Ο λαγός δεν περνάει.
εγω ενα εχω να πω κυριως στον ΣΑΝΤΙ!!!
του το ελεγα και προχτες εδω στο φορουμ και διαφωνουσαμε ....
του ελεγα :
θα περασει ο λαγος και εσυ θα τον βλεπεις στον καναπε....
ασε που θα βγει και ευκολα δευτερος στα πλει οφ και ετσι θα ξαναειναι του χρονου τσου λου με την τσεπη γεματη!!!
τωρα αυτα που λες ΣΑΝΤΙ οτι δεν αλλαζεις τις κουπες της κωπρολιγκ με ευρωπαικες πορειες τα λες μαλλον για να ικανοποιησεις τον εγωισμο σου και σαν αμυνα στο γεγονος οτι εμεις χθες εκει μεσα θα ειχαμε φαει 3-4 γκολ, θες απο ατυχια, θες απο ανικανοτητα, θες απο οτι θες........
σωστα ειπε ο σερ δηλαδη αρσεναλ ή αλλες ομαδες που εχουν να δουν πρωταθλημα με το μακαρονι στην χωρα τους δεν ειναι μεγαλες ομαδες και δεν διαπρεπουν καθε χρονο στο τσου λου φτανωντας στουσ 16 ή στους 8?
σεβαστη η αποψη σου αλλα κατα την δικη μου λογικη λαθος ...
Ο λαγός δεν περνάει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
iek (26-02-09)
Καθολου τελειο Σακη, αφου πολλες φορες εχουμε νικησει τη βαζελα εκτος.
Ενω στην Ευρωπη δεν εχουμε να επιδειξουμε πολλες νικες, αρα γιατι να μας χαλαει νικη με συστημα Χερρερα?
Γιατι δεν μπορει μια ομαδα να παιζει ετσι και γιουβετσι Κώστα. Και ιδιως Ελληνική. Η θα εισαι επιθετικογενής ομαδα ή άμυντικής διάθεσης. Η "ψυχολογια" αν το θες μιας ομαδας απο μια χώρα με μηδενική ποδοσφαιρική παιδεία και πολιτισμο δε γινεται να αλλαζει απο ματς σε ματς. Παμε λοιπον "τσαμπουκαλεμενοι" κι εξω και γι' αυτο τα αρπαζουμε συχνότατα. Ο βαζελος οπως παιζει με την Βιγιαρεαλ και με την Ιντερ παιζει και με τον Εργοτέλη και τον Πανσερραϊκο.
steliosb (26-02-09)
Οσο για τον Ροσι που τον λες παικταρα, ψαχνει παικτες τετοιους ο Ατρομητος Πολυδροσου. Μήπως ενδιαφέρεται;
38 γκολ σε 24 ματς εχει η Βιγιαρεαλ στην Ισπανια. Ουτε πολλα ουτε λιγα. Στο κατω κατω αντιμετωπιζει σοβαρες αμυνες, οχι Κορδονούρηδες. Παιχταρα σαν τον Καθορλα θα κανουμε πολλα χρονια να δουμε στην Ελλαδα.
Ποτε εγινε αυτο, γιατι εδω ψιλοχαθηκα?
Επαναλαμβανω πως δε τη συγκρινω με αλλες ομαδαρες, αλλα για τα κυβικα μας πεφτει πολυ μεγαλη.
α. Δεν της φανηκε χθες. Θα την "κλειδωσαν" φαινεται ο Γκουμας και ο Σαριεγκι που δεν μπορουνε να σταματησουνε τον Κουτσιανικουλη.
β. Τα τελευταια 15 χρονια ειπα, ξαναψαξτο.
γ. Δεν παύει να ειναι ανυποληπτη, οποτε καθε παραλληλισμος με νικες του Ολυμπιακου εστω και εντος με Λιβερπουλ, Ρεαλ κτλ, δεν κολλανε.
Ρε παιδιά τον ποα τον έχουμε δει 23 ματς στην Ελλάδα φέτος.Βλέπουμε τι σκατοομάδα είναι.
Ξαφνικά μετά τα ευρωπαϊκά του ματς γίνεται υπερομάδα και παίζει τι ωραία τι καλά?
Και εμείς είμαστε για τα μπάζα?
Η Villareal μια χαρά ομάδα είναι!
Περιμένουμε να βάλουν 4 γκολ σε αυτό που κατέβασε που μόνο 2ο τερματοφύλακα δεν είχαν για να την θάψουμε?
Και με την Barca να παίξει έτσι η βαζέλα με Mattos αντί Καραγκούνη , και Τζιόλη ( αφού επιστρέψει ) αντί Μάντζιου πάλι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα αν κοιμηθεί πάλι ο θεός.
Μέχρι και την Barca θα βγάζαμε άχρηστη για χάρη του τρισμέγιστου βάζελου!
.
α. Οχι με τον Κουτσιανικουλη ειχαν οντως προβλημα, τον επιθετικογενη Ολυμπιακο ομως τον εβαλαν στο τσεπακι στο πρωτο γυρο.
β. Μαλλον ψαξτο εσυ και πες μου ποτε πηγαμε στους 4 του ΤΛ.
γ. Νικη με Ρεαλ μετρας εκεινη επι Σολιντ που ηρθε με τα εκτα για να δουν κι οι πιτσιρικαδες της μια φορα την Ακροπολη? Κι ο βαζελος εχει νικες με Γιουβεντους, Αγιαξ (εκτος μαλιστα) κλπ. Τι καθομαστε και ψαχνουμε τωρα.
Εν κατακλειδι, δε καταλαβαινω γιατι πας να μειωσεις τοσο τις -οποιες- καλες παρουσιες του βαζελου στην Ευρωπη. Αφου εσυ εχεις την Ευρωπη χεσμενη και σε νοιαζει μονο το πρωταθλημα των Κορδονουρηδων.
Limanoskylo (26-02-09)
Κατσε ρε δεν αντεχω το μεγιστο λιβανισμα στον "κορυφαιο" πρεσβυ και ιδιως εδω μεσα. Απο τη μια του τη λες γιατι δεν μπορει να κερδισει τον εργοτελη και απο την αλλη γινεται ομαδαρα. Ε,ναι και την Εθνικη Βραζιλιας αχρηστη θα τη βγαλω. Οση υπερβολή βλεπω απο "απεναντι" αλλη τοση θα βγαζω κι εγώ. Και παραπανω. Εννοειται.
Οσο για τα περι "ευρώπης" το μονο που βλεπω οτι "καιει" ειναι οτι παιρνει λεει περισσοτερα λεφτα. Ε,να δω τι θα τα κανει. Οτι τα κανει χρονια τώρα.
Σιγα τη Βιγιαρεαλ και σιγα το Ροσι και τον Καθορλα. Μια μπουκια τους κανανε οι Γκουμες, Βυντρες και σια. Αυτο ειδα εγω. Θελετε ομαδαρα Ευρωπαϊκη το βαζελο; Οκ, νο προμπλεμ. Αλλα αυτο το "Βιγιαρεαλ" που ειδα χθες ουτε Σουπερλιγκα δεν στεκεται.
Bookmarks