ακόμα μια φορά ήταν ΠΟΛΥ καλύτεροι απο μας...πρέπει να διορθωθούν πολλά...πάντως έρχονται τα πλει-οφφ όπου ελπίζω να γίνει αυτό που ζητάμε και να μην ξαναχάσουμε....
Haris1984 (01-05-09)
Ένα καλάθι διαφορά κρίνει αποτελέσματα όχι προπονητές. Οι προπονητές κρίνονται σε σύνολο αποτελεσμάτων. Κι εκεί στο πρωτάθλημα έχουμε ρεκορ νικών. Για ένα καλάθι παραπάνω θα γράφαμε τώρα διθυράμβους. Είναι κρίμα να τρώμε τις σάρκες μας όταν η ομάδα είναι σε ανοδική τροχιά. Για μένα αν πάρουμε το πρωτάθλημα η χρονιά είναι πετυχημένη. Σε αντίθετη περίπτωση το ξανασυζητάμε...
ð åéíáé ç êáëõôåñç öñïíô ëáéí ãéá íá êáôáëáâù???öáíçêå,áíõðáñêôïò ï âïõéóéôò,ï ìðïõñïõóçò áñíçôéêïôáôïò ê åêáíå ôçí ìáëáêéá óôï ôåëïò ê íá óáò ðù ê êáôé ÓÔÁÑ×ÉÄÉÁ ìïõ ð çôáí áñùùóôïò ìáëáêáò åéíáé,ïëç ôçí ÷ñïíéá ðåñéìåíïõìå áõôï ôï öáéíáë öïñ ê áõôïò ðáåé ê ì áññùóôáéíåé,ï åðáããåëìáôéáò ð ðëçñùíåôáé ê ãéáõôï óôï íá ðñïóå÷åé,ê öõóéêá êáôáëçîáìå óôï íá å÷ïõìå ôïí âïõãéïõêá ùò ôñéôç ëõóç,áöïõ ãéá ôï êñåáò ïõôå ëïãïò,áíôå óïöïêëáñå åõ÷áñéóôïõìå ãéá ôá ïóá ðñïóöåñåò óôïõò áíôéðáëïõò ìáò ìå ôá áìåôñçôá ëáèç óïõ,âçìáôá,ê ê ê,áíôå áãïñé ì ê åóõ!!!!
áõôç ëïéðïí íáé åéíáé ç êáëõôåñç öñïíô ëáéí ôçò åõñùðçò äåí ôï óõæçôù,åéäéêá äå ïôáí ðëáéóéùíåôáé áðï ôïí åñôóåãê ôïí ðåëåêáíï ê ïëá ôá ÷ñõóá ôáëåíôá ð ìáò å÷ïõí öïñôùóåé!!!!
ðáéäéá ôùñá ðñùôáèëçìá
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, από τις μέχρι τώρα αποτυχίες μας απέναντυ του, ένα είναι το γεγονός που θα συμφωνήσουμε όλοι. Δεν υπάρχει πια διαφορά μεταξύ μας. Η ψαλλίδα έκλεισε και η χαώδης διαφορά ανήκει στο παρελθόν. Λίγες λεπτομέρεις μένουνε και ναμαστε καλά, ο εφιάλτης του είναι προ των πυλών. Ο χειρότερος εφιάλτης του βάζελου που σε λίγο θα χάσει και το μοναδικό ομαδικό που του έμεινε. Όλοι νοιώθουμε το ίδιο. Αλλά επίσης όλοι νοιώθουμε ότι είναι η τελευταία πίκρα.
Πάει πέρασε.
Το αύριο περιμένει ένα ακόμα βήμα μπροστά, από την ομάδα που ξεκάθαρα θα είναι το ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ στη πατρίδα μας, αφήνοντας στο σιχαμένο, το τάβλι το φιδάκι τη ντάμα και το γκρινιάρη.....
---------------------
![]()
billagelo (06-05-09), dekas7 (01-05-09), Du3lisT (01-05-09), giorgossiderie (01-05-09), IERO (01-05-09)
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ï Ðáíáèçíáúêüò åßíáé ðïëý ìåãÜëç ïìÜäá, ðñïóðáèïýìå íá ôïí öôÜóïõìå êáé åßìáóôå óå êáëü äñüìï, ôï ìáôò óÞìåñá ÷Üèçêå áð' ôçí áðïõóßá ôùí øçëþí êáé ôïõ ÐáðáëïõêÜ, åêåß ðïõ Ýðñåðå áõôüò êáé ï Âïýéóéôò íá äåßîïõí ïôé åßíáé ìåãÜëïé ðáß÷ôåò äåí ôï Ýêáíáí, óå áíôßèåóç ìå ôïí Ãéáóéêåâßôóéïõò.
-Δεν εχουμε τον δυνατο σεντερ κατω απο το καλαθι,δεν φταιει αυτος αν ο Σοφο ειναι βλακας.Αν τον ειχε σημερα,σιγα μην τον επαιζε πλατη ο Πεκοβιτς και να τον κανει γιογιο οπως τον Βουισιτς.
-Δεν ειχαμε τον καλυτερο μας αμυντικο.
-Ο φετινος μας MVP αγωνιζοταν με 40 πυρετο,του φευγε η μπαλα απο τα χερια
-Ο Παπαλουκας δεν επαιξε καλα,ο Γκριρ δεν σκοραρε ενα ολοκληρο ημιχρονο.Κακος και ο Πριντεζης.
Αν μου τα λεγαν πριν τον αγωνα θα ελεγα οτι θα χασουμε με 30 ποντους.
Το οτι τα καταφεραμε τοσο καλα υπο αυτες τις συνθηκες ειναι κατορθωμα.
Εν ολιγοις ο Γιαννακης για μενα σημερα,φταιει λιγοτερο απ'ολους.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!
Ρε παιδια στην τελευταια φαση,ο Μποουρουσης,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και ο Γκριρ ΑΡΓΕΙ να του κανει την πασα.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ?
Που χασαμε σημερα?Κουραστηκε ο Παπαλουκας,εκλεισε ο (ανυπαρκτος επιθετικα σημερα)Διαμαντιδης τον Γκριρ και χασαμε περιμεναμε λυσεις απο Χαλπεριν.
Αλλα αν γινουμε πιο συγκεκριμενοι,στην προ-τελευταια φαση χασαμε με το τριποντο του Βουισιτς(αν εχεις το Θεο σου!!!)
Και για να πουμε και κατι για την τεχν.ηγεσια...ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ?Αφου ειχε ψυχολογια σημερα!3ποντο απ'τα 7 μετρα-κρυος εβαλε-τι αλλο ηθελε?
ìå ôçí ïìáäá ôçò ðñùôçò ÷ñïíéáò ôçò 4åôéáò ðïõ ëåò ÷áóáìå ìå 30áñá óôï êõðåëëï êáé 3-0 óïõéð óôïõò ôåëéêïõò..íá ìçí ôçí áëëáæáìå?
äåí åéíáé åêåé ôï ðñïâëçìá,ôï ðñïâëçìá åéíáé ïôé óôá êñéóéìá ï Ãéáííáêçò ÄÅÍ ÕÖÉÓÔÁÔÁÉ ÙÓ ÐÑÏÐÏÍÇÔÇÓ.ÄÅÍ ÕÐÁÑ×ÅÉ ÃÉÁÍÍÁÊÇÓ.
ôïí óôçñéæá ïóï ëéãïé áëëá ãéá áêïìá ìéá öïñá ìáò êñåìáóå
ôåëåõôáéá åêáéñéá ôï ðñùôáèëçìá
Haris1984 (01-05-09)
Bookmarks