Red$mile (03-04-09)
120 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Red$mile (03-04-09)
Πάμε ρε Θρύλε! Κάνε και πάλι την υπέρβαση! Όλη η ερυθρόλευκη επικράτεια μαζί σου!!!
billagelo (27-04-09)
Μ' αρέσει που το βλέπεις έτσι Νίκο, αλλά κακά τα ψέμματα, δεν πάμε σαν φαβορί στο φ4. Γι' αυτό πιστεύω θα είναι υπέρβαση αν το σηκώσουμε! Δε χάνουμε τις ελπίδες μας! ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕΕ![]()
Καλα το παιχνιδι ειναι σε ενα μηνα .. τι συζηταμε απο τωρα.Σε ενα μην αλλαζουν παρα πολλα .. μπορει να εχει τραυματιστει καποιος,να ειναι καποια ομαδα σε καλυτερη φορμα κτλ
Γενικα παντως εχουμε τις ιδιες πιθανοτητες που εχουν και οι αλλοι για την κουπα ..
Το φιναλ4 του Βερολινου ειναι ισως το πιο δυσκολο της τελευταιας 10ετιας .Καθε ομαδα εχει απο 25% πιθανοτητες.
εγω δεν φοβαμαι.παμε γερα για την κουπα.και στην σαραγοσα ο λαγος ηταν το φαβορι αλλα πηρε τα αρχ***δια μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τελ Αβίβ 1994
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Fz-ew6tbB5Q[/youtube]
Σαραγόσα 1995
[youtube]www.youtube.com/watch?v=8ouRcZsxEGg[/youtube]
Αθήνα 1997 1ος
[youtube]www.youtube.com/watch?v=XX_QtzatLgc[/youtube]
Αθήνα 1997 2ος
[youtube]www.youtube.com/watch?v=RwKaRKGWnqk[/youtube]
Ρώμη 2007 Τελικός
[youtube]www.youtube.com/watch?v=oL9u0YCxWvU[/youtube]
Βερολίνο 2009
...Και γαμήστε ξανά τους πελάτες οι οπαδοί τους είναι όλοι ορειβάτες...
ΟΙ "ΑΙΩΝΙΕΣ" ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ FINAL FOUR
19 Απριλίου 1994, Γιαντ Ελιάου Τελ-Αβίβ
Στην πρώτη κοινή παρουσία δύο ελληνικών ομάδων σε τελική φάση Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που χαμογέλασε.
Με το Γιάννη Ιωαννίδη στον πάγκο και το Σιγάλα να κρατά το Νίκο Γκάλη στους 8 πόντους, σε συνδυασμό με τους 22 πόντους του Πάσπαλι, πήραν την πρόκριση για τον πρώτο τους τελικό οι "ερυθρόλευκοι". Εκεί ωστόσο, δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Μπανταλόνα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τις αλήστου μνήμης χαμένες βολές του Πάσπαλι και το τρίποντο του Τόμσον.
Ολυμπιακός (Γιάννης Ιωαννίδης): Μπακατσιάς, Σιγάλας 15 (1), Σταμάτης, Πάσπαλι 22, Φασούλας 13, Τόμιτς 6, Τάρπλεϊ 21, Τάρλατς.
Παναθηναϊκός (Κώστας Πολίτης): Αλβέρτης 2, Γκάλης 8, Παταβούκας 7 (2), Οικονόμου 3 (1), Βολκόφ 32 (1), Βράνκοβιτς 11, Γεωργικόπουλος 3 (1), Μυριούνης 6.
Απρίλιος 1995, Πρενθίπε Φελίπε, Σαραγόσα
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, διασταυρώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα ξίφη τους σε ημιτελικό, με τους Πειραιώτες να έχουν τον "αέρα" του θριάμβου από το Ισραήλ.
Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός με τον Παναγιώτη Γιαννάκη τότε στη σύνθεσή του πρόβαλε ως φαβορί.
Ο Έντι Τζόνσον, με ένα προσωπικό σόου και 27 πόντους, έστειλε τον Ολυμπιακό στο δεύτερο συνεχόμενο τελικό του, όπου και πάλι όμως δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τη Ρεάλ, της οποία το "τιμόνι" είχε αναλάβει ο... Ζέλικο Ομπράντοβιτς, και διέθετε παίκτες της κλάσης του Σαμπόνις και του Αρλάουκας.
Ολυμπιακός (Γιάννης Ιωαννίδης): Μπακατσιάς 1, Σιγάλας 10, Τζόνσον 27 (4), Νάκιτς, Φασούλας 6, Τόμιτς 5 (1), Τάρλατς 5, Βολκόφ 4.
Παναθηναϊκός (Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου): Αλβέρτης 3 (1), Παταβούκας 2, Οικονόμου 12, Γιαννάκης 3 (1), Πάσπαλι 17, Βράνκοβιτς 12, Πετσάρσκι 3.
Πλέον, στο Βερολίνο την 1η του Μαΐου θα παιχτεί η τρίτη πράξη με τους δύο αντιπάλους να συγκρούονται στον ημιτελικό του "Ο2 World" με έπαθλο μια θέση στον τελικό, αλλά και φυσικά το γόητρο...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
panty (03-04-09)
...Και γαμήστε ξανά τους πελάτες οι οπαδοί τους είναι όλοι ορειβάτες...
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Απλά έτσι για να θυμηθούμε ξανά ποιος είναι πελάτης στην Euroleague στα Final Four...![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Wir sind kommendes Berlin
Wir sind kommendes Hasen
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ισως το πιο δυσκολο φαιναλ-φορ π εχει συμμετασχει ο θρυλος μας....Το ευτυχημα ειναι οτι δν ειμαστε φαβορι και αυτο ισως μας βγει σε καλο....Η ιστορια των ημιτελικων με τον λαγο ειναι με το μερος μας....Ας ελπισουμε να συνεχισουμε αυτη τν παραδοση και να παμε τελικο....Ειλικρινα θελω τν κουπα....οχι για ''χωθω'' στο βαζελο αλλα γτ πιστευω οτι αυτη η ομαδα εχει τν δυνατοτητα να κανει τν ζημια σε οποιονδηποτε αντιπαλο...!!!Σε λιγοτερο απο ενα μηνα θα ξερουμε....!!!
Υ.Γ. : μηπως ξερεις καποιος να μ πει για τον αριθμο των εισητηριων π δικαιουμαστε ( αν και ειναι λιγο νωρις...)
Βιρ κόμμεν, αλλά να δούμε το πώς θα ...φύγεν
Χθες για μια φορά ακόμα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα πολλές φορές. Βέβαια η ρεαλ δεν ήταν βάζελος...
Νομίζω ότι εξαρτάται κυρίως από μας. Ο βάζελος είναι ισχυρός μεν, αλλά πλέον προβλέψιμος. Άμα του κόψουμε τα περιφερειακά σουτ και βρούμε λύσεις στην επίθεση, τους καθαρίσαμε στεγνά. Το θέμα είναι ότι η ομάς έχει ακόμα σκαμπανεβάσματα και ένα μπλακ-άουτ, σαν κι αυτά που δείξαμε με τη ρεάλ σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ μπορεί να αρκέσει για το βάζελο με την εμπειρία του.
Άρα το ματσάκι θα το πάρουμε μόνο αν έχουμε έστω υποφερτή απόδοση σε διάρκεια, δλδ σε όλο το ματς.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η προϊστορία. Τις δύο φορές που αντιμετωπίσαμε το βάζελο σε ημιτελικό F4 τον πατήσαμε αλλά χάσαμε και τους 2 τελικούς...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
θα σπασει τωρα το ροδι....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Phaedra (04-04-09)
Άλλο εννοώ. Θέλω το πλήρες πακέτο. Δηλαδή κονικλοβασία και κούπα μαζί.
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (03-04-09)
Bookmarks