Εγω για το πολυδυναμο ΚΕΥΓ μιλαω παντως!!!
Εγω για το πολυδυναμο ΚΕΥΓ μιλαω παντως!!!
voskos_7 (09-08-15)
giovanni#10 (09-08-15)
Εγω αργησα. 307, Μαϊος 2009. Οχι οτι αλλαξε τιποτα, ιδια κομαντα ημασταν κι εμεις.
Εντάξει, τι περιμένει κανείς; Να εκπαιδευτεί στη βολή με σύριγγες και στον αφοπλισμό αντιπάλου με γάζες, ή στον χημικό πόλεμο με depon αναβράζον;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στρατιώτης που υπηρετούσε σε μονάδα της 3ΗΣ Μ/Κ Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ» τραυματίσθηκε θανάσιμα, σήμερα το μεσημέρι, με το υπηρεσιακό του όπλο ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, ανακοίνωσε το ΓΕΣ. Οι συνθήκες και τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού διερευνώνται, ενώ το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
αντε πηδηχτειτε, μουνοπανα. Τι να τα κανουν τα συλλυπητηρια;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Red&White-Nick-7 (09-08-15)
voskos_7 (11-08-15)
Το τάγμα μου ειναι υπεύθυνο για μεταφορές. Σήμερα ήμουν συνοδηγός στο φορτηγό, που μετέφερε εξοπλισμό για τη νέα εσσο, στο Μεσολόγγι και στην Αρτα. Διανυκτέρευση αρτα σε ξενοδοχείο με wifi, air condition και το βράδυ βόλτα στο πεζόδρομο. Θητεία σου λένε μετά..![]()
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Η σκοπιά είναι η πιο υπεύθυνη υπηρεσία στο στρατο. Φροντίζεις για την ασφάλεια των συναδέλφων σου και των εγκαταστάσεων του στρατοπέδου. Δεν είναι χώρος ούτε για chating στο κινητό, ούτε για πορνοπεριοδικά, ούτε - επειδή έχεις εξαντλήσει τα δυο πρώτα- για να παίζεις με το υπηρεσιακό σου όπλο. Τραυματισμοί με όπλα ή εκρηκτικά είναι καθαρή ευθύνη του στρατιώτη και δείχνουν έλλειψη προσοχής και κακή εκπαίδευση, για την οποία δεν είναι υπεύθυνος ο εκπαιδευτής (99 φορές στις 100) αλλά το θύμα, που αντί να προσέχει τι του λένε και του δείχνουν έχει το μυαλό του στο μουνί της φιλενάδας του ή στα γεμιστά της μανούλας του. Οι Έλληνες, αυτοί που δίδαξαν τον πόλεμο παγκοσμίως, φτάσαμε να βλέπουμε τον στρατό ως αγγαρεία, αν και γνωρίζουμε πως τα έθνη που χάνουν τη στρατιωτική τους ρώμη είναι καταδικασμένα να ζουν ως παρίες και να υφίστανται εξεφτευλισμούς. Οι Αμερικανοί, οι Άγγλοι, οι Γερμανοί, οι Σουηδοί και ΟΛΑ τα ευημερούντα και άξια κράτη του κόσμου, έχουν στρατιώτες που θεωρούν ΤΙΜΗ τους να υπηρετούν στο στράτευμα και δεν βλέπουν αυτή την περίοδο της ζωής τους ως χάσιμο χρόνου και αγγαρεία.
Εγώ για αυτοκτονία το κόβω να ήταν...
καθώς ήμουν διακοπές μου έστειλαν 3 χρόνια μετά την απόλυσή μου το λευκό φύλλο πορείας μέσω ταχυδρομείου. κάποια στιγμή όταν δε θα βαριέμαι θα τους ταχυδρομήσω το παλιό να ξεμπερδεύω![]()
Εγώ ήξερα ότι μερικά χρόνια μετά σε καλούν σίγουρα για μετεκπαίδευση κι εμένα δεν με έχουν καλέσει και πάνε 10 χρόνια που απολύθηκα. Το χαρτί ακόμη πράσινο είναι, κάθε χρόνο μου τα πρήζουν να το αλλάζω. Δεν ισχύει ότι σε καλούν πάντα;
Δε σε καλουν παντα, εγω πηγα 2 φορες μετεκπαίδευση στον στρατο της αιώνιας ήττας, καλα πέρασα βέβαια μία στην μπουγατσομάνα Σαλονίκη και μία στην Ξάνθη, φαγητό , γαμήσι και πιοτο και ας πανε οι Τούρκοι μεχρι Σύνταγμα, στα παπάρια μου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
The Dude (02-09-15)
Δεν είναι για μετεκπαίδευση αυτό, ούτε επιστράτευση. Τα λευκά και πράσινα φύλλα πορείας επιστράτευσης είναι ουσιαστικά σε ποιό χώρο παρουσιάζεσαι όταν και αν σκάσει το μπαμ. Τα λευκά είναι κοντά στο χώρο κατοικίας, τα πράσινα είναι τα πιο ζόρικα καθώς πας σε σημείο διασποράς, μαχήμι κι έτσι, ούζα παρτούζα και μεγάλα μπαζούκας...
Ουσιαστικά άλλαξες βαθμίδα επιστράτευσης τύπε...
There is a Dude in town
voskos_7 (05-09-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
celticfrost (09-10-15), panahs7 (09-10-15), The Dude (13-10-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks