θρυλε ολε σ αγαπω
και για σενανε μοναχα τραγουδω
θρυλε παιξε γερα
και γ@μα τους ξανααα
κοκκινος κοκκινος
κοκκινος θεος
θρυλε εισαι ο ενας κ ο μοναδικος
θρυλε θεε μου
ολυμπιακε μου
θρυλε ολε σ αγαπω
και για σενανε μοναχα τραγουδω
θρυλε παιξε γερα
και γ@μα τους ξανααα
κοκκινος κοκκινος
κοκκινος θεος
θρυλε εισαι ο ενας κ ο μοναδικος
θρυλε θεε μου
ολυμπιακε μου
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
Phaedra (01-05-09)
åéóáé áññùóôåéá
åéóáé èñçóêåéá
ìåò ôï ìõáëï ìïõ åéóáé ìáãåéá
ï ðéï êáëïò ï âáæåëïò îåñåé ïñåéâáóéá
ê å÷åé åíá ïíåéñï
í áíïéîåé ìðõñáñéá
ã@ìéóôå îáíá ôïõò ðåëáôåò
ðïõ ïé ïðáäïé ôïõò åéíáé ïëïé ïñåéâáôåò
ã@ìçóôå îáíá ôïõò ðåëáôåò
ðïõ ôïõò ãíùñéæïõìå ìïíá÷á áðï ôéò ðëáôåò
åéíáé ëáãïé ê ÷ïõëéãêáí ôùí óðñåé
êáé êáôáâáèïò åéíáé ïëïé ãêåé
ïå ïå ïå
èñõëå ã@ìá ôïõò ìåò ôï ðáëÝ
ïðùò óôï ôåë áâéâ ïðùò óôç Óáñáãï
ãéá íá âáëïõíå ô @@@@ ìõáëï
ðáï ïëå ïëå ðáíôá èá ôï ëåôå
ðáï ïëå ïëå êáé ìéá æùç èá êëáéôå
ðáï ïëå ïëå ëáãïé ê ïñåéâáôåò
êáé ãéá ôï èñõëï ïé ðéï êáëïé ðåëáôåò
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
Phaedra (01-05-09)
Μαργαριτα,δωσε..!
ðáááááááááááìå
ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?????
Φοβερη αρχη,χαχαχχα
.............................
Αντί να εξαντλήσουμε τα δευτερόλεπτα στην τελευταία επίθεση πήγαμε σε γρήγορη επίθεση και στον αιφνιδιασμό φάγαμε τρίποντο.![]()
Επιθεσεις αβιαστες της πλακας,Μπουρουσης πελαγωμενος,Γκριρ μονο προσπαθει,αμυνα ανυπαρκτη-φαντασμα και Σπανουλης να χει βαλει τα παντα ολα.Απλα ελεος.
λαλακιες...6 ποντους στο πρωτο δεκαλεπτο με πολλα ευκολα λαθη...Αυτη η λαλακια του Παπα λουκα στο τελος που αντι για -1 βρεθηκαμε στο -6 ητανε ενδεικτικη...Η Ζωνη καπως βελτιωσε την κατασταση αλλα σε τετοιο παιχνιδι δεν υπαρχει περιθωριο εφησυχασμου..ελπιζω να συνελθουμε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Δυσκολο εως απιθανο ιεκ.Το γηπεδο γερνει.
Βουισιτς ανυπαρκτε,που εισαι σημερα????
και ο παπαλουκας μαμιας των βαζελων στα λογια μονο.Γιατι απο πραξεις...αντε γεια.κατσε βαλε καμια 20ρα στου Πανελληνιους Θοδωρα,αυτο ξερεις να το κανεις καλα.
ειναι νωρις ακομη αλλα ειναι σπαστικο να βλεπεις το βαζελο να σκοραρει με τον ιδιο τροπο...Αν συνεχισει ετσι ο Πεκοβιτς θα βαλει 40 ποντους. Νεος Νικος Γκαλης σε ψηλη εκδοση! Ελεος ρε Γιαννακη! Περιοριστε τον καπως!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αυτος ο Βουισιτς ως τωρα ο χειροτερος παιχτης ειναι...Αντε ρε ξυπνατε!!!
Μονο ο Γκρηρη στεκεται στο υψος του...
Παμε για σκορ ΝΒΑ!
Bookmarks