Faithful (20-11-11)
ο Λέτο είναι ένας παίκτης που δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στο σύνολο. παίζει ΜΟΝΟ για την πάρτη του και είναι ικανός να σου καταστρέψει ένα ολόκληρο παιχνίδι. στον βάζελο απέδωσε ΜΟΝΟ όταν αφέθηκε ελεύθερος να κάνει ο,τι γουστάρει μέσα στο γήπεδο. έχω ξαναπεί πως προτιμώ τον Ζαϊρί και δεν θα τον ήθελα με τίποτα πίσω τον μαλάκα τον Αργεντινό
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (20-11-11)
η παλιοπουστα δεν εδωσε καν το χερι του στις καθιερωμενες χειραψιες.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (20-11-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
5ο παιχνιδι απεναντι μας και παλι ανυπαρκτος. ο κουινσι πολυ ουσιαστικοτερος και καλυτερος. ιδιος παιχτης με τον μιραλας, καλος και θεαματικος αλλα μη στηριχθεις πανω του στα δυσκολα. GAY
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ηλία τα 2 γκολ που μπήκανε στο παιχνίδι ήταν καθαρά έργο 2 ίδιων περίπου παικτων.Του Κουινσι και του Μιραλας.Μακάρι να είχαμε τον Κουίνσι στον Ολυμπιακό.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Faithful (21-11-11), VALVERDES_7 (21-11-11)
Με Μιραλας αριστερά, δεξιά Κουίνσι και επιθετικό Τζιμπουρ παιρνουμε τσαμπιονς λιγκ.![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
consigliere (21-11-11), Gtakis (26-11-11), sabar77 (21-11-11)
BrazHlias (21-11-11)
συμφωνώ για Κουίνσι Ηλία, αλλά εμείς πήραμε ελεύθερους τους Χαβίτο και Αμπντούν και δεν νομίζω να παίρνει περισσότερα ο Γκανέζος.....θα μας χάλαγε να παίρναμε αυτόν αντί για τα 2 παρτάλια??? παίρνεις που παίρνεις τζάμπα ρε χοντρέ, πάρε τουλάχιστον κάποιον ποδοσφαιριστή....
― Bertrand Russell
χριστο οι δικες μας επιλογες βγηκαν λαθος αλλα δεν μπορεις να ξερεις απο πριν ποιος θα σου πιασει. τον κουινσι δεν τον ηξερε κανεις οταν ηρθε ουτε πιστευε κανεις οτι θα ηταν καλυτερος του αμπντουν. θα μου πεις το αποτελεσμα μετραει αλλα μπορει να ερχοταν σε εμας ο γκανεζος και να μην επιανε και τοτε θα λεγαμε τι πηρε ο "καβουριας" ενω ηταν ελευθερος ο αμπντουν.
δεν δικαιολογω τη διοικηση αλλα δεν θα τους κατηγορησω που δεν πηραν ενα μετριο αντι ενος παλτου. θα τους κατηγορησω που εχουν αφησει την ομαδα χωρις ακραιο επιπεδου Ολυμπιακου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Διαφωνώ με τη λογική των δύσκολων παιχνιδιών,πόσο μάλλον όταν δε θεωρώ καν αυτά τα παιχνίδια ως ιδιαίτερα δύσκολα.Αν ένας παίχτης πρέπει να παίξει καλά στα δύσκολα παιχνίδια για να είναι καλός,τότε ένας άλλος μπορεί να μην παίξει ούτε στα "εύκολα" καλά.Το να έχεις σταθερή απόδοση στα "εύκολα" παιχνίδια δεν είναι καθόλου απλό πράγμα.Το έκανε πέρσι για να το κάνει και φέτος;Ή μήπως το έκαναν άλλοι παίχτες;
Όπως και το να βάλει γκολ ένας παίχτης σε δύσκολο ματς (βλέπει Μήτρογλου στο Μπορντό) δε λέει πολλά.Το να βάλει 20 σε 30 αγώνες δείχνει αξία.
ολα ειναι σχετικα. απο το να εισαι ασταθης και στα ευκολα καλυτερο ειναι να εισαι σταθερος. απο κει και περα ο καθενας θα παρει οτι του αναλογει στην ιστορια, αλλα εγω συνεχιζω να μην θεωρω τον λετο κανενα παιχταρα. τη σταθεροτητα που λες παντως δεν την εχω δει απο το λετο. 3 χρονια δεν εκανε τιποτα και φετος εχει παιξει 6-7 παιχνιδια, τη σταθεροτητα του θα τη δουμε στο τελος της χρονιας.
Bookmarks