με το ματι οπως λεμε.ηδη ακουστηκανε και καποια συνθηματα εκατερωθεν οπως ειπαν και τα παιδια πριν.και θα φανει και στον ημιτελικο μετα ευκολα,καθως ειναι οι μονοι που φορανε πρασινα.
Φαίνεται οπτικά? Εγώ μόνο Ρώσους είδα μέχρι τώρα (και Ρωσίδες φυσικά).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
με το ματι οπως λεμε.ηδη ακουστηκανε και καποια συνθηματα εκατερωθεν οπως ειπαν και τα παιδια πριν.και θα φανει και στον ημιτελικο μετα ευκολα,καθως ειναι οι μονοι που φορανε πρασινα.
και 600 ατομα να ναι η διαφορα κ παλι θα ναι αισθητη
γιατι οι δικοι μας ειναι κυριως κουστουματοι κ οι δικοι τους συνδεσμιτες...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Haris1984 (01-05-09)
Και για να μη μαλώσουμε για το πόσοι θα είναι οι βάζελοι το βράδυ στο γήπεδο -δεν πα να 'ναι και 14.000?- θα πω τούτο:
Γ@μήστε τον Παναθηναϊκό
Θρύλε ολέ, σ' αγαπώ!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ακομα πυρετο ο Μπουρου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δηλαδη αν νικησουμε το βραδυ θα στεναχωρηθουμε επειδη ειναι (που δεν ειναι) 4000 οι βαζελοι?Και ποιοι κοστουματοι και χορηγοι ρε παιδια?Τις τελευταιες μερες,μεχρι και ΧΘΕΣ υπηρχαν εισητηρια.Αλλα 500 ευρω μονο για αεροπορικα δεν τα εχουν ολοι,πως να το κανουμε ρε μαγκες?Και σε τελικη αναλυση μακαρι να ειναι 4000 οι βαζελοι.Θα ειναι περισσοτερα τα διαθεσιμα εισητηρια για την Κυριακη......
Φίλε Χάρι πολύ αισιόδοξο σε βλέπω.
Υ.Γ. Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
KWSTAS777 (01-05-09)
Δεν θα στενοχωρηθουμε φυσικα,αλλα ολα αυτα συμβαλλουν στη διαμορφωση κλιματος.Και δειχνουν και τη διαθεση της καθε ομαδας.Και δεν μπορω να το δεχτω,οταν στη Ρωμη για παραδειγμα ειχαμε 7.000 λαο.
Κουζουλο,κανενας δεν πειθει κανεναν:P
Ειναι πολλα τα λεφτα για να παει καποιος Βερολινο. Και δε γινεται "στρατολογηση" (δοξα τω Θεω) οπως απο τους Γιαννακοπουλους.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
dekas7 (01-05-09)
πουτ@νανας γιοι ολυμπιακοι
οι δικοι μας κανουν προσπαθεια για εισαι στο μυαλο κ ακουγονται οι βαζελοι με το ξεσκιζοτανε..
πω ρε μαγκες ολο βαζελικα θ ακουμε
Παρακαλείται ο ποιητής να είναι σε εγρήγορση.
Πρέπει να αλλάξουμε το σύνθημα και να προσθέσουμε και το Βερολίνο στο Τελ Αβίβ και στη Σαραγόσα
Προεδρε,ας καλυπταν μερος των εξοδων οι Αγγελοπουλοι για να ηταν καλυτερες οι τιμες και να πηγαινε κοσμος.Δοξα τω θεω,λεφτα εχουν.
οσα και να ναι τα λεφτα 2.000 λαο θα μαζευαμε
οταν δινεις εισιτηρια στους vips αυτα εχεις
λετε απο συνδεσμους ολης της ελλαδας να μη μαζευονταν 2.000 ατομα?
μπααα δε νομιζω
Ενταξει συζητηση κανουμε απλα
Εντάξει παιδιά τα λέμε μετά το ματς... Έχω ήδη πάρα πολύ άγχος για να με κάνετε χειρότερα. Θα χάσουμε, το κατάλαβα...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ρε Ελευθερια δε λεω οτι θα χασουμε
απλα οι βαζελοι θα χουν τη μαχη της εξεδρας, αυτο.
Bookmarks