Αυτη την ωρα δεν θα ηθελα να σχολιασω το παιχνιδι, καθως επισης δεν θα ηθελα να κρινω το Γιαννακη και τον Παπαλουκα που οπως διαβαζω τους γραφετε χιλια δυο.
Μονο μια κουβεντα, οταν η καλυτερη φροντ λαιν της Ευρωπης - θεωρητικα παντα - κανει πρωτο μαγκα τον λεγε με "κρεας Πεκοβιτς" δεν νομιζω να μπορουμε να πουμε πολλα.
Εξαλλου δεν εχω και πολυ χρονο να κατσω να κλαψω πανω απο την καρδαρα με το χυμενο γαλα, εχουμε ενα τελικο αυριο .....
Over ....
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Lathos epilogi o Bourousis gia tin teleftea prospatheia.
Vuicic gia ton poutso. Siga ton igeti.
Papalouka pou isouna otan ekaige i balla? 3 ekat. euro to xrono den ta sevesai?
Perimena ena akomi sout apo ton paixtara to Greer. Den skeftike eksipna stin teleftaia epithesi.
Exase kai tin teleftaia efkeiria o koouts Giannakis(sic) gia na ginei kati megalo.
As mas adeiasoun ti gonia. Yparxoun kaliteroi eftixos.
Ολυμπιακός Μόνο
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Οταν λεω για επαναδομηση,εννοω για συστηματικη προσπαθεια ανοδου της ομαδας.Αυτη γινεται τα τελευταια 4 χρονια,οσο τα αδερφια ειναι στη συνδιοικηση δηλαδη.
Δυστυχως η ομαδα καθε χρονο χτιζεται απο την αρχη,καθως καθε καλοκαιρι φευγουν καμια 10ρια παικτες και ερχονται 10 νεοι(εξαιρουμενων Μπουρουση,Σοφο,βασιλοπουλου).Ε με αυτη τη λογικη καθε χρονο τα ιδια θα λεμε,η ομαδα ειναι νεα κλπ.
μαλακιστηκαμε χοντρα, ηταν δικο μας κ το χασαμε
ΛΙΘΟΥΑΝΗ ΚΟΤΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΚΤΟΣ
@@
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
jonk (02-05-09)
παιδια δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο εκτος απο υπομονη τι δηλαδη να τους δειρουμε???τα παιδια παιξανε οσο μπορουσανε ειναι και θεμα εμπειριας ο σιχαμενος εχει ολη την ομαδα σε φ4 συνεχεια ενω εμεις ειναι πρωτη φορα σκοπος ειναι το πρωταθλημα εκει ειναι το ζουμι εκει θα κριθει ο γιαννακης
Ρε μάγκες λίγο ψυχραιμία. Σκεφτείτε πριν πατήσετε το υποβολή. Είμαστε όλοι χάλια είναι ανάγκη να γίνουμε και χάλια μεταξύ μας;
Τελος παντων,ας κοιταξουνε να παρουνε το πρωταθλημα.
Αν ειναι ΕΞΥΠΝΟΙ θα το παρουνε.
Στο ΣΕΦ τα πρασινα σιχαματα δε γλιτωνουνε.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Ας λεω μαλακιες!!Δεν ειπα πως δεν εχουν γινει βηματα προοδου,αλλα γιννονται πολυ αργα και πανε στραφι οταν τα εχεις σε λαθος διαχειριστη(Γιαννακης).
αν χασουμε και το πρωταθλημα να ξηλωθει ολη η ομαδα,προπονητης παικτες να φυγουν ολοι
μονο οι αγγελοπουλοι να μεινουν
jonk (02-05-09)
ρε παιδιά δεν είμαστε nba να καλούμε για time out οποτε μας καυλώσει.ο πέκοβιτς έχασε το σουτ και η φάση εξελισσόταν.δεν μπορείς να πάρεις time out εκεί.
το λάθος του γιαννάκη(γιατί είμαι 100% σίγουρος πως ήταν δικιά του εντολή) ήταν όταν στην τελευταία επίθεση πήγαινε για 2ποντο.το κακό ήταν πως την μπάλα την πήρε ο γκρίρ αρχικά και την έδωσε στο μπουρούση μετά.εκεί την αφήνεις στον λυνάκο και ή κερδίζεις ή χάνεις.δεν υπάρχει παράταση όταν έχεις μπουρού,βούισιτς,τσίλι με 4 φάουλ...
