ρε παιδια,χωρις να ειναι αγενειας το ρε,γιατι ταακωνεστε συνεχεια?
Kαλος ηταν,αλλα ενταξει δε μπορω να πω πως εκανε τα μπακ μας πουτανα.Παιζει ρολο και οτι πολυ πονηρα με τον ψευτοτσαμπουκα του ευαισθητοποιησε τα νευρα του ,ευκολα φετος νευριασμενου,Τοροσιδη.
Τι περιμένατε δηλαδή? Να 'ρθει στο Καραϊσκάκη και να χεστεί?
Ήρθε να το παίξει ψευτο-μαγκας για να τον κάνουν θεο στην Παιανία! Αλλά φάνηκε πόσο "μάγκας" ήταν στη φάση της κόκκινης του Τοροσίδη! Ούστ ρε τσόγλανε...στα τσακίδια!
Κρίμα που φόρεσες την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ!
www.f1rstlap.com
Αλήθεια,το γκολ το πανηγύρισε;![]()
Έξαλλα.
Και στο 92' του μπήκε ολόκληρη η ....... του Τζιμπούρ στο αγνό παρθένο ........ του![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (26-02-11)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Eleni7 (27-02-11)
Λετο λετο α γαμησου λετο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΚΑΙ φετος???γιατι μας γλεντησε και στο πρωταθλημα που τελειωσε?
προφανως θα γαμανε με τον κωλο αυτοι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-06-11)
Eννοεί όλους τους άλλους εκτός του Ολυμπιακού, του Ολυμπιακού Βόλου, της ΑΕΚ, της Καβάλας, της Τρίπολης, της Ξάνθης και κάνα 2-3 ακόμη.
Nikolaos_Kokkinos (14-06-11)
καποια στιγμη σταματαει να εχει πλακα, και μου σηκωνουν τα νευρα οι μαλακιες τους...
Ποιους γλεντησε ρε λαγοι? ρε πατε καλα που σε λιγο δεν θα εχεται ουτε μαντηλι να σκουπιστειτε απο τα φλοκια που τρωτε στη μουρη και θα αναγκαζεστε να τα καταπινετε ολα ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks