Σελίδα 16 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 612131415161718192026364656 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 301 έως 320 από 1122

Θέμα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-βάζελος: final 4 game 1

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Γράφει από το Βερολίνο ο Νίκος Ζέρβας

Ένας χρόνος ήταν αρκετός για να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Ο Έντι Τζόνσον, ένας πραγματικός σταρ που κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα την περίοδο 1994-95, και έφτασε με τον Ολυμπιακό στο Final Four του κυπέλλου πρωταθλητριών στη Σαραγόσα, αλλά και την κατάκτηση του νταμπλ, βρίσκεται στο Βερολίνο προσκεκλημένος των ερυθρόλευκων, μαζί με τους Ντέιβιντ Ρίβερς, Αλέκο Σπανουδάκη και Αργύρη Καμπούρη. Στο ξενοδοχείο όπου διοργανώθηκε η προς τιμήν τους εορτή, ο γρήγορος Έντι που έκλεισε τα 50 χρόνια και ο Ολυμπιακός του έκοψε μάλιστα και τούρτα, μίλησε στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και δήλωσε φανερά συγκινημένος.

Ο Αμερικανός, συγκέντρωσε όπως αναμενόταν τα περισσότερα φλας της δημοσιότητας αλλά και τις προτιμήσεις των περίπου 500 φίλων της ομάδας που κατέκλισαν την αίθουσα αρχικά τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι κοντά στην ομάδα. Κοντά σε ανθρώπους που με αγαπούν και το έδειξαν με αυτή την τιμή και την εκδήλωση». Ό Έντι, που όταν δέχθηκε την έκπληξη του Ολυμπιακού με την τούρτα με σχεδόν βουρκωμένα μάτια. «Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο και το αποδεικνύει με την σημερινή κίνησή του. Εύχομαι να νικήσει σήμερα απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως είχαμε κάνει και εμείς στη Σαραγόσα χωρίς, όμως, να χάσει στην συνέχεια στον τελικό », συμπλήρωσε ο 50χρονος πλέον Τζόνσον.

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση στους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, είναι ότι ο Έντι έχει ακολουθήσει πολύ καλή διατροφή και εκγύμναση, αφού παραμένει αδύνατος και σε φόρμα. Μάλιστα, κάποιοι φίλοι της ομάδας προέτρεπαν τους αδελφούς Αγγελόπουλους να του εκδώσουν δελτίο για να παίξει λίγα λεπτά στον ημιτελικό. «Δυο-τρία τρίποντα τα έχει» ήταν η ατάκα που έδινε και έπαιρνε.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αλληγορικό, αλλά...

και ο Τζόλε με πυρετό είχε κάνει το χατ τρικ με τη Λεβερκούζεν

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε εδώ έπαιζε τόσο καιρό με ένα πόδι, από τον πυρετό θα μασήσει????? Θα μπει και θα τους καταπιεί σαν να είναι αντιπυρετικά χαπάκια...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΡΕ!!
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

The Purifier Το avatar του χρήστη Yulin

Περιοχή
    Brahami city
    Thanks
    426
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 697 φορές σε 370 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τι γκαντεμιά είναι αυτή. Πάντα πρέπει να παίζουμε χωρίς έναν παιχταρά μας? Με την Ρεαλ δεν έπαιζε ο άλλος ψηλός. Έλεος...
    Nittens lux, horrenda procela, tenebris aeternis involuta...

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

Δηλαδή ο Μπουρούσης έχει "πυρώσει" από τώρα; Νωρίς νωρίς Μπουρούσαρε!
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red$mile (01-05-09)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μακαρι παιδια να κανει εξαιρετικο παιχνιδι!

Εξαιρετικό είναι το κλίμα που επικρατεί στους δρόμους και τις πλατείες του Βερολίνου, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Final Four της Ευρωλίγκας. Η άφιξη του κύριου όγκου των οπαδών έγινε σήμερα Παρασκευή (1/05) και όλα μέχρι στιγμής κυλούν ομαλά. Στους κεντρικούς δρόμους και ιδιαίτερα μπροστά στις πύλες του Βρανδεμβούργου που ενδείκνυνται για βόλτες και χαλάρωση, υπάρχουν οπαδοί όλων των ομάδων, άλλοι με διακριτικά, άλλοι όχι, και παρά τους φόβους για το αντίθετο, συνυπάρχουν χωρίς προβλήματα. Φίλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού κυκλοφορούν χωρίς ίχνος ακροτήτων στους δρόμους, και δίπλα τους, αρκετοί Ρώσοι της ΤΣΣΚΑ, Ισπανοί της Μαρτσελόνα, με το ελληνικό στοιχείο πάντως να ξεχωρίζει από τις φωνές και τα συνθήματα, αλλά και λόγω του ότι είναι πιο πολυπληθείς.

