Κλειδωσε το , να παει στο διαολο.
Oτι λεει ο τιτλος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κλειδωσε το , να παει στο διαολο.
Adios Lakerde ala Past.
Ωραία να συζητάμε την πορεία της βαζέλας εδώ γαμώ την κοινωνία μου.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Σιγα μην το κλειδωσω για τις μαλακιες του Σωκρατη. Εδω συζηταμε για την καθε ομαδα της συμφορας, δεν θα μιλαμε για το Τσαμπιονς Λιγκ επειδη τα εκανε σκατα ο Κοκ;
καλύτερα να δούμε τα χάλια μας, ομάδα ασύνδετη, χωρίς πλάνο.
Σωκράτη, τα'μαθες; Αποκλειστήκαμε!
ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ , ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλωστε για να μην ανυσηχειτε, υπαρχει και το τοπικ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ , στο οποιο και ανηκουμε (προσωρινα)
Και φέτος παιδιά στο τσ.λου. υπάρχουν και πολλές ομαδες ερωτηματικά!!!Πρωτοεμφανιζόμενες!!Α ρε η κωλάρα του βάζελου δεν εχει όρια!!!
αντε να δουμε με ποιους θα βγει η βαζελα...![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
κοιτα ρε ο βαζελος...γλιτωσε κ αρσεναλ κ τσελσι κ ρεαλ κ γιουβεντους... γ@μω την τυχη του
Α’ Όμιλος
Τσέλσι
Ρόμα
Μπορντό
Κλουζ
Β’ Όμιλος
Ίντερ
Βέρντερ Βρέμης
Παναθηναϊκός
Ανόρθωση
Γ’ Όμιλος
Μπαρτσελόνα
Σπόρτινγκ Λισσαβόνας
Βασιλεία
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Δ’ Όμιλος
Λίβερπουλ
Αϊντχόφεν
Μαρσέιγ
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ε’ Όμιλος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Βιγιαρεάλ
Σέλτικ
Άαλμποργκ
ΣΤ’ Όμιλος
Λιόν
Μπάγερν Μονάχου
Στεάουα Βουκουρεστίου
Φιορεντίνα
Ζ’ Όμιλος
Άρσεναλ
Πόρτο
Φενερμπαχτσέ
Ντιναμό Κιέβου
Η’ Όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης
Γιουβέντους
Ζενίτ
Μπάτε Μπορίσοφ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κατ' εμε περναει ανετα δεύτερος ο βαζελος αν παιξει ανεκτά.
ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΑ' ΜΑΘΕΣ;
Σχεδόν τα χρήματα που δαπάνησαν στις μεταγραφές... δηλαδή τα 23,4 εκατομ. ευρώ αναμένεται να πάρουν πλέον οι "πράσινοι" μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού με την Ανόρθωση, κάτι που υπογραμμίζει το μέγεθος της επιτυχίας εισόδου στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.
Faithful (28-08-08)
σημερα εγινε η κληρωση?τι κωλοφαρδοι ηταν παλι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγινε πριν λιγο Σταθη...
κ η τυχη ΠΑΛΙ τους χαμογελασε..
Μαλλον δεν θυμασαι καλα. Με αλλον με εμπλεξες και σε αλλον θες να απευθυνθεις οταν πιανεσαι απο δικο μου ποστ.
Η εκφραση μεσα σε ενα οπαδικο φορουμ ειναι διαφορετικη απο την εκφραση εκτος αυτου. Η Ανορθωση ηταν στα λογια η χειροτερη ομαδα της κληρωσης. Ανεξαρτητα αν αποδειχθηκε ο Ολυμπιακος χειροτερος.
Τελος παντων οτι ηθελα να πω το καταλαβαν οσοι επρεπε να το καταλαβουν.
Οσο για τον ψυχρο τονο οφειλεται στο οτι οι οπαδοι της Ανορθωσης με εχουν κουρασει αρκετα απο χθες. Εκατονταδες τα ποστ Ολυμπιακων που εσβησα ΧΙΛΙΑΔΕΣ τα ρατσιστικα και αντεθνικα ποστ Κυπριων ομως που εσβησα αγαπητη φιλη. Και μαλιστα τοσο βαρια που σκεφτηκα μεχρι και να τα αφησω να βγουν στον αέρα, ετσι για να... "βλεπουμε"
Τελος παντων καλη επιτυχια αν και πιστεύω οτι θα κανετε 2 ήττες απο τον βαζελο.
Συν τοις αλλοις θα ηθελα να προσθεσω, εφ' οσον συνεχιζεις και μας διαβαζεις, οτι αν ψαξεις θα δεις οτι ολες τις Ελληνικες ομαδες σε Ευρωπαϊκο επίπεδο τις θεωρώ και τις αποκαλω σουργελα. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τις κυπριακές.
Bookmarks