τα μετρας λαθος, χωρις παρεξηγηση. δεν διαφωνω πως ειναι πολυ καλυτερος απο περσι, φετος κανει κατα κοινη ομολογια καλη χρονια, αλλα δεν εχει παιξει 10 παιχνιδια σταθερα καλα. εχειι παιξει 8 για το πρωταθλημα και 4 για την ευρωπη. στα 5 ηταν ανυπαρκτος και στα υπολοιπα βοηθησε, κανοντας καλο παιχνιδι. που ειναι η σταθεροτητα?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σύμφωνα με ποιά κριτήρια χαρακτηρίζετε έναν παίκτη "παικταρά"; Γιατί και ο Ρίμπο δεν θυμάμαι να ήταν λιγότερο ατομιστής απ' τον Λέτουρα. Για το ίδιο είχε "κατηγορηθεί" κι ο Ζιο στα τελευταία του. Καλώς ή κακώς, μας αρέσει δεν μας αρέσει που ο Λέτο φοράει πράσινα, είναι παιχταράς!
Εκτός του ότι μπορεί να περάσει μια ομάδα μόνος του και να δημιουργήσει φάση απ' το πουθενά, φέτος και σκοράρει, ενώ στο Καραϊσκάκη έδειξε ότι είναι και ομαδικός. ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ! Γιατί ήταν ομαδικός. Όχι ατομιστής όταν τα κάνει μόνος του και ανύπαρκτος όταν παίζει για το σύνολο και δεν ξεχωρίζει. Τον φετινό Λέτο, όσοι λένε ότι δε θα τον ήθελαν στον Ολυμπιακό, απορώ τι θα ήθελαν τότε...
δεν θα θέλαμε να φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε ΕΝΑΝ παίκτη να ισούται με ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ομάδα μας. αν ο Μιραλάς (ο φετινός) έπαιζε στον βάζελο αντί του Λέτο, θα είχε 25 γκολ φέτος...αντίθετα σε εμάς είναι απλώς ένας χρήσιμος παίκτης που τα ακούει κιόλας για τις μαλακίες που κάνει. όπως ο Ζαϊρί στον Αστέρα φαινόταν παικταράς, όπως ο Αμπντούν στην Καβάλα έσπερνε, έτσι κι ο Λέτουρας πρωταγωνιστεί φέτος στην μπανάθα. δεν υπάρχει θέμα αν θα θέλαμε τον φετινό Λέτο, αλλά αν θα θέλαμε τον φετινό τρόπο παιχνιδιού του βάζελου. η απάντηση είναι ΟΧΙ. από την άλλη δεν γουστάρω ούτε την δική μου ομάδα φέτος, αλλά δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να κρεμόμαστε από τα αρχίδια του κάθε μαλάκα
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εμένα ο Λέτο δεν μ αρεσει καθόλου.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αν θυμάσαι όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό και μέχρι πέρσι δεν έκανε φάσεις από το πουθενά.Παραμόνο τρίπλαρε,εντυπωσίαζε χωρίς καμμία ουσία.Δεν ήταν μέσα σε πολλά γκολ.Όπως έχω πει και σε άλλα ποστ,πολλές φορές διακρίνεται ένας παίχτης χωρίς να προσφέρει στην ομάδα του και το αντίστροφο.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ριβάλντο σε μικρότερο βαθμό.Κι αυτός δημιουργούσε εντυπώσεις για τις ικανότητές του,προσέφερε κιόλας,αλλά όχι όσα φαινόταν.
Ο Λέτο αν έπαιζε αριστερό χαφ δεν θα έκανε απολύτως τίποτα. Στον Ολυμπιακό δεν έπιασε γι' αυτό το λόγο, γιατί δεν ήταν ελεύθερος στην κορυφή να κάνει ότι γουστάρει. Ότι έκανε ο Βαλβέρδε με τον Μιραλάς έκανε ο Φερέιρα με τον Λέτο και δεν κάνει ο βλάκας ο Μπόλονι με τον Βιεϊρίνια. Η διαφορά του Μιραλάς και του Βιεϊρίνια με τον Λέτο είναι οτι ο Αργεντίνος στα άκρα είναι ακίνδυνος εντελώς ενώ οι άλλοι δυο μπορούν να σου προκαλέσουν τεράστια προβλήματα. Ο Λέτο ξέρει καντάρια μπάλα αλλά αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό δεν χωράει με τίποτα...δεν αφήνεις έξω τον Τζεμπούρ και τον Μιραλάς γι' αυτόν με καμία δύναμη.
Ούτε ίσα με όλο το ρόστερ μας τον έβαλα, ούτε είπα να κρεμόμαστε απ' τα @@ του. Δεν φαίνεται παιχταράς, είναι παιχταράς και φαίνεται (λογοπαίγνιο). Με τον φετινό Λέτο, τον φετινό επαναλαμβάνω, ο Ολυμπιακός θα ήταν ένα σκαλί πάνω. Ο Λέτο του Ολυμπιακού, μπροστά στον φετινό, είναι 5 κλάσεις κάτω. Μαλάκας ναι, σκατόπουστας ναι, βγάζει χολή για το Θρύλο και να παει να γα...θει ναι, αυτά όμως δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ξέρει πολλή μπάλα. Δεν λεω ότι αν τον είχαμε σήμερα δεν θα έκανε πάλι τα ίδια και να έβαζε μπουρλότο, αλλά δυστυχώς όλοι οι παιχταράδες είναι από τη φύση τους κωλόπαιδα...
είπα εγώ πως τον έβαλες ίσο με όλο το ρόστερ μας??? εγώ λέω πως στον βάζελο τον έχουν ίσο με όλη την ομάδα τους. αυτό δεν γουστάρω εγώ να γίνει στον Ολυμπιακό. πώς ακριβώς θα ήταν 5 κλάσεις πάνω αν μας δημιουργούσε προβλήματα κι αν δεν έπαιζε όπως του καύλωνε, αλλά έπρεπε να μπει σε καλούπια???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Du3lisT (22-11-11)
Ο Κουίνσι είναι πολύ καλύτερος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ενα μερος της φετινης ρεντας-κωλοφαρδιας του βαζελου θεωρω και τον Λετο.
Καλος παικτης ειναι αλλα ο γνωστος μαλακας ειναι,απλα φετος παιζει πιο μπροστα και του πιανουν ολα ως τωρα.
Οπως γινοταν περσι με τον Μιραλας με μας οσο επαιζε μπροστα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Reds (22-11-11)
Reds (22-11-11)
Bookmarks