Σε λίγη ώρα, θα ξεκινήσει και άφιξή τους στο γήπεδο, όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και οι γερμανοί έχουν προβλέψει τα πάντα για να μην γίνουν παρατράγουδα. Μακάρι αυτό το ήσυχο και γιορτινό κλίμα να συνεχιστεί και όσο οι ώρες παράνουν και η αγωνία κορυφώνεται. Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν δημιουργήσει οι διαδηλώσεις των πολιτών για την εργατική πρωτομαγιά, αφού αρκετοί δρόμοι έχουν κλείσει με αποτέλεσμα όσοι πρέπει να περάσουν από αυτούς τούς δρόμους να κάνουν κύκλους και να καθυστερούν. Η πόλη όμως είναι τόσο όμορφη, που οι εικόνες που αντικρίζεις ακόμη και αν μπλέξεις στην κίνηση σε ανταμείβουν
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή ο Μπουρούσης έχει "πυρώσει" από τώρα; Νωρίς νωρίς Μπουρούσαρε!

Τσίου..
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

The Purifier Το avatar του χρήστη Yulin

Περιοχή
    Brahami city
    Thanks
    426
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 697 φορές σε 370 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. Πως γίνεται επαγγελματίας παίχτης, παραμονή ενός από τους σημαντικότατους αγώνες της χρονιάς να έχει πυρετό?
    Όλα στον Ολυμπιακό θα τα δούμε
    Nittens lux, horrenda procela, tenebris aeternis involuta...

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλος ειναι και ο μικρος τελικος μωρε...

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.328 φορές σε 10.862 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλληγορικό, αλλά...

και ο Τζόλε με πυρετό είχε κάνει το χατ τρικ με τη Λεβερκούζεν
    Νομίζω και ο Γκριρ πέρυσι που έκλεισε το σπίτι της ΤΣΚΑ
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτα ειναι μαλακιες που δειχνουνε αντιεπαγγελματισμο. Ολοι ξερουνε πως να μην πουντιασουνε, ακομα και τα μωρα παιδια. Ο..."Μπουρουσαρος" δεν ηξερε;
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη Red$mile

Thanks
    3.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.749 φορές σε 1.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το παιχνίδι είναι ρουλέτα. Δε χωράνε προβλέψεις. Ας ελπίσουμε να βρεθούμε σήμερα με λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη τύχη...

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα,ο "Μπουρουσαρος" ας αφησει τα ξενυχτια στο facebook(που τον εχω πιασει ουκ ολιγες φορες) για να μην εχει ξαφνικα εμπυρετες αδιαθεσιες.Αιντε με τον καθε εναν.

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα αυτα τα "40 πυρετο" ο ενας,"ποναει η μεση μου" ο αλλος τα ξερουμε και τα εχουμε δει πολλες φορες.Ειναι οι κλασσικες πουστιτσες των προπονητων.Επειδη δεν εχουν να κρυψουν τιποτα οι μεν απο τους δε,κανουνε παιχνιδακια τακτικης.Δεν λεω οτι λενε 100% ψεμματα,αλλα θεωρει κανεις πως θα χασουν ΑΥΤΟ το παιχνιδι???Εδω βλεπεις παθαινει καποιος διαστρεμμα και μετα απο 7 μερες ειναι στο γηπεδο(εγω ειχα παθει διαστρεμμα και ημουν 25 μερες με γυψο)Στον πυρετο και στα πονακια θα κολλησουν τωρα?Και δεν μιλαμε για Ματσιγιαουσκας,που του παταγες το ποδι και ελεγες :Παναγια μου,6 μηνες εκτος θα μεινει το παλικαρι!!(Τρελος κλαψομουνης!).
    Οσον αφορα το παιχνιδακι,βλεπω τον Πεκοβιτς εκτος ρυθμου απο γρηγορα φαουλ(αυτο το σκρην στο τριποντο που πεταει την κωλαρα του 1 μετρο πισω,δυστηχως γι αυτον,το σφυριζουν οι ξενοι).2 παιχτες τους να περιοριστουν στην αρχη,εχουμε ελπιδες:Ο Μπατιστ και ο Σπανουλης που ποτε δεν κρυβονται.Για εμας κατι μου λεει πως αποψε δεν θα τα πανε τοσο καλα οι ψηλοι,αλλα παραδοξως οι περιφερειακοι.Ειναι πολυ προφανες να παει η μπαλα μεσα που υπερτερουμε.Εχω και μια διαισθηση,πως ο Σερβος "τσογλανακος" (Τεοντοσιτς) θα βγαλει 10 φορες το συμβολαιο του αποψε...

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dekas7 (01-05-09)

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω και μια διαισθηση,πως ο Σερβος "τσογλανακος" (Τεοντοσιτς) θα βγαλει 10 φορες το συμβολαιο του αποψε...
    Και εγώ αλλά δεν το λέω γιατί θα αρχίσει ο sadi τα δικά του.

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε κωλόγαυροι αρχίσατε τα μπινελίκια επειδή ανέβασε πυρετό?

λογικά θα έχει κλάσει στο άγχος και παραζεστάθηκε.εντάξει...θα του περάσει.θα παίξει μην τρελαίνεστε....

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dekas7 για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (01-05-09), kouzoulo (01-05-09)

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πάντως και εγώ έχω την αίσθηση πως ένας απο τους πάργκο-τεόντοσιτς θα κάνει ομορφιές σήμερα.

ενας απο τους 2 όμως γιατί αν ενας κάνει καλό παιχνίδι,είναι έτσι η δομή του ρόστερ που ο άλλος δεν θα πατήσει καν παρκέ.

βέβαια εγώ κλασσικά γουστάρω άστεγο γιατί οι ομορφιές του,εκτός απο τριποντάκια και ασίστς μέσα απο κλειδαρότρυπες,περιλαμβάνουν αλητείες στο έπακρο.και θα μας φτιάξει ανελέητα κάτι τέτοιο...

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dekas7 για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (01-05-09), kouzoulo (01-05-09)

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

Η τελευταία τους προπόνηση!

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΚΑΛΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

ΒΑΖΕΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΓΙΟΞΥΛΟ ΞΕΡΕΤΕ...
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Phaedra (01-05-09)

ReDevil Το avatar του χρήστη Phaedra

Περιοχή
    Always somewhere..
    Thanks
    2.800
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 716 φορές σε 465 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dekas7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε κωλόγαυροι αρχίσατε τα μπινελίκια επειδή ανέβασε πυρετό?

λογικά θα έχει κλάσει στο άγχος και παραζεστάθηκε.εντάξει...θα του περάσει.θα παίξει μην τρελαίνεστε....
    Εδώ έχω ανεβάσει εγώ δέκατα από το άγχος... Ούτε στις Πανελλήνιες τέτοιο πράγμα, μπα σε καλό μου...!!

Αν και έχω πολύ δυνατό προαίσθημα... φτου φτου... ας στείλουμε όλοι τα πιο θετικά μας vibes από τώρα στο Βερολίνο...
    Εγώ έχω κάνει τα πάντα για να ενισχύσω το ολυμπιακό πνεύμα, ντους με αφρόλουτρο ολυμπιακού (αντρικό αλλά δε μαμιέται), ερυθρόλευκα ρούχα, διακοσμητικά, ringtone "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" από τα προκριματικά του final 4, τα πάντα ΟΛΑ...>!!!
    (μπορεί σε κάποιους ν`ακούγονται ανόητα ή υπερβολικά όλα αυτά, αλλά εγώ πιστεύω πως ενδυναμώνουν τη θετική ενέργεια...! )

Kαι φυσικά το πισί ανοιχτό στο Red Dna τουλάχιστον μέχρι το τέλος του αγώνα! Αν περάσουμε τελικό δε, δε κλείσει ποτέ.....!!

Πάμε γερά, πάμε δυνατά..... Για μια ακόμη μαγική χαρά αδέρφια....

Σελίδα 16 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 612131415161718192026364656 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές