ελπιζω το παληκαρι μετα απο ολη αυτη τη φασαρια να δικαιωσει αυτους που τον φερανε...Νεους Λεοναρντο δεν θελουμε!
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι σήμερα το απόγευμα (16:15 με πτήση της Ιμπέρια μέσω Μαδρίτης) θα φτάσει στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντιόγκο Λουίς Σάντο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μετά από συμφωνία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την Πορτουγκέζα".
ελπιζω το παληκαρι μετα απο ολη αυτη τη φασαρια να δικαιωσει αυτους που τον φερανε...Νεους Λεοναρντο δεν θελουμε!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
και γω το ιδιο ελπιζω... 10 μυρια ειναι αυτα.
Να πούμε δηλαδή και επισήμως "καλορίζικος" ;
Αν σκεφτείς ότι η ΠΑΕ έχει βγάλει 1 ανακοίνωση/μεταγραφή μάλλον είναι σίγουρο.
Εκτος αν γίνει αεροπειρατεία, αν έχει κανένα κουτσό πόδι ή τον απαγάγουν εξωγήινοι δεν νομίζω να στραβώσει τώρα.![]()
bill7 (19-08-08), Coach (19-08-08), Pireus city_girl (19-08-08)
Εγώ ελπίζω όλη αυτή η φασαρία γύρω από το όνομα του καθώς και ο τρελός χορός εκατομμυρίων που τον φέρνει τελικά στον Ολυμπιακό να μην αποτελέσουν βαρύ και ασήκωτο φορτίο στους ώμους του. Να παίξει τη μπάλα που ξέρει και να μας χαρίσει απλόχερα στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Να προσαρμοστεί γρήγορα και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.
Κι όσο για μας, ας μην τον δούμε σαν τον μεσσία που θα μας λύσει αυτόματα όλα τα προβλήματα, ούτε σαν τον υπερπαίχτη που θα μας οδηγήσει στον τελικό του CL (ή του UEFA). Ας μην του την πέσουμε με την πρώτη στραβή, ούτε να τον αποθεώσουμε με την πρώτη καλή εμφάνιση και πάρουν τα μυαλά του αέρα.
Αυτό όμως που φοβάμαι περισσότερο είναι τα ΑΡΔάκια. Γιαυτούς δε μπορώ να πω τίποτα, είναι γνωστά αυτά που κάνουν. Εδώ έγραψαν τόσο και τόσα πριν έρθει, φανταστείτε τι θα γράφουν από δω και πέρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι κλείσε τα αυτιά σου αγόρι μου, δούλεψε σκληρά και όλα θα παν καλά!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (19-08-08), iek (19-08-08), karalamanajic (19-08-08), sadi (19-08-08)
μακαρι να ειναι τοσο καλος οσες και οι προσδοκιες μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μεχρι να υπογραψει εχουμε μελλον. Εξακολουθει να ειναι ξεφτιλα η όλη υποθεση. Φαντασου να βγει μουφα και ο παικτης. Αναμενω μεχρι να υπογραψει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
(τι προσκυνώ, λες και υπέγραψε, λες και τον ξέρω
)
γιατι ο λεοναρντο τι εχει ρε παιδια,μια χαρα παικτουρα ειναι.και μην μου πειτε για την αμυνα τωρα γιατι οποιος μου πει μπακ που εχει την ποιοτητα και την ταχυτητα του λεοναρντο και παιζει και τελεια αμυνα τοτε θα τον παραδεχτω.ετσι ειναι οι βραζιλιανοι πρεπει να το δεχτουμε, δηλ ο γεωργατος επαιζε αμυνα? ...αν και νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο κακος αμυντικα ο λεο απλα πρεπει να μαθει να μην ξεχνιεται πολυ μπροστα.
οσο αφορα τον ντιογο πιστευω οτι να μην τον αγχωσουμε στην πρεμιερα του οποτε κι αν ειναι αυτη,αλλα νομιζω οτι θα δειξει γρηγορα το ταλεντο του μεσα στο γηπεδο γιατι ειναι και ιδιαιτερα θρασυς και εκδηλωτικος παικτης.....we will see!!!
hang your demons
chainsaw (21-08-08)
10 μύρια ε? Μην ακούσω απο καμία εφημερίδα είναι μικρός, θέλει χρόνο, του λείπει η πατρίδα του, η μαμά του του λέει να πάει στην μπαρτελόνα κτλ. Και γιατί κράζω την κίνηση Ντιόγκο?!Γιατί ο Ολυμπιακός θέλει π΄ρωτίστος έτοιμους παιχτες και μετα ταλέντα για μπροστά.Πόσο μάλλον και ακριβές μεταγραφές... μακάρι να μην τον φορέσουμε και αυτόν, ούτε να τον πουλήσουμε τον οκτώβριο στην Μπαρτσελόνα... λέω τώρα!!
Παω στο Μακεδονία Κωστα να υποδεχτω τον ανιψιο του Ντιογκό και την ξαδέρφη του Ντούσερ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
δεν μιλαμε για τελειες αμυνες εδω αλλα για ΜΗ αμυνες...Μιλαμε το παληκαρι οχι απλως ξεχναει να γυρισει πισω αλλα συμπεριφερεται σαν να μην ειναι καν αμυντικος..Με την Ανορθωση ξυπνησανε μνημες της εποχης Γεωργατου με παιχνιδια σαν την Ρεαλ (Μπερναμπεου) που του ειχε πιαστει το ποδι του Μπεκαμπ απο τις συνεχεις σεντρες που εβγαζε ανενοχλητπς απο τα αριστερα μας..
Και αυτο το "ξεχνιεται" σαν ορος δεν μου καθεται καλα..Οταν παιζεις αριστερος αμυντικος και εχεις απο τον προπονητη σου εντολη να καλυπτειςαυτο το χωρο δεν υπαρχουνε δικαιολογιες οταν απουσιαζεις απο τη θεση του...Η λέξη "ξεχνιεται" εχει νοημα οταν συμβει μια-δυο φορες...Οταν γινεται συνεχεια τοτε ταιριαζει μια αλλη λεξη .."Αδιαφορει"..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ρε Ηλία εσύ δεν έφτιαχνες τις σημειώσεις για τους φοιτητές σου; Αυτά θα τους πασσάρεις στο μάθημα;![]()
Bookmarks