που να υπαρχει θεμα για αυτους;παρακατιανοι ειναι...
τεραστια επιτυχια παντως ο ρομπινιο.τους τα πηρε χοντρα.6 εκ.το χρονο.
Ας ανοιξουμε κι ενα θρεντ για την ετερη ομαδα του Μαντσεστερ που φαινεται οτι θα μας απασχολει πιο συχνα απο δω και μπρος.
Την αγορασαν κατι πετρελαιαδες και τη πρωτη μερα πηγαν κι αγορασαν, ετσι για το καλημερα, τον Ρομπινιο απο τη Ρεαλ!!!
που να υπαρχει θεμα για αυτους;παρακατιανοι ειναι...
τεραστια επιτυχια παντως ο ρομπινιο.τους τα πηρε χοντρα.6 εκ.το χρονο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εχουν και τον Τζο, τον Ελανο, τον Κομπανι κλπ.
Καλη ομαδα φτιαχνουν.
ναι κωστα μου.αφου και εσας σας εχουν του χεριου τους.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πραγματι, μονο στη Τοτεναμ δε μπορουν να βαλουν χερι με τιποτα!![]()
ετσιιιιι.εμεις τους νικαμε που και που.μια ομαδα υπαρχει στο μαντσεστερ και αυτη δεν ειναι η γιουναιτεντ.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με κάτι τέτοιους τύπους πάπαλα το ποδόσφαιρο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Επειδη βαριεμαι να ψαχνω αν βρειτε και το σηματακι τους σε καλο μεγεθος το βανω και αυτο...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Να φιλε βρικα ενα logo της m.c.
![]()
sadi (02-09-08)
akm 8a akolu8isun kiala mpam apo tn m.c ... sigura sta epomena xronia 8a mpi stus 4 korifeus ts premier league!!!
meta tin liverpool fisika![]()
Ειναι αληθεια οτι πηρε τον κρις???
Ρε τους κωλοφαρδους....να ερχοτανε να μας επαιρνε και εμας κανας σευχης....και να ειχε εστω τα μισα λεφτα αυτουνου που πηρε την Σιτι...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτος πηρε ωραια τον ρομπινιο θα παρει καναν αλλο ή θα περνει τους τσιγγανους απο το δρομο που παιζουνε μπαλα για 20cents???
ετοιμαζει προταση και για μπουφον.αυτος θα τα σαρωσει ολα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σκοπός του είναι λέει να πάρει τον Cristiano Ronaldo από τη μισητή συμπολίτισσα... Λέτε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
με 135 μυρια θα τον παρει...αν κανει τετοια προταση δυσκολα θα πει οχι η μαντσεστερ.. μη ξεχνατε οτι οι πολυ καλες χρονιες ενος ποδοσφαιριστη δεν μπορει να ειναι πανω απο 5-6... και εκανε ηδη 2 στη γιουναιτετ και θα κατσει ακομα ενα χρονο...ειδικα ο ροναλντο που βασιζεται στην εκρηκτικοτητα κατι που θα μειωθει με την παροδο των χρονων
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
γιατι ειπανε τιποτα για 135 μυρια?>
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η Μάντσεστερ Σίτι τράνταξε τα ήρεμα μεταγραφικά νερά την τελευταία ημέρα του περασμένου Αυγούστου αποκτώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ρομπίνιο (νικώντας μάλιστα στο... σπριντ την Τσέλσι), ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό δεν θα είναι το μοναδικό "μπαμ" από πλευράς αγγλικού συλλόγου.
Κέρδισε την πρόσκλησή σου
για τη συναυλία των Calexico
από το men24
Οι "πολίτες" είναι πλέον μία από τις πλουσιότερες ομάδες στον κόσμο μετά την αγορά τους από τους Άραβους ιδιοκτήτες και το αποδεικνύουν αυτό το τελευταίο διάστημα, όπου προσπαθούν να φέρουν στο "Νησί" μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Ένα από αυτά είναι ο Κακά, με τη Μίλαν να έχει απορρίψει αρκετές δελεαστικές προτάσεις συλλόγων πέρυσι για τον Βραζιλιάνο άσο της, αλλά τη Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζεται αυτή τη στιγμή αποφασισμένη να "τινάξει τη μπάνκα στον αέρα" και να τον ντύσει στα γαλάζια!
Όπως αποκαλύπτουν ιταλικά και αγγλικά ΜΜΕ, αντιπροσωπεία ανθρώπων της Σίτι με επικεφαλής τον εκτελεστικό διευθυντή Γκάρι Κουκ, βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (13/1) στην οδό Τουράτι που βρίσκονται τα γραφεία των "ροσονέρι" και κατέθεσαν επίσημη πρόταση-μαμούθ στον Αντριάνο Γκαλιάνι ύψους 100 εκ.ευρώ.
Αυτό όμως δεν είναι το μόνο ιλιγγιώδες ποσό στην συγκεκριμένη πρόταση, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας" του 2007 συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 15 εκ.ευρώ (221.000 ευρώ εβδομαδιαίως), κάτι που θα κάνει τον Βραζιλιάνο τον πλουσιότερο μακράν παίκτη του κόσμου.
Να σημειωθεί πως στο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών έδωσε το "παρών" και ο ιστορικός σύμβουλος της Μίλαν σε μεταγραφικά θέματα, Ερνέστο Μπροντσέτι, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να αφήνει για πρώτη φορά με δηλώσεις του ανοιχτό ένα παραθυράκι για την παραχώρηση του παίκτη λέγοντας: "Ελπίζω να μείνει, ελπίζω να μην παραχωρείται. Δεν ξέρω κάτι για αυτή την προσφορά".
Bookmarks