Σελίδα 27 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 7172324252627282930313747 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 521 έως 540 από 1122

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βάζελος: final 4 game 1

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

έχω βαρεθεί να χάνω από τους λαγούς ρε παιδιά...αν και ακόμα μια φορά ήταν ΠΟΛΥ καλύτεροι απο μας...πρέπει να διορθωθούν πολλά...πάντως έρχονται τα πλει-οφφ όπου ελπίζω να γίνει αυτό που ζητάμε και να μην ξαναχάσουμε....

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (01-05-09)

Το avatar του χρήστη Red$mile

Thanks
    3.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.749 φορές σε 1.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ένα καλάθι διαφορά κρίνει αποτελέσματα όχι προπονητές. Οι προπονητές κρίνονται σε σύνολο αποτελεσμάτων. Κι εκεί στο πρωτάθλημα έχουμε ρεκορ νικών. Για ένα καλάθι παραπάνω θα γράφαμε τώρα διθυράμβους. Είναι κρίμα να τρώμε τις σάρκες μας όταν η ομάδα είναι σε ανοδική τροχιά. Για μένα αν πάρουμε το πρωτάθλημα η χρονιά είναι πετυχημένη. Σε αντίθετη περίπτωση το ξανασυζητάμε...

4. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red$mile για αυτό το μήνυμα:

IERO (01-05-09), kritikia (02-05-09), sirkostas (01-05-09), smageo (01-05-09)

Το avatar του χρήστη belluschi7

Thanks
    128
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 376 φορές σε 240 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτη την ωρα δεν θα ηθελα να σχολιασω το παιχνιδι, καθως επισης δεν θα ηθελα να κρινω το Γιαννακη και τον Παπαλουκα που οπως διαβαζω τους γραφετε χιλια δυο.
    Μονο μια κουβεντα, οταν η καλυτερη φροντ λαιν της Ευρωπης - θεωρητικα παντα - κανει πρωτο μαγκα τον λεγε με "κρεας Πεκοβιτς" δεν νομιζω να μπορουμε να πουμε πολλα.

Εξαλλου δεν εχω και πολυ χρονο να κατσω να κλαψω πανω απο την καρδαρα με το χυμενο γαλα, εχουμε ενα τελικο αυριο .....

Over ....
    π ειναι η καλυτερη φροντ λαιν για να καταλαβω???φανηκε,ανυπαρκτος ο βουισιτς,ο μπουρουσης αρνητικοτατος κ εκανε την μαλακια στο τελος κ να σας πω κ κατι ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ μου π ηταν αρωωστος μαλακας ειναι,ολη την χρονια περιμενουμε αυτο το φαιναλ φορ κ αυτος παει κ μ αρρωσταινει,ο επαγγελματιας π πληρωνεται κ γιαυτο στο να προσεχει,κ φυσικα καταληξαμε στο να εχουμε τον βουγιουκα ως τριτη λυση,αφου για το κρεας ουτε λογος,αντε σοφοκλαρε ευχαριστουμε για τα οσα προσφερες στους αντιπαλους μας με τα αμετρητα λαθη σου,βηματα,κ κ κ,αντε αγορι μ κ εσυ!!!!

αυτη λοιπον ναι ειναι η καλυτερη φροντ λαιν της ευρωπης δεν το συζητω,ειδικα δε οταν πλαισιωνεται απο τον ερτσεγκ τον πελεκανο κ ολα τα χρυσα ταλεντα π μας εχουν φορτωσει!!!!

The Purifier Το avatar του χρήστη Yulin

Περιοχή
    Brahami city
    Thanks
    426
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 697 φορές σε 370 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ήταν καταπληκτικός ο αγώνας.
    Έπρεπε να πάμε για τρίποντο.
    Θέλω να χάσει το κύπελλο ο βάζελος.
    Nittens lux, horrenda procela, tenebris aeternis involuta...

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

7. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Yulin για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (01-05-09), Red$mile (01-05-09), Rodner7 (01-05-09)

τα παντα ολα Το avatar του χρήστη bibis

Thanks
    130
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 592 φορές σε 298 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παιδια τωρα πρωταθλημα

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    4 χρονια ιδια ομαδα που την ειδες?
    Eιπα ποτε πως ειναι η ομαδα ιδια 4 χρονια?μην με βαζεις να ξαναλεω τα ιδια.ειπα πως περασανε 4 χρονια απο τοτε που η ομαδα αρχισε να επανερχεται στο προσκηνιο σιγα σιγα και πως το λαθος που κανουμε ειναι το συνεχες ραβε ξηλωνε καθε καλοκαιρι.

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Bill_xanthi Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχω βαρεθεί να χάνω από τους λαγούς ρε παιδιά...αν και ακόμα μια φορά ήταν ΠΟΛΥ καλύτεροι απο μας...πρέπει να διορθωθούν πολλά...πάντως έρχονται τα πλει-οφφ..
    που ειδες οτι ηταν πολυ καλυτεροι?αλλο ματς εβλεπες?

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Yulin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήταν καταπληκτικός ο αγώνας.
    Έπρεπε να πάμε για τρίποντο.
    Θέλω να χάσει το κύπελλο ο βάζελος.
    Τσσκα καργα
    Για τον Ζηση

Το avatar του χρήστη giorgossiderie

Thanks
    1.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.857 φορές σε 1.119 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, από τις μέχρι τώρα αποτυχίες μας απέναντυ του, ένα είναι το γεγονός που θα συμφωνήσουμε όλοι. Δεν υπάρχει πια διαφορά μεταξύ μας. Η ψαλλίδα έκλεισε και η χαώδης διαφορά ανήκει στο παρελθόν. Λίγες λεπτομέρεις μένουνε και ναμαστε καλά, ο εφιάλτης του είναι προ των πυλών. Ο χειρότερος εφιάλτης του βάζελου που σε λίγο θα χάσει και το μοναδικό ομαδικό που του έμεινε. Όλοι νοιώθουμε το ίδιο. Αλλά επίσης όλοι νοιώθουμε ότι είναι η τελευταία πίκρα.
    Πάει πέρασε.
    Το αύριο περιμένει ένα ακόμα βήμα μπροστά, από την ομάδα που ξεκάθαρα θα είναι το ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ στη πατρίδα μας, αφήνοντας στο σιχαμένο, το τάβλι το φιδάκι τη ντάμα και το γκρινιάρη.....
    ---------------------

13. Οι ακόλουθοι 7 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον giorgossiderie για αυτό το μήνυμα:

billagelo (06-05-09), chainsaw (01-05-09), IERO (01-05-09), jiovaner (01-05-09), Red$mile (01-05-09), sirkostas (01-05-09), somekindofgrinder (01-05-09)

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα παιχνιδι δεν το χασαμε γιατι ο βαζελος δεν ητανε σε μερα....Ο Σπανουλης στο β μετριος, ο Διαμαντιδης ανυπαρκτος, ο Τσατσαρης και σια τα ιδια...Ο Σαρας μας καθαρισε τον οποιο υποτιθεται τον "ειχε" ο αρχηγος...

Τον βαζελο τον εχουνε πηδηξει διαφοροι τα τελευταια χρονια...Μονο εμεις ξεφτυλιζομαστε και το παιζουμε και ηρωες μετα με επικληση του Κολοκοτρωνη και του Επους του 40...

Μια ευκαιρια εχουνε να σωθουνε φερνοντας την κουπα στο λιμανι...Αλλιως απλα ορισμενοι να την κανουνε γιατι δεν θα μπορουνε να κυκλοφορησουνε στον Πειραια μετα..

Μεχρι και στο βολλευ συνηλθαμε...Μονο στο μπασκετ εχουμε γινει Ντεμηδες..
    Αυτα ακριβως ειπα κι εγω και καποιοι βιαστηκαν να με βαφτισουν βαζελο.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από aljawn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά δεν έχω κάτι με τους παίκτες. Άλλοι παίξανε καλά, άλλοι λιγότερο καλά. Στο παιχνίδι είναι όλα.

Πολλοί τα βάζετε με τον Παπαλουκά, αλλά στο τέταρτο μέσα σε 1 λεπτό έδωσε στην ομάδα 5 ποντάκια (καλάθι + κλέψιμο) και γύρισε το παιχνίδι. Και ο Βούισιτς καλά έπαιξε, απλά λόγω του πυρετού του Μπουρούση καταλήξαμε να τα περιμένουμε σχεδόν όλα από αυτόν. Ακόμα και ο Γκριρ έπαιξε καλά στο α', ενώ ο Τζος ήταν συγκινητικός.

Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι ο δράκος δεν κάνει. Ελπίζω να είναι τυχερός αύριο και να κερδίσει η ΤΣΣΚΑ, γιατί αυτοί οι πούστηδες είναι πιθανό να ξανακάνουν το τρίπλ κράουν. Ελπίζω οι Αγγελό να μιλήσουν με Μεσίνα στο Βερολίνο, για το καλοκαίρι. Θα έλεγα ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο πρωτάθλημα. Μπας και δούμε μπάσκετ της προκοπής.

