Τι να πω,οτι ισως θα ανταλλασα μια κουπα (και ας πεσει φωτια να με καψει) για την σημερινη νικη?
Παμε γερα για το τελειωτικο χτυπημα...
dekas7 (01-05-09)
Καλημερα καλο μήνα και καλη πρωτομαγια σε όλους.
Σήμερα ειναι μεγαλη μέρα.
Έφτασε η ωρα του ΘΡΥΛΟΥ να κανει τη δικια του επανασταση!
Εφτασε η ωρα του ΘΡΥΛΟΥ να κανει και τη δικη του ΚΟΚΚΙΝΗ πρωτομαγια!!
Καλη επιτυχια στην ομαδα μας
Εισαι αρρωστια που δεν γινεται καλα
Μου χεις παρει το μυαλο και την καρδια
Εισαι αρρωστια δυνατη
Μου το ειπαν και οι γιατροι
Εισαι ανιατη κ' εισαι παντοτινη
Θρυλε ολε ολε ολε ολε ολε
Θρυλε ολε ολε ολε ολε ολε
Δεν μπορω να γιατρευτω
Ουτε φαρμακο να βρω
Γι αυτο φερτε μας το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 97 ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΠΟΥ Μ' ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ !!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
smageo (01-05-09)
Καλημέρα και καλό μήνα!!!
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ (ΠΟΥ-ΣΤΗ!)
Η ΠΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ (ΠΟΥ-ΣΤΗ!)
ΤΗ ΜΙΑ ΤΕΛΑΒΙΒ
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΡΑΓΟ
ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΒΑΖΕΛΕ (ΠΟ-ΥΣΤΗ!)
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΤΕ (ΠΟΥ-ΣΤΗ! )
ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΟΣΟ ΕΓΩ ΘΑ ΖΩ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Αιώνια Λαγόοοοοοοοοοος, δε γίνεται Αλλιώς...100 χρόνια είσαι Π-Ο-Υ-Τ-Α-Ν-Α-Σ Γ-Ι-Ο-Σ!
Αλλάξτε τους τα φώτα, γαμήστε τους, ξεκωλιάστε τους...το Final 4 του 2009 θα 'ναι ΚΟΚΚΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Καλό Μήνα και ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΠΕΣ στον Περαία...
Κακό Μήνα και ΚΑΛΕΣ Πούτσεεεεεεεεες στον Πελάτηηηη...!
www.f1rstlap.com
θρυλε γερα κ ειμαστε Βερολινο
να το σηκωσουμε το ευρωπαικο
οπως το 97 στη Ρωμη
που μ εκανες να τρελαθω
θρυλε ολε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Eleni7 (01-05-09)
Μυριζομαι ΣΚΛΗΡΟ ΣΕΞ ΚΑΙ σημερα..
Χριστός Ανέστη και καλό μήνα!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Άντε Θρυλάρα μου
πέτα τους τα μάτια έξω σήμερα!!!
Βάλτε μυαλό στην πράσινη πουτάνα γαμήστε τους
το σπίτι και τη μάνα!!!!
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!!!!!!!!
kouzoulo (01-05-09)
Πολύ άγχος παιδιά... πολύ άγχος... από το πρωί έχω κάνει 50 φορές το σταυρό μου.
Πρέπει να προσέξουμε τις βολές γαμώτο, πρέπει να μπουν οι βολές. Μην κάνουμε τα ίδια που κάνουμε κάθε φορά. Ελπίζω να έχει κάνει γι'αυτο ο Γιαννάκης. Να προσέξουμε την περιφέρεια του βάζελου, να μην τους αφήνουμε να σουτάρουν αμαρκάριστοι. Πρέπει να είναι σε καλή μέρα ο αρχηγός, ο Γκριρ, ο Πάργκο, ο Χαλπερίν, ο Βούισιτς και όλοι τέλος πάντων, αλλά πάνω απ'όλα ο Γιαννάκης... Να είναι συγκεντωμένοι για 40 λεπτά και να μην κάνουν αβίαστα λάθη.
Πολύ άγχος παιδιά... πολύ άγχος...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ρε παιδια σκεφτειτε και λιγο τους βαζελους και την ταλαιπωρια τους...
οι ανθρωποι θα πανε για μία ημερα και θα πρεπει να γυρισουν..εμεις θα κατσουμε ενα τριημερο...δειξτε συμπονια..!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟ...
ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟ...
Και ο Βασιλόπουλος θα είναι εκεί!
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που θεωρείται «κλειδί» για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αναμένεται να βρεθεί και πάλι στην αποστολή του Ολυμπιακού αφού το πρόβλημα με τη μέση του δείχνει να υποχωρεί.
Ο διεθνής φόργουορντ προπονήθηκε χθες (μέρος της προπόνησης) και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η παρουσία του θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη σύμφωνα με τις τελευταίες ανταποκρίσεις από το Βερολίνο.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν, στο πέμπτο φάιναλ φορ της ιστορίας του και πρώτο μετά από το 1999 αναμένεται να είναι πλήρης σήμερα το βράδι και το μόνο που περιμένουμε είναι να είναι …συνεπής στην ευρωπαϊκή του ιστορία.
Οι μεγάλες δηλώσεις – φανφάρες είναι αποκλειστικό συνήθειο των «πράσινων» και τις αφήνουμε, επί του παρόντος – αναπάντητες…
«Είναι πρόκληση και ευκαιρία η συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ. Μπορούμε να μάθουμε πολλά και να κερδίσουμε κάτι. Χρειάζεται υπομονή, πάθος και θέληση για να φτάσεις στη νίκη. Η εμπειρία των παικτών του Παναθηναϊκού είναι πλεονέκτημα, αλλά αν διαχειριστούμε σωστά τις δύσκολες καταστάσεις, πιστεύω πως έχουμε πολλές πιθανότητες να είμαστε εμείς οι νικητές», τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και από την μετριοπάθεια του «δράκου» πρέπει να μαθαίνουν όλοι…
Εμείς, απλά περιμένουμε το «πάθος και τη θέληση για νίκη» που απαιτείται !
Άντε ρε Βασιλο, χώσε μερικά ταπίδια στις πράσινες αδερφές!
Δε μασάει ο Γιάνναρος
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Γιάννη Μπουρούση! Ο σέντερ του Θρύλου ανέβασε πυρετό λίγες ώρες πριν την μάχη με τον Ακατονόμαστο και το ιατρικό τιμ της ομάδας έπεσε πάνω του. Δεν τίθεται θεμα απουσίας του, καθώς ο Γιάνναρος έχει παίξει και με μισό πόδι που λέμε και σιγά μη μασήσει από τον πυρετό.
Από κει και πέρα βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου και όλα δείχνουν ότι ακόμα και σφίγγοντας τα δόντια θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Σίγουρα πάντως όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Μοναδική εκκρεμότητα ο παίκτης που θα αποκλειστεί από τη 12άδα, με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να μείνει εκτός.
τι δλδ δεν θα πάρει μόνος του την κούπα ο σοφοκλής τελικά?
Bookmarks