Ρε μη στεναχωρατε τα παιδια δε βρηκανε πουθενα να τον ξεφορτώσουνε και τωρα πρεπει να τον πληρώσουνε μια καραβιά χρήμα. Ρωτάτε ποιος θα τα βάλει; Ο Γόντικας ή ο Πολέμης;
E,ρε γλεντιαααααααααα!![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρε μη στεναχωρατε τα παιδια δε βρηκανε πουθενα να τον ξεφορτώσουνε και τωρα πρεπει να τον πληρώσουνε μια καραβιά χρήμα. Ρωτάτε ποιος θα τα βάλει; Ο Γόντικας ή ο Πολέμης;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ετσιιιιι
ετσι σφιχτη μου,μπιρμπιλοματη μου,τσαχπινογαργαλιαρικο εσυ
πατα τους ολους του χρονου
προβλεπω μεγαλη μαχη με τον τζιμπριλ για το το 1ο βραβειο "ντεκαπαζ της χρονιας"
0/3 εχεις στα ντερμπι εναντιον μας ρε μπαγλαμα,ποιον θα γλεντας?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
STOP THE PRESS
Το reddna σας παρουσιάζει τα γλέντια του Λέτο σε αποκλειστικό βίντεο
[YOUTUBE]it_6Xez4_yk[/YOUTUBE]
Και ένα παιχνίδι.
Βρείτε τις διαφορές ανάμεσα στις δυο εικόνες.
![]()
πολυ μου τη σπαει να λενε την εκφραση "εισαι καραγκιοζης" και να χρησιμοποιουν το ονομα του λαικου μας ηρωα υποτιμητικα
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-06-11)
Δεν περίμενα να γράψουν κάτι άλλο
Για τον βαζελόκοσμο το "Μένω για να τους γλεντήσω" ακούγεται πολύ καλύτερα από το "θέλουμε να τον πουλήσουμε αλλά κανείς δεν τον παίρνει"
με 6 γκολ και 11 ασιστ σε δυο χρονιες ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ.
Εντάξει ρε παιδιά, άμα έχετε πρόβλημα που τον λέω καραγκιόζη, να τον πω πουστάρα γαμημένη να λήξει το ζήτημα
Πάρτε και το κλασσικό ωραίο
[YOUTUBE]HiWIZnt7ChA[/YOUTUBE]
differance (20-06-11)
Μετά το τελευταίο video η λέξη "καραγκιόζης" ξαναγίνεται officially βρισιά.
Χαχα, τρομερό!! Δεν το είχα προσέξει! Respect στον καραγκιοζοπαίχτη![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μωρή αδερφούλα βρήκες τελικά τον φυσικό σου χώρο και κουνιέσαι με τα πράσινα..... Στο Καραϊσκάκη κατέβαινες χεσμένος, τα πόδια σου έτρεμαν. Τώρα βρήκες να πουλήσεις βαζελοκίνηση μωρή μπαλαρίνα;
... there's no such thing as "too much"...
μαλακακο ησουνα η χειροτερη του ντερμπυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τσιμπα ενα αρχιδι και εσυ...καριολη.....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μουνόπανο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Καρκίνο μωρή γαμιόλα καρκίνο. Δυσφημείς το άθλημα και το αντρικό φύλλο. Ήσουν, είσαι και θα είσαι μισή τρίχα απ' τα αρχίδια του Τζόλε.
Εγω παντως εχω διαφορετικη αποψη.
Βλεπω εναν Λετο πολυ καλο φετος ασχετος οτι παιζει στον βαζελο και τον θεορω πολυ ποιοτικο παιχτη που μπορει να σου κανει ζημια ανα πασα στιγμη.
Μπροστα σε κατι παιχταραδες που εχουμε στα ακρα πολυ καλυτερος!
τι εγινε μπα-λετο???μονο τσαμπουκαδες ηξερες να κανεις χτες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (20-11-11)
Bookmarks