οσα λεφτα και να ριξει θα ειναι παντα πεμπτο-δωδεκατη ομαδα
οσα λεφτα και να ριξει θα ειναι παντα πεμπτο-δωδεκατη ομαδα
Red Sting (06-09-10)
την αδικείς λίγο βέβαια!!!! θα χτυπήσει και 3η-4η θέση μερικές χρονιές!!!
![]()
όσο σπαταλάει λεφτά για να φέρνει Τουρέδες, Μπαλοτέλιδες και σία πρωτάθλημα δεν παίρνει!!!! τους εκτιμώ πάρα πολύ ως ποδοσφαιριστές τους περισσότερους, αλλά δεν φτάνει το ταλέντο για να πάρει έναν τίτλο...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (05-05-11)
βρε κι η Ρεαλ προσελκύει παίκτες , αλλά παίρνει τα καλαμπαλίκια του Μέσι τόσα χρόνια...και στην Ευρώπη τα καλαμπαλίκια όλων...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Η Ρεάλ έχει απέναντι της μία ομάδα και συνεχώς παίρνει τα καλαμπαλίκια της, η Σίτυ τι να πει που πρέπει να ξεπεράσει Άρσεναλ και Μαντσεστερ και Τσέλσι? Και πες την πρώτη την ξεπερνάει, τις άλλες δύο πως? Μαζεύοντας οτι πετάει η Ίντερ, η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι και αγοράζοντας παιχτάκια? Ας καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια την Τότεναμ και μετά ας σκεφτεί και τις άλλες.
ποια να κοιταξει στα ματια;χαχαχα
για πρωινο τους εχουμε τους πολιτες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Du3lisT (08-09-10)
Ξεχάσαμε ότι είναι κι Τότεναμ εδώ!
Εγώ είμαι με τους αιώνια πικραμένους...Λίβερπουλ! Γεννήθηκα το '90 κι ακόμα δεν πανηγύρισα Πρωτάθλημα! Τι καλάααααααααααααα...!![]()
www.f1rstlap.com
Χαλαρα εχθες την Λεχ Ποζναν 3-1 με χατ τρικ του Αντεμπαγιορ.
Θέλει «μπαμ» με Ινιέστα η Σίτι
Για την απόκτηση του Αντρές Ινιέστα θα κινηθεί η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ. Εκατό εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού σούπερ σταρ είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι «Πολίτες».
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Yahoo» οι «Πολίτες» εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν στην Μπαρτσελόνα το ποσό των 100 εκ ευρώ για τον Ίβηρα μέσο.
Παράλληλα, οι Βρετανοί ποντάρουν στο γεγονός πως η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ πηγές από την Αγγλία αναφέρουν πως
«Ο Ινιέστα έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά και αποτελεί ένα μέλος της Μπαρτσελόνα πολύ σημαντικό. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ομάδα από την Ισπανία θα απέρριπτε μια καλή πρόταση».
τα @@ μου θα παρει η σιτι
dtakis80 (16-12-10)
με 250 εκατ . δικός τους και δώρο το περιτύλιγμα !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
οσο πιο πολλα λεφτα εχει καποιος τοσο περισσοτερο μαλακας γινεται τελικα...
αντι να πανε να χτισουν μια ομαδα δικια τους, με νεους ποδοσφαιριστες που σε 2-3 χρονια θα ειναι τα νεα αστερια προσπαθουν να κανουν αισθηση αγοραζοντας ετοιμους αστερες απο αλλες ομαδες, οι οποιοι πολλες φορες ειναι και κορεσμενοι.και ολα αυτα χωρις να εχουν παρει ενα προπονηταρα.εκτος απο αυτο οι μεταγραφες που κανουν αφορουν μονο μεσοεπιθετικους και επιθετικους.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (05-05-11)
Δεν είχα ιδέα οτι είχε υπογράψει στη Σίτυ ο Τζέκο!!
Νομίζω είναι πιο δίκαιο να γράψω στο θρεντ της νικήτριας!
Μπράβο στη Σίτυ, νομοτελειακά θα χάναμε κάποια στιγμή απ' αυτούς. Είχαν ξεχάσει πως είναι να πανηγυρίζεις σε τοπικό ντέρμπυ.
Μπράβο μωρή City!![]()
www.f1rstlap.com
μπραβο στην σιτυ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks