τελικα μαλλον χ θα ερθει.
Ξεκιναει το Βιγιαρεαλ-Μαντσεστερ. Ελπιζω να ειναι ματσαρα και οχι αποθεωση του στημένου (με Χ περνανε μαθηματικα και οι δυο απο σημερα).
Καποιος να γραψει στον Βισιγότθο του Κικερ οτι η Μαντσεστερ ειναι απο τη χωρα που του γαμησε την εθνικη ομάδα του μεσα στο μπουρδελο της.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τελικα μαλλον χ θα ερθει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πωπω μια σουπα ρε πουστη μου! Τουλαχιστον αφου το στησατε στηστε το καλα , να ερθει κανα 2-2... βαρεθηκα να τους βλεπω να προσπαθουνε να χασουνε τη μπαλα ολοι...
Ο Γερμανός δημοσιογράφος μάλλον θα σοκαριστεί αύριο. Στο γήπεδο θα έχει περισσότερες ελληνικές σημαίες απ' ότι σε αγώνα της εθνικής Ελλάδας.
Πάντως με την άμυνα που έχει η Βέρντερ τα 3 θα τα ρουφήξει όπως όλοι όσοι ήρθαν στην Κύπρο.
Γιατι ξερει ο αγραμματος Γοτθος πως ειναι η Ελληνική σημαια; Αυτος νομιζει οτι η δικια του ειναι αυτη με τη σβαστικα.
kwtsios (26-11-08)
Οφ τοπικ. Γιατι σου προκαλει εκπληξη, ανατρυχηλα η οτιδηποτε αλλο. Προχθες αρθρογραφος της Hamburger Abendblatt εγραφε για τον πατερα της ιστοριας Ηροδοτο οτι ηταν Ρωμαιος, μας εχουν πρηξει οτι η μακεδονες δεν ειναι Ελληνες, το περγαμο ηταν προ ελληνιστικον χρονων ασιατικο πολιτιστικο κεντρο και ενα σωρο αλλες.....................
Που πηγε το smily με την παληνδρομηκη κινηση της χειρος;
ας ελπισουμε ν αδουμε περισσοτερα γκολ σημερα μιας και παιζει και ο ποα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εμένα το Champions League μου προκαλεί όλο και λιγότερο το ενδιαφέρον με το θέαμα που παρουσιάζει. Και δεν έχει να κάνει με τη μη συμμετοχή του Ολυμπιακού.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"Θα σκοτώσουμε οκτώ οπαδούς της Ατλέτικο"!
Μία ακριβώς εβδομάδα πριν την κόντρα της Μαρσέιγ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βελοντρόμ" η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ήδη δυναμιτιστεί, καθώς όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα "Marca" η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης δέχτηκε μηνύματα... θανάτου από τους οπαδούς του συλλόγου της Μασαλλίας!
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέσο, σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Μαρσέιγ έστειλαν τρομερές απειλές μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ενόψει του αγώνα της 9ης Δεκεμβρίου, με τον λόγο αυτής της αντίδρασης να είναι τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο "Βιθέντε Καλδερόν" την 1η Οκτωβρίου και ειδικότερα η σύλληψη ενός Γάλλου οπαδού, ονόματι Σάντος Μιρασιέρα.
Ο οπαδός, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε επεισόδια, παραμένει ακόμα προφυλακισμένος στην Ισπανία και κινδυνεύει με τιμωρία φυλάκισης μέχρι οκτώ ετών, ενώ τα mail αυτά -που είναι γραμμένα στα γαλλικά, τα ισπανικά και τα αγγλικά- περιέχουν προσβολές και απειλές κατά των παικτώνκαι των υποστηρικτών της Ατλέτικο Μαδρίτης.
"Οι Μαρσεγιέζοι περιμένουν την Ατλέτικο. Ο Σάντος στη φυλακή για οκτώ χρόνια=8 οπαδοί της Ατλέτικο νεκροί", αναφέρει ένα μήνυμα, ενώ ένα άλλο έχει το ακόλουθο περιεχόμενο: "Ελευθερία στον Σάντος. Είναι ντροπή. Καλύτερα για σας να μείνετε σπίτι στις 9 Δεκέμβρη, την ημέρα του θανάτου".
Η δίκη του οπαδού της Μαρσέιγ θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης, ενώ από τη Δευτέρα (1/12) η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει στείλει μήνυμα στους οπαδούς της ζητώντας τους να μην ταξιδέψουν στη Γαλλία:
"Ο σύλλογος ζητάει από όλους τους φίλους του να μην αναχωρήσουν για την γαλλική πόλη εξαιτίας των μή επακρών μέτρων ασφαλείας που πρέπει να έχουν όλοι αυτοί οι αγώνες, και ειδικά ο συγκεκριμένος αγώνας.
Ο σύλλογος έχει πάρει την λογική απόφαση να μη ζητήσει εισιτήρια για τον αγώνα με την Ολιμπίκ", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Ειδες τελικα που ζώα υπαρχουνε παντου;
Σωστο κι αυτο...
ελεος....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μουρίνιο: "ΠΑΟ, σε θέλω στους 8"
Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την 1η θέση στον Β' όμιλο, ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι "Novasports", αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στη Βρέμη, πως η Ίντερ και η Βέρντερ άξιζαν να πάρουν τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Επιπλέον, ο "special one" χαρακτήρισε τυχερό το νικητήριο γκολ του Γιώργου Καραγκούνη με την Ανόρθωση και εξέφρασε την ελπίδα του να συναντηθεί με την ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε στα προημιτελικά!
"Με όλο τον σεβασμό προς τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως η Ίντερ και η Βέρντερ Βρέμης ήταν οι καλύτερες ομάδες στον όμιλο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός, για να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος:
"Θέλω να τους συγχαρώ για τη νίκη στο ΜΙλάνο, έπαιξαν καλά και οργανωμένα. Θέλω να πω ότι δεν είναι φανταστική ομάδα, απλά έκαναν φανταστικη πορεία στον όμιλο και φανταστική δουλειά. Για μένα ήταν έκπληξη που πέρασαν στην επόμενη φάση και ελπίζω να βρεθούμε στους "8".
Είχαν τύχη στο μεταξύ ματς και απ'ότι είδα στην τηλεόραση με το γκολ του Καραγκούνη με την Ανόρθωση είχαν τύχη και απόψε".
Σε ερώτηση δε για το αν θεωρεί πως με αυτά που λέει προκαλεί αντιπάθεια στους Έλληνες φιλαθλους, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας δήλωσε:
"Δεν πειράζει, είμαι έντιμος και λέω πάντα αυτό που πιστεύω, όχι αυτά που θέλουν κάποιοι να ακούν".
Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις που παραχώρησε ο Μουρίνιο στα ιταλικά ΜΜΕ τόνισε πως με την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του στα 6 ματς της φάσης των ομίλων, της αξίζει να διασταυρωθεί με μία εκ των ισχυρών στην επόμενη φάση:
"Τα παιδιά έπαιξαν με αξιοπρέπεια και έκαναν τη δουλειά τους, τώρα θα δούμε ποιός θα έρθει στους 16. Έχοντας πάντως τερματίσει στον όμιλο με οκτώ πόντους αξίζουμε μία από τις ισχυρές ομάδες".
"Τυχερή η ομάδα που θα παίξει με ΠΑΟ"
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε πάντως στον Παναθηναϊκό και στη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών μετά το ματς της Βρέμης, τονίζοντας πως θα είναι τυχερή όποια δεύτερη ομάδα ομίλου βρει στο δρόμο της τους "πράσινους".
"Αξίζουμε να βρούμε το Φεβρουάριο μία μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα ή οι πρωταθλητές Ευρώπης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Λίβερπουλ. Είμαστε δεύτεροι, όμως θα υπάρχει μία άλλη δεύτερη ομίλου που θα έχει την τύχη να βρει, με όλο τον σεβασμό καθώς μας νίκησε άξια, μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.
Το να συναντήσεις μία πολύ μεγάλη ομάδα δεν θα είναι αποτέλεσμα ατυχίας, αλλά της πορείας μας στον όμιλο. Όμως η πραγματική ατυχία θα είναι για τον πρώτο ενός άλλου ομίλου που θα αντιμετωπίσει μία ισχυρή ομάδα όπως η Ίντερ.
Χάσαμε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη διοργάνωση, είναι αλήθεια, όμως η ήττα της Βρέμης δεν μετράει. Έλειπαν πάρα πολλοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος πως θα δούμε την πραγματική Ίντερ στο τέλος Φεβρουαρίου.
Δεν υποτιμήσαμε τη Βέρντερ, αλλά τον Παναθηναϊκό και την Ανόρθωση", δήλωσε χαρακτηριστικά.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σε λίγο ρε Ζοσέ θα μας πεις ότι είναι κωλόφαρδη ομάδα ο βάζελος!!![]()
κατοπιν εορτης μαλακα ζοσε δεν μετραει.ας νικουσες ως οφειλες....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (10-12-08)
Ο Ντελγάδο της Λυον είναι αυτός που θα παίρναμε εμείς;
Ναι .
Bookmarks