Γιατί σήμερα πόνεσαν τα μάτια μου με αυτό το ασύνδετο πράγμα, που έχασε από έναν πολύ μέτριο βάζελο.
    Ελα Παναγια μου.

Ασυνδετοι εναντιον Μετριων ηταν αυτο το ματς?

Ενα απο τα καλυτερα ματς ολων των φαιναλ-4 ηταν Ασυνδετοι-Μετριοι?

Ρε τι αλλο θα διαβασουν τα ματια μου?

16. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

billagelo (06-05-09), dekas7 (01-05-09), Du3lisT (01-05-09), giorgossiderie (01-05-09), IERO (01-05-09)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τεραστια ματσάρα απο δυο καταπληκτικες ομαδες. Το παιχνιδι κριθηκε απο μια επιθεση. Καποιος θα εχανε, εκατσε η μπιλια στον βαζελο. Εχουν μεινει τα ματς του πρωταθληματος που ειναι και ο πρωτος στοχος μας για φετος. Εκει θα δουμε αν θα εχουμε ξανα το ιδιο τελος.

Φιλια στους ειδημονες Ιεκ και Σια που αποψε ειναι οι μονοι που θα κοιμηθουν ευχαριστημενοι, αφου δεν ειναι υποχρεωμενοι να πουν καμια καλη κουβεντα για τον Γιαννακη αλλα αντιθετα βρηκαν ευκαιρια να βρισουν με τη ψυχη τους. Προσωπικα γελαω με τη ψυχη μου με το καθε ασχετο που αποκαλει κρεας τον Πεκοβιτς, αχρηστο τον Μπατιστ, κωλοφαρδο τον Γιασικεβιτσιους.

ΜΑΓΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ...ΖΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟΨΕ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΤΕ.

Αντε καλο βραδυ.
    αν εσυ ειδες τον αγωνα και ειδες τον Γιαννακη αψεγαδιαστο τοτε καλα κανεις και τα γραφεις αυτα....Αν οχι τοτε καλυτερα να βγεοις να πεις τι εκανε αυτος...

Εγω παντως βλεπω το κοντερ που γραφει ΟΣΦΠ-βαζελος 1-3 για την ωρα φετος..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    που ειδες οτι ηταν πολυ καλυτεροι?αλλο ματς εβλεπες?
    σε όλο το παιχνίδι ήταν μπροστά μας..

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από belluschi7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    π ειναι η καλυτερη φροντ λαιν για να καταλαβω???φανηκε,ανυπαρκτος ο βουισιτς,ο μπουρουσης αρνητικοτατος κ εκανε την μαλακια στο τελος κ να σας πω κ κατι ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ μου π ηταν αρωωστος μαλακας ειναι,ολη την χρονια περιμενουμε αυτο το φαιναλ φορ κ αυτος παει κ μ αρρωσταινει,ο επαγγελματιας π πληρωνεται κ γιαυτο στο να προσεχει,κ φυσικα καταληξαμε στο να εχουμε τον βουγιουκα ως τριτη λυση,αφου για το κρεας ουτε λογος,αντε σοφοκλαρε ευχαριστουμε για τα οσα προσφερες στους αντιπαλους μας με τα αμετρητα λαθη σου,βηματα,κ κ κ,αντε αγορι μ κ εσυ!!!!

αυτη λοιπον ναι ειναι η καλυτερη φροντ λαιν της ευρωπης δεν το συζητω,ειδικα δε οταν πλαισιωνεται απο τον ερτσεγκ τον πελεκανο κ ολα τα χρυσα ταλεντα π μας εχουν φορτωσει!!!!
    Μαλλον δεν διαβσες σωστα το ποστ μου .....

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονο μια κουβεντα, οταν η καλυτερη φροντ λαιν της Ευρωπης - θεωρητικα παντα - κανει πρωτο μαγκα τον λεγε με "κρεας Πεκοβιτς" δεν νομιζω να μπορουμε να πουμε πολλα.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.328 φορές σε 10.862 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, προσπαθούμε να τον φτάσουμε και είμαστε σε καλό δρόμο, το ματς σήμερα χάθηκε απ' την απουσία των ψηλών και του Παπαλουκά, εκεί που έπρεπε αυτός και ο Βούισιτς να δείξουν οτι είναι μεγάλοι παίχτες δεν το έκαναν, σε αντίθεση με τον Γιασικεβίτσιους.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Το avatar του χρήστη nikolios

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.051 φορές σε 1.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

-Δεν εχουμε τον δυνατο σεντερ κατω απο το καλαθι,δεν φταιει αυτος αν ο Σοφο ειναι βλακας.Αν τον ειχε σημερα,σιγα μην τον επαιζε πλατη ο Πεκοβιτς και να τον κανει γιογιο οπως τον Βουισιτς.

-Δεν ειχαμε τον καλυτερο μας αμυντικο.

-Ο φετινος μας MVP αγωνιζοταν με 40 πυρετο,του φευγε η μπαλα απο τα χερια

-Ο Παπαλουκας δεν επαιξε καλα,ο Γκριρ δεν σκοραρε ενα ολοκληρο ημιχρονο.Κακος και ο Πριντεζης.

Αν μου τα λεγαν πριν τον αγωνα θα ελεγα οτι θα χασουμε με 30 ποντους.
    Το οτι τα καταφεραμε τοσο καλα υπο αυτες τις συνθηκες ειναι κατορθωμα.

Εν ολιγοις ο Γιαννακης για μενα σημερα,φταιει λιγοτερο απ'ολους.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dekas7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΟΥΤ Ο ΠΕΚΟΒΙΤΣ...ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΦΑΣΗ....NO TIME OUT ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ....

να το μασήσω και άλλο??
    Τζαμπα ο κοπος σου. Τραβα για υπνο. Σιγα μη διαβαζουν τα ποστ σου. Αυτοι μπηκαν να βρισουν τον Γιαννακη, τελεια και παυλα. Χεστηκαν για την ομαδα και για το μπασκετ.

23. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

billagelo (06-05-09), Jesius (01-05-09), nik42733 (02-05-09)

Thanks
    21
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 53 φορές σε 27 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!

Ρε παιδια στην τελευταια φαση,ο Μποουρουσης,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και ο Γκριρ ΑΡΓΕΙ να του κανει την πασα.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ?

Που χασαμε σημερα?Κουραστηκε ο Παπαλουκας,εκλεισε ο (ανυπαρκτος επιθετικα σημερα)Διαμαντιδης τον Γκριρ και χασαμε περιμεναμε λυσεις απο Χαλπεριν.
    Αλλα αν γινουμε πιο συγκεκριμενοι,στην προ-τελευταια φαση χασαμε με το τριποντο του Βουισιτς(αν εχεις το Θεο σου!!!)

Και για να πουμε και κατι για την τεχν.ηγεσια...ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ?Αφου ειχε ψυχολογια σημερα!3ποντο απ'τα 7 μετρα-κρυος εβαλε-τι αλλο ηθελε?

.

Thanks
    880
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eιπα ποτε πως ειναι η ομαδα ιδια 4 χρονια?μην με βαζεις να ξαναλεω τα ιδια.ειπα πως περασανε 4 χρονια απο τοτε που η ομαδα αρχισε να επανερχεται στο προσκηνιο σιγα σιγα και πως το λαθος που κανουμε ειναι το συνεχες ραβε ξηλωνε καθε καλοκαιρι.
    με την ομαδα της πρωτης χρονιας της 4ετιας που λες χασαμε με 30αρα στο κυπελλο και 3-0 σουιπ στους τελικους..να μην την αλλαζαμε?
    δεν ειναι εκει το προβλημα,το προβλημα ειναι οτι στα κρισιμα ο Γιαννακης ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.
    τον στηριζα οσο λιγοι αλλα για ακομα μια φορα μας κρεμασε
    τελευταια εκαιρια το πρωταθλημα

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (01-05-09)

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Fakes Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν καποιοι ειναι γαμιαδες μονο στα λογια,αλλοι ειναι στα εργα και στο παρκε.θελει παμπολλα ψωμια ακομα ο Ολυμπιακος για να γινει εστω κατι απο Παναθηναικο
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
    Ειναι.Γιατι βαρεθηκα να μου ειναι λαλιστατοι ορισμενοι πριν τα παιχνιδια και μεσα σαυτα,στο μεγαλυτερο τους μερος να ειναι ανυπαρκτοι.Οταν εχεις λοιπον νευρα με κατι δικο σου,γινεσαι ακομα πιο σκληρος.Ναμ ην το συνεχισουμε ομως αυτο αλλο παρακαλω.

Σελίδα 27 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 7172324252627282930313747 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές