λοιπον ΠΡΕΠΕΙ να περιοριστει ο Πεκοβιτς
τις περισσοτερες φορες περνανε με μεγαλη ευκολια στη ρακετα
επισης ο Βουισιτς εκτος τοπου κ χρονου
ο Μπουρουκαλος τηρουμενων των αναλογιων
Γκριρ πολυ καλος
ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ
ΑΧΧ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΙΣΙΤΣ.......
λοιπον ΠΡΕΠΕΙ να περιοριστει ο Πεκοβιτς
τις περισσοτερες φορες περνανε με μεγαλη ευκολια στη ρακετα
επισης ο Βουισιτς εκτος τοπου κ χρονου
ο Μπουρουκαλος τηρουμενων των αναλογιων
Γκριρ πολυ καλος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΟΣΟΙ ΚΡΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΒΟΥΙΣΙΤΣ
Aυτό που μου την έσπασε απίστευτα στο 1ο ημίχρονο ήταν η βιαστική επίθεση του Παπαλουκά στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ενώ είχαμε όλο το χρόνο στη διάθεσή μας βιάστηκε αδικαιολόγητα για παίχτη της κλάσης και της εμπειρίας του και έδωσε το τρίποντο στη λήξη του χρόνου στη βαζέλα (το μοναδικό τους τρίποντο μέχρι τώρα!!).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρει το ματς πάνω του ο Γκριρ!!!!!! είναι πολύ σημαντικός παίκτης και μπορεί να κάνει την διαφορά!!!!!!!
ο ποα χτυπάει εκεί που έπρεπε να κυριαρχούμε....στην ρακέτα....
ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΤΟ 97 ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!! ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
παντως ο βαζελος μολις τους περιορισαμε τους ψηλους εχασε εδαφος...Η περιφερεια του δεν φαινεται να βρισκεται σε μερα....Αν επιμεινουμε μπορουμε να γυρισουμε το παιχνιδι...Μονο ο Πεκοβιτς και ο Σπανουλης φαινεται να βρισκονται σε μερα...Σε μας οι Βουισιτς-Μπουρουσης πρεπει να ανεβουνε...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
DaRkSaGa79 (01-05-09)
αυτο και η ολιγωρια του Βουισιτς στο ριμπαουντ που εκανε μαγκα τον Μπατιστ..Σε εκεινη τη φαση ο Κροατης εδειξε προς στιγμην σαν να βαριοτανε να παει στη μπαλλα..
Παντως ο βαζελος ειναι και τυχερος..Αυτο το καλαθι που εβαλε ο Φωτσης ανα δοκιμαζε να το κανει αλλες δεκα φορες αμφιβαλω αν θα το εβαζε εστω μια..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
εκανε μακακια ο Τεο.. κ επισης 2η μακακια ο Βουισιτς που κλεβει κ δε κραταει το ριμπαουντ
Πρεπει να προσεξουμε να μη μας φορτωσουν με φαουλ
επισης να παρακαλαμε ν αντεξει ο Μπουρου
αν ανεβει ο Βουισιτς τους εχουμε
με Βασιλο παντως η ομαδα θα ταν καλυτερη αμυντικα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αρκετά χαζά λάθη, και δυστυχώς αυτά είναι που κρίνουν τέτοια παιχνίδια. Ας ελπίσουμε να τα περιορίσουμε στο 2ο ημίχρονο..
Που σουνα ρε Γιαννάκη γίγαντα να επιβάλλεις πειθαρχία στους Πίστονς και να τιμωρήσεις Ρόντμαν Λαϊμπίρ . Η στους Λέϊκερς να τιμωρήσεις Κόμπε Σακίλ που τσακώνονταν. Μπορεί να χάνουμε το πιο εύκολο Φ4 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΚΙΖΟΥΜΕ.
jonk (02-05-09)
Βουισιτς ανυπαρκτος ,μηδενικο.Αλλος μαμιας των Κολλοσων και των Πανελληνιων.
Eκει που παμε να περασουμε μπροστα γινονται ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Φαίνεται ότι ο Μπουρούσης είναι καταβεβλημένος...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
63-66.
Πάμε ρεεεεεεεεεεεε
Δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως. Πρώτοι σκόρερ του βάζελου ο σέντερ και ο αναπληρωματικός σέντερ. Με τον Γκριρ την πατάμε όπως και με τον πάσπαλιε στο Τελ Αβίβ. Δεν τον ξεκούρασε στην γ'περίοδο, δεν μπορεί να το κάνει στην δ' και είναι χωρίς δυνάμεις.
ο Παπαλουκας ειναι κατωτερος των περιστασεων αν δεν ανεβει ο Παπαλουτκας και ο Γκρηρ δεν βλεπω προκοπη..
Γιαννάκη καληνύχτα...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
jonk (02-05-09)
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΕΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!
εΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks