pandragon (20-04-09)
ΤΑ ΝΕΑ LINKS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΣΦΠ-ΗΡΑ-63-51 ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 1994,
ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ POSTS ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ LINKS ΕΙΝΑΙ 18-4-09.
ΑΠΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΙΣ 17-4-09 ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ PART1 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ RS, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΝΕΒΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ RS ΜΟΝΟ ΤΟ PART1.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ LOFOU ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ. ΣΚΟΠΟΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΣΑΣ ΤΟΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 40-50 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ, ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΛΟΓΙΚΟ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ RAPIDSHARE ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1500 PARTS ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, KAI EINAI TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ PART ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΑΓΩΝΕΣ
pandragon (20-04-09)
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, και νάξερες τι μου θύμισες...
PAidia mporei kapoios na anevasei kai to video apo ti fiesta? Eixa paei gipedo kai den mporesa na to grapsw,Giati thelw na exw enthymio tin teleutaia parousia tou Arxigou mas!!!!
φιλε επικοινώνησε με ενα από τα παιδια-συντονιστές του φόρουμ να τους τα δώσεις να τα ανεβάσουν ή αν μπορείς ανέβασε τα εσύ σε megaupload...
εξαιρετική η δουλειά σου!
μπραβο!
σ ευχαριστούμε!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
lofou (12-05-09)
Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνεις,μπράβο σου γιατί όλο αυτό απαιτεί και κόπο και μπόλικο χρόνο.Θα σε παρακαλούσα αν έχεις τίποτα από μπάσκετ σεζόν 1991-92 ή 1992-93(πχ. 3ος τελικός Γλυφάδα) καθώς και από ποδόσφαιρο οτιδήποτε μεταξύ 1985 εώς 1995.
υπαρχουν σχεδον τα παντα από τις περιόδους αυτές, σε μπαλα και μπασκετ, και πιο παλιές ακόμα, αλλά υπομονή, ειναι απειρα τα requests πολυ πιο πριν από αυτά που ζητας. Δεν θαργησουν ομως. Μέσα στο καλοκαίρι θα εχουν ανεβει τα περισσότερα. Έχω ανεβάσει γύρω στους 110 αγώνες, σε συνολο 600 που εχω. Από αυτά διαλέγω τα πιο σημαντικά. Θα φτάσω μέχρι περίπου 300 αγώνες. Είναι μέσα και αυτά που λες. Σε ένα χρόνο από τώρα θα εχουν ανεβει και οι 300. Υ Π Ο Μ Ο Ν Η !
Τα τελαυταία uploads τα σπάνε,ξαναματααποθέτω ένα τεράστιο respect!
πρόταση 1:Αν υπάρχει η δυνατότητα τι θα έλεγες να μας ταξίδευες ακόμα πιο πίσω,εποχές Παπαστράτειου,Κάρευ Σκάρυ,τα 2 μπαράζ στο ποδόσφαιρο κτλ.
πρόταση 2:Απ'ευθείας request αυτή τη φορά...Ψάχνω ένα ματς κυπέλου στο βόλευ με Πάο στη Λεωφόρο γύρω στο 1996 ή 1997,παρουσία και κόσμου του Θρύλου μέσα.Και δεύτερο τον 5ο τελικό στην Ορεστιάδα με Μοντάλι προπονητή.
πρόταση 3:Αφού πραγματικά τα modem έxουν πάρει φωτιά θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο mediafire.Θα διευκόλυνε αρκετά όσους είναι free users στο rapidshare καθώς αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει πολλαπλά downloads ενώ θα γλιτώναμε και το δεκαπεντάλεπτο της αναμονής.
Αυτά,σόρι αν σε κούρασα,σε κάθε περίπτωση thanks for the memories!
προταση 1 - εχω 2 ματς απο εποχες Μπλακγουελ και Στηβ Γιατζογλου προπονητη, αλλα οχι Καραεϋ Σκαρεϋ ή Κάρυ Σκάρυ όπως τον έλεγαν τότε. Το μπαράζ του Άρη το έχω, αλλά δεν το ανεβάζω γιατί υπάρχει ήδη στο site αυτό. Το μπαραζ του ροζ λαγού ΔΕΝ το έχω. Έχω όμως το κύπελλο με ζέλα το 1983 στο Καραϊσκάκη (4-0)
προταση 2 - Δεν το εχω και δεν το θυμαμαι το παιχνιδι. Θυμάμαι τα πάντα από ποδόσφαιρο, αλλά όχι από τα υπόλοιπα αθλήματα, τα οποία δεν μου αρέσουν κιόλας, ούτε το μπάσκετ μου αρέσει, αλλά τα βλέπω και τα μαζεύω γιατί είμαι παθιασμένος με το Θρύλο.
προταση 3 - Ειμαι premium user στον RS, και θα παραμεινω και μετά το τέλος των uploads, επομένως τα λικς ΔΕΝ σβήνονται, θα υπάρχουν πάντα εκεί. Επομένως, έχετε άπειρο χρόνο να τα κατεβάσετε με την ησυχία σας. ΔΕΝ πρόκειται να φύγουν από κει. Εννοώ ότι θα είναι πάντα ενεργά λινκς στον RS, ΚΑΙ ΟΧΙ DEAD links, ακόμα και σε περίπτωση που αποσυρθούν από το site. ΔΕΝ έχω άλλο χρόνο να ασχοληθώ και με άλλο filehosting, όπως είναι το mediafire και το megaupload. Γνωρίζω καλά τον RS και με αυτόν δουλεύω τόσο καιρό. Παρακαλώ θα ήθελα να λήξει το θέμα με τον RS. Δεν επιθυμώ την χρήση άλλου uploader.
Τέλος, έχω ακόμα πολλά παιχνίδια που θανεβάσω, θα δείτε τί θα μπεί, υπομονή, να είναι και λίγο έκπληξη τί θα σκάσει. Δεν χρειάζεται να τα ξέρετε όλα από πριν. Δεν έχω συγκεκριμένο πλάνο πότε θα ανέβει και τί.
Ο στόχος μου είναι να ανεβάσω όλα τα παλιά που έχω. Μόλις λοιπόν τελειώσουν, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ. Θα επισκέπτομαι βέβαια το site, και θα λύνω τυχόν προβλήματα που αφορούν τα uploads μου.
Ευχαριστω για τα καλα λογια και την υποστήριξη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη red type-r : 08-07-09 στις 06:08
Φιλε μου εχεις κανει τρομερη δουλεια.Όλοι οι αγώνες που έχεις ανεβάσει είναι εκπληκτικοί αλλά έχω ένα πρόβλημα που ίσως να μου το λύσεις αν ξέρεις.Είχα κατεβάσει παλαιότερα απο ένα Forum του ΟΛυμπιακού τον αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ 3-3 στο ΟΑΚΑ αλλά είχα κατεβάσει το πρώτο ημίχρονο και τα Links του πωτου με του δευτέρου αν διαφορετικά.Εσύ είδα οτι σε αυτόν τον αγώνα δεν έχεις χωρίσει το πρώτο ημίχρονο απο το δέυτερο και είναι 17 Links πρέπει να κατεβάσω απο κάποιο Link και μετά για το 2ο ημίχρονο ή θα χρειαστεί να κατεβάσω τελικά όλον των αγώνα;Αμα βρείς κάποια λύσει να κατεβάσω το 2ο ημίχρονο που είναι και το μόνο που μου λείπει στην τελική θα είσαι ήρωας (οχι οτι δεν είσαι τώρα).ΕΥχαριστώ πάντως και ελπίζω να κατάλαβες το πρόβλημα που έχω αλλιώς θα σου το ξαναεξηγήσω...![]()
Φίλε δυστυχώς ο αγώνας είναι όλος μαζί, δεν χωρίζεται σε α και β' ημιχ. Επομένως δεν υπάρχει λύση. Πρέπει να το κατεβάσεις όλο. Είναι τεχνικό το θέμα. Εάν πχ κατεβάσεις τα παρτς 9-17 που είναι λογικά το β' ημιχ, θα σου ζητήσει και τα άλλα για να κάνει την αποσυμπίεση. Δεν σπάει, είναι ενα. Νασαι καλα πάντως. ευχαριστω για τα καλά λόγια
Εντάξει τότε, κανένα πρόβλημα, έχω κατεβάσει τις τελευταίες μέρες 250 Parts σε 17 θα κολλήσουμε;Πάντως για άλλη μια φορά θέλω να πώ οτι έχεις κάνει εκπληκτική δουλειά...![]()
Το θυμαμαι αυτο το παιχνιδι!χαμος!το θυμαμαι καθως εγινε και 300-400 μετρα απο το σπιτι μου!ανεπαναληπτο!
παιδια να σας παρακαλεσω μη γραφετε σ αυτο το thread... ειναι μονο για τα uploads.. εχει σχετικο thread για τα σχολια.. καποιος mod να τα σβήσει
pandragon (03-09-09)
Ακόμα ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Δικαίο για τα uploads του και την ευκαιρία που δίνει σε όλους να αποκτήσουν ανεπανάληπτους αγώνες από την ιστορία του Ολυμπιακού
![]()
lofou (05-09-09)
φοβερος ενα εξτερναλ wd 500giga εχω για πάρτη του!
![]()
ευχαριστω ολους παιδια, και τον Παναγιώτη και τον lofou kai ton airness και τα υπόλοιπα παιδια. Αυτός είναι ο σκοπός. Να μαθαινουν οι νεοι και να θυμούνται οι παλιοί και από γενιά σε γενιά να μαθαίνουν την τρισένδοξη ιστορία του Θρύλου. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
Bookmarks