stelios-7- (11-05-10)
Αξια δινουμε στο τσογλανι..
Εμεις φταιμε που θεοποιουμε καποια κολοπαιδα που τρωνε ψωμι απο εμας!
stelios-7- (11-05-10)
Ρε απελάστε τον καραγκιόζη να τελειώνουμε...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Μα αυτο ειναι και το λαθος του Ολυμπιακου..περνει τον καθε αγνωστο τον κανει πρωταθλητη και μετα βγαινει και μας την λεει..Ποιος ο ΜΠΑΝΑΝΑΣ???
μαλακισμενο κριμα που φορεσες τη φανελα με τον εφηβο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Serafeim (20-02-11)
εισαι τελικα πολυ αρχιδακι ετσι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ως ένα σημείο καταλαβαίνω το πάθος των παιχτών που δημιουργει αψιμαχίες, αλλά κι αυτός κι ο Τοροσίδης το ξεφτίλισαν σήμερα.
αληθεύει πως έπεσε ΠΟΛΥ ξύλο ανάμεσα σε Λέτο και Τόρο μετά το ματς??? ακούσατε/διαβάσατε τίποτα???
ΥΓ: αγωνιστικά(στο β'ημίχρονο) ο Λέτο ήταν το εξτρέμ που γουστάρω στην ομάδα μου...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ακόμα τον ψάχνουν τα μπακ μας.. ΠΟΥΤΑΝΑ τους έκανε ο φλώρος
Ουστ ρε ψωλετο και εσυ καριολη.Αντε γαμησου!!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μουνι ξεμουνι ο λετο χτες εδειξε πολλα @@. οταν βαρεσε ενα διπλο κορνερ και τα αντικειμενα επεφταν βροχη δεν ετρεξε στο διαιτητη αλλα εγραψε στα αρχιδια του ολους τους ηλιθιους και συνεχισε.
Από τα καλύτερά του ματς στην Ελλάδα χθες. Φυσικά λόγω μυαλού είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να κάνει καριέρα πουθενά.
φοβερός ώρες ώρες ο μπα-Λέτος και με έκανε να σκεφτώ πως πραγματικά θα είχε θέση σε μεγάλη ομάδα αν αντί για ριζάλευρο στο κεφάλι είχε έστω λίγο μυαλό.
θεωρώ πως η καλή του εμφάνιση - κάποια περίοδο μας έπαιζε μόνος του- είναι απλά μια αναλαμπή και απόρροια του πάθους και της θέλησης να μας αποδείξει ότι και καλά κάποιος είναι , και πως κάναμε λάθος που δεν τον κρατήσαμε .
δεν αλλάζει η γνώμη μου για αυτόν και λυπάμαι που δεν τον "σήκωσαν" 5-6 φορές ακόμα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Serafeim (20-02-11)
Λέτο = Ζαϊρί
ή του ύψους ή του βάθους
Red Sting (21-02-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eγώ θα 'θελα Ρόμενταλ για βασικό και αναπληρωματικό δεν θα 'θελα! Τέτοια παικτούρα δεν πρέπει να γίνεται αλλαγή!
Bookmarks