Προσωπικά δεν έχω κάτι με τους παίκτες. Άλλοι παίξανε καλά, άλλοι λιγότερο καλά. Στο παιχνίδι είναι όλα.
Πολλοί τα βάζετε με τον Παπαλουκά, αλλά στο τέταρτο μέσα σε 1 λεπτό έδωσε στην ομάδα 5 ποντάκια (καλάθι + κλέψιμο) και γύρισε το παιχνίδι. Και ο Βούισιτς καλά έπαιξε, απλά λόγω του πυρετού του Μπουρούση καταλήξαμε να τα περιμένουμε σχεδόν όλα από αυτόν. Ακόμα και ο Γκριρ έπαιξε καλά στο α', ενώ ο Τζος ήταν συγκινητικός.
Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι ο δράκος δεν κάνει. Ελπίζω να είναι τυχερός αύριο και να κερδίσει η ΤΣΣΚΑ, γιατί αυτοί οι πούστηδες είναι πιθανό να ξανακάνουν το τρίπλ κράουν. Ελπίζω οι Αγγελό να μιλήσουν με Μεσίνα στο Βερολίνο, για το καλοκαίρι. Θα έλεγα ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο πρωτάθλημα. Μπας και δούμε μπάσκετ της προκοπής.
Γιατί σήμερα πόνεσαν τα μάτια μου με αυτό το ασύνδετο πράγμα, που έχασε από έναν πολύ μέτριο βάζελο.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
jonk (02-05-09), somekindofgrinder (01-05-09)
Μην αρχίσετε τώρα μεταξύ σας να ψάχνετε βάζελους... δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον μπαμπούλα... δεν θέλω και πολύ να το κλειδώσω.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Μακαρι να το παρουμε το πρωταθλημα,θα ναι μεγαλη επιτυχια ουτως η αλλως.Ιδωμεν για αυτο.Εκει πρεπει να εστιασουμε απο τωρα κιολας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τεραστια ματσάρα απο δυο καταπληκτικες ομαδες. Το παιχνιδι κριθηκε απο μια επιθεση. Καποιος θα εχανε, εκατσε η μπιλια στον βαζελο. Εχουν μεινει τα ματς του πρωταθληματος που ειναι και ο πρωτος στοχος μας για φετος. Εκει θα δουμε αν θα εχουμε ξανα το ιδιο τελος.
Φιλια στους ειδημονες Ιεκ και Σια που αποψε ειναι οι μονοι που θα κοιμηθουν ευχαριστημενοι, αφου δεν ειναι υποχρεωμενοι να πουν καμια καλη κουβεντα για τον Γιαννακη αλλα αντιθετα βρηκαν ευκαιρια να βρισουν με τη ψυχη τους. Προσωπικα γελαω με τη ψυχη μου με το καθε ασχετο που αποκαλει κρεας τον Πεκοβιτς, αχρηστο τον Μπατιστ, κωλοφαρδο τον Γιασικεβιτσιους.
ΜΑΓΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ...ΖΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟΨΕ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΤΕ.
Αντε καλο βραδυ.
τα παιχνιδι δεν το χασαμε γιατι ο βαζελος δεν ητανε σε μερα....Ο Σπανουλης στο β μετριος, ο Διαμαντιδης ανυπαρκτος, ο Τσατσαρης και σια τα ιδια...Ο Σαρας μας καθαρισε τον οποιο υποτιθεται τον "ειχε" ο αρχηγος...
Τον βαζελο τον εχουνε πηδηξει διαφοροι τα τελευταια χρονια...Μονο εμεις ξεφτυλιζομαστε και το παιζουμε και ηρωες μετα με επικληση του Κολοκοτρωνη και του Επους του 40...
Μια ευκαιρια εχουνε να σωθουνε φερνοντας την κουπα στο λιμανι...Αλλιως απλα ορισμενοι να την κανουνε γιατι δεν θα μπορουνε να κυκλοφορησουνε στον Πειραια μετα..
Μεχρι και στο βολλευ συνηλθαμε...Μονο στο μπασκετ εχουμε γινει Ντεμηδες..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks